Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Prezident Pavel: Je tady zájem na koaliční vládě tří stran. Není však snaha celý proces uspěchat

Český rozhlas - Rozhovory

Speciál Radiožurnálu: Prezident Pavel: Je tady zájem na koaliční vládě tří stran. Není však snaha celý proces uspěchat

6. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody Muzikál Pomáda ve mně vzbudil úplně jiné touhy, říká Martin Hrdinka. Jako diskžokej slaví 45 let

Alex a host

Muzikál Pomáda ve mně vzbudil úplně jiné touhy, říká Martin Hrdinka. Jako diskžokej slaví 45 let

6. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Muzikál Pomáda ve mně vzbudil úplně jiné touhy, říká Martin Hrdinka. Jako diskžokej slaví 45 let

Alex a host: Muzikál Pomáda ve mně vzbudil úplně jiné touhy, říká Martin Hrdinka. Jako diskžokej slaví 45 let

6. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Antivirus: Na WhatsAppu se šíří nová vlna podvodů. Na zprávu nereagujte a vše si ověřte, radí Antivirus

Antivirus: Na WhatsAppu se šíří nová vlna podvodů. Na zprávu nereagujte a vše si ověřte, radí Antivirus

6. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Den s myslivci na Stříbrném rybníku v Hradci Králové provoní soutěž ve vaření zvěřinového guláše

Host ve studiu: Den s myslivci na Stříbrném rybníku v Hradci Králové provoní soutěž ve vaření zvěřinového guláše

6. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Josef Menčík. Ten, který se v brnění postavil vojákům wermachtu

Příběhy nejen šumavské

Josef Menčík. Ten, který se v brnění postavil vojákům wermachtu

6. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Režisér Lukáš Trpišovský představuje program osmého ročníku festivalu Pražské křižovatky

Live rozhovory

Režisér Lukáš Trpišovský představuje program osmého ročníku festivalu Pražské křižovatky

6. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody Neurolog David Doležil: Migréna je nemoc, která dokáže napodobit mrtvici. Jak ji poznat?

Blízká setkání

Neurolog David Doležil: Migréna je nemoc, která dokáže napodobit mrtvici. Jak ji poznat?

6. 10. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Neurolog David Doležil: Migréna je nemoc, která dokáže napodobit mrtvici. Jak ji poznat?

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Neurolog David Doležil: Migréna je nemoc, která dokáže napodobit mrtvici. Jak ji poznat?

6. 10. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Neurolog David Doležil: Migréna je nemoc, která dokáže napodobit mrtvici. Jak ji poznat?

Blízká setkání: Neurolog David Doležil: Migréna je nemoc, která dokáže napodobit mrtvici. Jak ji poznat?

6. 10. 2025

32 min

Obrázek epizody #14 NEZLOMNÍ: Aleš Černohous a Šárka Jelínková - 7000 km na handbiku až do Kyrgyzstánu

NEZLOMNÍ

#14 NEZLOMNÍ: Aleš Černohous a Šárka Jelínková - 7000 km na handbiku až do Kyrgyzstánu

6. 10. 2025

40 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Jan Kubáček: Volby rozhodly peněženky. Ne bezpečnost. Pro Babiše jde o vrchol kariéry

Jak to vidí...: Politolog Jan Kubáček: Volby rozhodly peněženky. Ne bezpečnost. Pro Babiše jde o vrchol kariéry

6. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Jana Čubanová a Dominika Spisarová přiblíží zákulisí Mistrovství světa v tanci

Host Českého rozhlasu Ostrava: Jana Čubanová a Dominika Spisarová přiblíží zákulisí Mistrovství světa v tanci

6. 10. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nebuďte na revma sami. Týden pro zdravé klouby přináší řadu novinek

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Nebuďte na revma sami. Týden pro zdravé klouby přináší řadu novinek

6. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nebuďte na revma sami. Týden pro zdravé klouby přináší řadu novinek

Radioporadna: Nebuďte na revma sami. Týden pro zdravé klouby přináší řadu novinek

6. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Slavia na víc neměla. Od Sparty jsem čekal, že víc zariskuje, hodnotí Horváth první derby sezony

Desítka Pavla Horvátha: Slavia na víc neměla. Od Sparty jsem čekal, že víc zariskuje, hodnotí Horváth první derby sezony

6. 10. 2025

54 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Cestovatelská vášeň bez hranic: Jolana Sedláčková představuje novou knihu a plánuje další výpravy

Dobré dopoledne: Cestovatelská vášeň bez hranic: Jolana Sedláčková představuje novou knihu a plánuje další výpravy

6. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Radiožurnálu

Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Lucie Výborné

Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Za každou druhou dopravnou nehodou je mobil. Chýba sebadisciplína, zhodujú sa inštruktorka bezpečnej jazdy a psychológ

Téma.21

Za každou druhou dopravnou nehodou je mobil. Chýba sebadisciplína, zhodujú sa inštruktorka bezpečnej jazdy a psychológ

6. 10. 2025

15 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů: Ochotnické divadlo, digitalizace, aktivní senioři, túry nalehko i jak na hlodavce

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů: Ochotnické divadlo, digitalizace, aktivní senioři, túry nalehko i jak na hlodavce

6. 10. 2025

13 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Voliči chtějí prozápadní a protržní směřování, komentuje bývalý prezidentský kandidát Horáček

Osobnost Plus: Voliči chtějí prozápadní a protržní směřování, komentuje bývalý prezidentský kandidát Horáček

6. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jednobarevná vláda nejspíš nevznikne, říká Schillerová

Pro a proti: Jednobarevná vláda nejspíš nevznikne, říká Schillerová

6. 10. 2025

25 min