Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Nebuďte na revma sami. Týden pro zdravé klouby přináší řadu novinek

Český rozhlas - Rozhovory

Radioporadna: Nebuďte na revma sami. Týden pro zdravé klouby přináší řadu novinek

6. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Slavia na víc neměla. Od Sparty jsem čekal, že víc zariskuje, hodnotí Horváth první derby sezony

Desítka Pavla Horvátha: Slavia na víc neměla. Od Sparty jsem čekal, že víc zariskuje, hodnotí Horváth první derby sezony

6. 10. 2025

54 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Cestovatelská vášeň bez hranic: Jolana Sedláčková představuje novou knihu a plánuje další výpravy

Dobré dopoledne: Cestovatelská vášeň bez hranic: Jolana Sedláčková představuje novou knihu a plánuje další výpravy

6. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Radiožurnálu

Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Lucie Výborné

Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Za každou druhou dopravnou nehodou je mobil. Chýba sebadisciplína, zhodujú sa inštruktorka bezpečnej jazdy a psychológ

Téma.21

Za každou druhou dopravnou nehodou je mobil. Chýba sebadisciplína, zhodujú sa inštruktorka bezpečnej jazdy a psychológ

6. 10. 2025

15 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů: Ochotnické divadlo, digitalizace, aktivní senioři, túry nalehko i jak na hlodavce

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů: Ochotnické divadlo, digitalizace, aktivní senioři, túry nalehko i jak na hlodavce

6. 10. 2025

13 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Voliči chtějí prozápadní a protržní směřování, komentuje bývalý prezidentský kandidát Horáček

Osobnost Plus: Voliči chtějí prozápadní a protržní směřování, komentuje bývalý prezidentský kandidát Horáček

6. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jednobarevná vláda nejspíš nevznikne, říká Schillerová

Pro a proti: Jednobarevná vláda nejspíš nevznikne, říká Schillerová

6. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Kdy má smysl o vztah bojovat – a kdy je lepší odejít?

S Denisou nejen o vztazích

Kdy má smysl o vztah bojovat – a kdy je lepší odejít?

6. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Vila Otakara Meda v Humpolci odhaluje kouzlo funkcionalismu i příběh textilní rodiny

Příběhy z Vysočiny

Vila Otakara Meda v Humpolci odhaluje kouzlo funkcionalismu i příběh textilní rodiny

6. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Tým šlapal jako hodinky. Za celých dvacet dní jsem neviděl jediný problém, říká volejbalista Zajíček

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Tým šlapal jako hodinky. Za celých dvacet dní jsem neviděl jediný problém, říká volejbalista Zajíček

6. 10. 2025

31 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Příroda, svoboda, ticho, lidé a pomocné ruce. To jsou podle Ivany Janouškové symboly Staroměstska

Větrník - Host ve studiu: Příroda, svoboda, ticho, lidé a pomocné ruce. To jsou podle Ivany Janouškové symboly Staroměstska

6. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Při psaní se potřebuji vracet v čase a pociťuji totéž, co mé postavy, říká Karin Lednická

Vizitka

Při psaní se potřebuji vracet v čase a pociťuji totéž, co mé postavy, říká Karin Lednická

6. 10. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Při psaní se potřebuji vracet v čase a pociťuji totéž, co mé postavy, říká Karin Lednická

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Při psaní se potřebuji vracet v čase a pociťuji totéž, co mé postavy, říká Karin Lednická

6. 10. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Při psaní se potřebuji vracet v čase a pociťuji totéž, co mé postavy, říká Karin Lednická

Vizitka: Při psaní se potřebuji vracet v čase a pociťuji totéž, co mé postavy, říká Karin Lednická

6. 10. 2025

44 min

Obrázek epizody K věci ČRo Zlín: Bývalá věznice v Uherském Hradišti bude Národním památníkem

K věci ČRo Zlín: Bývalá věznice v Uherském Hradišti bude Národním památníkem

6. 10. 2025

18 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: U Liverpoolu je znát, že tým není sehraný. V obraně to nefunguje, říká Tylšar po prohře s Chelsea

S mikrofonem do Anglie: U Liverpoolu je znát, že tým není sehraný. V obraně to nefunguje, říká Tylšar po prohře s Chelsea

6. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Se šlechtickým rodem Razumovských se můžete obeznámit na výstavě v Opavě

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Se šlechtickým rodem Razumovských se můžete obeznámit na výstavě v Opavě

6. 10. 2025

8 min

Obrázek epizody V ZOOparku jeleni Homole pečuje rodina Hejnových o 150 zvířat i o návštěvníky

Středočeské příběhy

V ZOOparku jeleni Homole pečuje rodina Hejnových o 150 zvířat i o návštěvníky

6. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody podcast - 6.10.2025

novinky na webu Life4you.cz

podcast - 6.10.2025

6. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody Speciál: Pražské křižovatky uzdraví Prahu

Národní divadlo

Speciál: Pražské křižovatky uzdraví Prahu

6. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Máme hosty: Městské slavnosti završí Velká pardubická. Pro jistotu budou dvě cílové kamery

Máme hosty: Městské slavnosti završí Velká pardubická. Pro jistotu budou dvě cílové kamery

6. 10. 2025

10 min