Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Interview Plus: Holý: Smí AI lhát, že máte hezký svetr? Otázka pro filozofa

Interview Plus: Holý: Smí AI lhát, že máte hezký svetr? Otázka pro filozofa

3. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Co se děje se světem: NATO 3.0. Summit v Ankaře bude výjimečný, očekává Bříza

Co se děje se světem: NATO 3.0. Summit v Ankaře bude výjimečný, očekává Bříza

3. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od roku 1866 a bitvy u Hradce Králové vede ve zkratce cesta k roku 1914 a první světové válce

Host ve studiu: Od roku 1866 a bitvy u Hradce Králové vede ve zkratce cesta k roku 1914 a první světové válce

3. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Křest undergroundovýho komiksu Cancelman

Křest undergroundovýho komiksu Cancelman

3. 7. 2026

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Dřív na mě byli lidé milejší.“ Influencerka Tali přiznává, že s úspěchem přišel i tvrdší soud okolí

Blízká setkání: „Dřív na mě byli lidé milejší.“ Influencerka Tali přiznává, že s úspěchem přišel i tvrdší soud okolí

3. 7. 2026

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Dřív na mě byli lidé milejší.“ Influencerka Tali přiznává, že s úspěchem přišel i tvrdší soud okolí

Blízká setkání: „Dřív na mě byli lidé milejší.“ Influencerka Tali přiznává, že s úspěchem přišel i tvrdší soud okolí

3. 7. 2026

33 min

Obrázek epizody „Dřív na mě byli lidé milejší.“ Influencerka Tali přiznává, že s úspěchem přišel i tvrdší soud okolí

„Dřív na mě byli lidé milejší.“ Influencerka Tali přiznává, že s úspěchem přišel i tvrdší soud okolí

3. 7. 2026

33 min

Obrázek epizody Američané jsou nezávislí čtvrt tisíciletí. Místo velké party přichází konec éry garanta demokracie

Američané jsou nezávislí čtvrt tisíciletí. Místo velké party přichází konec éry garanta demokracie

3. 7. 2026

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Šlerka: Největším cenzorem jsou algoritmy sociálních sítí

Osobnost Plus: Šlerka: Největším cenzorem jsou algoritmy sociálních sítí

3. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Šlerka: Největším cenzorem jsou algoritmy sociálních sítí

Šlerka: Největším cenzorem jsou algoritmy sociálních sítí

3. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody 105. NESPOUTANÁ POLITIKA: Vláda Babiše - co se děje za oponou

105. NESPOUTANÁ POLITIKA: Vláda Babiše - co se děje za oponou

3. 7. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Martin Klus: Referendum nie je zbytočné. Zbytočné je zostať doma

Martin Klus: Referendum nie je zbytočné. Zbytočné je zostať doma

3. 7. 2026

32 min

Obrázek epizody Online Plus: Expert o algoritmu: Když nestačí zvířátka, ukáže je ztýraná

Online Plus: Expert o algoritmu: Když nestačí zvířátka, ukáže je ztýraná

3. 7. 2026

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mám syndrom kvočny. Jsem šťastná, když pečuji o lidi, říká Ludmila Němcová z hradecké „fakultky“

Host ve studiu: Mám syndrom kvočny. Jsem šťastná, když pečuji o lidi, říká Ludmila Němcová z hradecké „fakultky“

3. 7. 2026

12 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Po šedesátce má stále naplno. Vladimír Hron chystá knihu i turné

Host Dopoledního expresu: Po šedesátce má stále naplno. Vladimír Hron chystá knihu i turné

3. 7. 2026

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Léto na Příhrádku s knihou, štětcem i hudbou. Knihovna nabízí kulturu v historickém centru Pardubic

Radioporadna: Léto na Příhrádku s knihou, štětcem i hudbou. Knihovna nabízí kulturu v historickém centru Pardubic

3. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Léto na Příhrádku s knihou, štětcem i hudbou. Knihovna nabízí kulturu v historickém centru Pardubic

Radioporadna: Léto na Příhrádku s knihou, štětcem i hudbou. Knihovna nabízí kulturu v historickém centru Pardubic

3. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Každý z nás má na výběr, jakou energii vyšle do světa. A ta se mu vrátí, říká Peter Shasta

Dobré dopoledne: Každý z nás má na výběr, jakou energii vyšle do světa. A ta se mu vrátí, říká Peter Shasta

3. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Syn Monyové i narkomanka Katka. Když mám hosta ve studiu, prožívám to s ním, říká Nora Fridrichová

Pražákům je hej: Syn Monyové i narkomanka Katka. Když mám hosta ve studiu, prožívám to s ním, říká Nora Fridrichová

3. 7. 2026

24 min

Obrázek epizody Syn Monyové i narkomanka Katka. Když mám hosta ve studiu, prožívám to s ním, říká Nora Fridrichová

Syn Monyové i narkomanka Katka. Když mám hosta ve studiu, prožívám to s ním, říká Nora Fridrichová

3. 7. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Snažíme se o zázrak, líčí čeští záchranáři ve Venezuele

Host Radiožurnálu: Snažíme se o zázrak, líčí čeští záchranáři ve Venezuele

3. 7. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Snažíme se o zázrak, líčí čeští záchranáři ve Venezuele

Host Radiožurnálu: Snažíme se o zázrak, líčí čeští záchranáři ve Venezuele

3. 7. 2026

31 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Krejčí: Každý hráč v NBA má technický průkaz o svém zdravotním stavu

Kilometry Jiřího Ježka: Krejčí: Každý hráč v NBA má technický průkaz o svém zdravotním stavu

3. 7. 2026

48 min

Obrázek epizody Medánek z Počátek se stal Regionální potravinou Kraje Vysočina. Zákusek s medem je ze žitné mouky

Medánek z Počátek se stal Regionální potravinou Kraje Vysočina. Zákusek s medem je ze žitné mouky

3. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Jedno zavření dveří skládáme ze sedmi různých zvuků, popisuje filmový sound designer Pavel Rejholec

Vizitka: Jedno zavření dveří skládáme ze sedmi různých zvuků, popisuje filmový sound designer Pavel Rejholec

3. 7. 2026

43 min