Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hotspot: Od Backrooms po Slendermana: Kde se vzali digitální bubáci a proč jim nejde utéct?

Hotspot: Od Backrooms po Slendermana: Kde se vzali digitální bubáci a proč jim nejde utéct?

2. 7. 2026

46 min

Obrázek epizody Akcent: Herectví je dnes o tom být viděn vs. sociálním sítím nedávám víc energie, než musím

Akcent: Herectví je dnes o tom být viděn vs. sociálním sítím nedávám víc energie, než musím

2. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody Normandie inspiruje umělce. Třeba tam začnete malovat, říká Pavel Mikšů

Normandie inspiruje umělce. Třeba tam začnete malovat, říká Pavel Mikšů

2. 7. 2026

29 min

Obrázek epizody Václav Marhoul: Babišova vláda je demoliční četa, opozice je bezzubá

Václav Marhoul: Babišova vláda je demoliční četa, opozice je bezzubá

2. 7. 2026

33 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Na zámku v Bílovci chystají novou expozici. Bude věnována bývalému kastelánovi Eduardu Valešovi

Odpolední interview: Na zámku v Bílovci chystají novou expozici. Bude věnována bývalému kastelánovi Eduardu Valešovi

2. 7. 2026

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Skořepa: Výnos z EET nepokryje všechno, co vláda slíbila

Interview Plus: Skořepa: Výnos z EET nepokryje všechno, co vláda slíbila

2. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 02.07.2026.

České slovo (Češka reč) - 02.07.2026.

2. 7. 2026

30 min

Obrázek epizody Na rovinu s Tomášem Pancířem: Trunda: Šampionát nám nastavil zrcadlo. Potřebujeme restart

Na rovinu s Tomášem Pancířem: Trunda: Šampionát nám nastavil zrcadlo. Potřebujeme restart

2. 7. 2026

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Smrdí fretky? Zeptali jsme se zkušené chovatelky

Hobby magazín: Smrdí fretky? Zeptali jsme se zkušené chovatelky

2. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Smrdí fretky? Zeptali jsme se zkušené chovatelky

Hobby magazín: Smrdí fretky? Zeptali jsme se zkušené chovatelky

2. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Jak se změní ateliéry? S Daliborem Hlaváčkem o škole i Africe

Jak se změní ateliéry? S Daliborem Hlaváčkem o škole i Africe

2. 7. 2026

39 min

Obrázek epizody Alex a host: Zpívat hity legendárního zpěváka jsem se odhodlal až po osmnácti letech, říká zpěvák Petr Bende

Alex a host: Zpívat hity legendárního zpěváka jsem se odhodlal až po osmnácti letech, říká zpěvák Petr Bende

2. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Zpívat hity legendárního zpěváka jsem se odhodlal až po osmnácti letech, říká zpěvák Petr Bende

Zpívat hity legendárního zpěváka jsem se odhodlal až po osmnácti letech, říká zpěvák Petr Bende

2. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Meteorolog Žák: České klima se bude podobat chorvatskému

Osobnost Plus: Meteorolog Žák: České klima se bude podobat chorvatskému

2. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Meteorolog Žák: České klima se bude podobat chorvatskému

Meteorolog Žák: České klima se bude podobat chorvatskému

2. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Klára Oltová: Slavná italská autorka Salvioni mi vzkázala: Kláro, věř síle svého hlasu

Blízká setkání: Herečka Klára Oltová: Slavná italská autorka Salvioni mi vzkázala: Kláro, věř síle svého hlasu

2. 7. 2026

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Klára Oltová: Slavná italská autorka Salvioni mi vzkázala: Kláro, věř síle svého hlasu

Blízká setkání: Herečka Klára Oltová: Slavná italská autorka Salvioni mi vzkázala: Kláro, věř síle svého hlasu

2. 7. 2026

34 min

Obrázek epizody Herečka Klára Oltová: Slavná italská autorka Salvioni mi vzkázala: Kláro, věř síle svého hlasu

Herečka Klára Oltová: Slavná italská autorka Salvioni mi vzkázala: Kláro, věř síle svého hlasu

2. 7. 2026

34 min

Obrázek epizody 31 NEJLEPŠÍCH HORORŮ, které musíte vidět, než zemřete

31 NEJLEPŠÍCH HORORŮ, které musíte vidět, než zemřete

2. 7. 2026

39 min

Obrázek epizody Karel Štěpánek: Proč vás v noci na ulici Buenos Aires stoprocentně okradou?

Karel Štěpánek: Proč vás v noci na ulici Buenos Aires stoprocentně okradou?

2. 7. 2026

32 min

Obrázek epizody „New York ze mě udělal ženu, jaká jsem.“ Petra Gupta Valentová o životě mezi třemi kontinenty a umělecké rezidenci v Upstate New York

„New York ze mě udělal ženu, jaká jsem.“ Petra Gupta Valentová o životě mezi třemi kontinenty a umělecké rezidenci v Upstate New York

2. 7. 2026

27 min

Obrázek epizody Ešus 29/6/2026 Pavel a cesty s Matesem

Ešus 29/6/2026 Pavel a cesty s Matesem

2. 7. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Zátiší 1/7/2026 Martin Ehl a zahraniční politika ve střední Evropě

Zátiší 1/7/2026 Martin Ehl a zahraniční politika ve střední Evropě

2. 7. 2026

50 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Prezidentova role v delegaci na summit NATO. Ruský raketový útok na Kyjev

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Prezidentova role v delegaci na summit NATO. Ruský raketový útok na Kyjev

2. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Rekordní teploty, tropické noci i přehřátá města – jak se na ně připravit?

Pro a proti: Rekordní teploty, tropické noci i přehřátá města – jak se na ně připravit?

2. 7. 2026

24 min