Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pro a proti: Rekordní teploty, tropické noci i přehřátá města – jak se na ně připravit?

Pro a proti: Rekordní teploty, tropické noci i přehřátá města – jak se na ně připravit?

2. 7. 2026

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak se stát myslivcem? Na cestu péče o zvěř a ochrany přírody vás nasměruje zkušený Jaroslav Filip

Radioporadna: Jak se stát myslivcem? Na cestu péče o zvěř a ochrany přírody vás nasměruje zkušený Jaroslav Filip

2. 7. 2026

21 min

Obrázek epizody Jsem rád, že je to realistické, abychom se z toho mohli poučit, říká Igor Orozovič o seriálu Monyová

Jsem rád, že je to realistické, abychom se z toho mohli poučit, říká Igor Orozovič o seriálu Monyová

2. 7. 2026

5 min

Obrázek epizody Náš host: Přenos, příznaky, prevence. Vše o virové hepatitidě s lékařem FN Plzeň

Náš host: Přenos, příznaky, prevence. Vše o virové hepatitidě s lékařem FN Plzeň

2. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Selfie s Táňou | Díl 22. | Evžen Machytka

Selfie s Táňou | Díl 22. | Evžen Machytka

2. 7. 2026

42 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Vláda utrácí, konsolidovat bude prý potom, nesouhlasí Hampl

Řečí peněz: Vláda utrácí, konsolidovat bude prý potom, nesouhlasí Hampl

2. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Obnovený čínský pavilon a japonský kachní domek. Orientální kouzlo oslňuje v zámeckém parku v Opočně

Host ve studiu: Obnovený čínský pavilon a japonský kachní domek. Orientální kouzlo oslňuje v zámeckém parku v Opočně

2. 7. 2026

11 min

Obrázek epizody Komentovaná kajaková túra k Emerald Cave

Komentovaná kajaková túra k Emerald Cave

2. 7. 2026

28 min

Obrázek epizody Krev a cihla: makabrózní historie French Quarter

Krev a cihla: makabrózní historie French Quarter

2. 7. 2026

13 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Kam mizí peníze? Největším nepřítelem úspor jsou každodenní drobné výdaje

Host Dopoledního expresu: Kam mizí peníze? Největším nepřítelem úspor jsou každodenní drobné výdaje

2. 7. 2026

15 min

Obrázek epizody Lékárna: Chirurgická léčba bércových vředů a proleženin

Lékárna: Chirurgická léčba bércových vředů a proleženin

2. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Lékárna: Chirurgická léčba bércových vředů a proleženin

Lékárna: Chirurgická léčba bércových vředů a proleženin

2. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: I pes může být dárcem krve. Ale jen velký a dobře vychovaný

Radioporadna: I pes může být dárcem krve. Ale jen velký a dobře vychovaný

2. 7. 2026

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: I pes může být dárcem krve. Ale jen velký a dobře vychovaný

Radioporadna: I pes může být dárcem krve. Ale jen velký a dobře vychovaný

2. 7. 2026

18 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Pořád jsem do herectví zamilovaná. Když si ho vybrala dcera, podpořila jsem ji, říká Lenka Zbranková

Pražákům je hej: Pořád jsem do herectví zamilovaná. Když si ho vybrala dcera, podpořila jsem ji, říká Lenka Zbranková

2. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Pořád jsem do herectví zamilovaná. Když si ho vybrala dcera, podpořila jsem ji, říká Lenka Zbranková

Pořád jsem do herectví zamilovaná. Když si ho vybrala dcera, podpořila jsem ji, říká Lenka Zbranková

2. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Santiniho stezka láká na architektonické skvosty Vysočiny. Nabízí výlet na celý víkend

Dobré dopoledne: Santiniho stezka láká na architektonické skvosty Vysočiny. Nabízí výlet na celý víkend

2. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Alaska Earthquake of 1964

Alaska Earthquake of 1964

2. 7. 2026

36 min

Obrázek epizody Studovna: „Sněhová vločka“ diskutuje s „boomerem.“ V knize Generační konflikt je slovníček, říká autorka

Studovna: „Sněhová vločka“ diskutuje s „boomerem.“ V knize Generační konflikt je slovníček, říká autorka

2. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Po La Manche zdolal Cookovu úžinu. „Při dlouhých přeplavbách je mozek váš nepřítel,“ říká plavec

Host Radiožurnálu: Po La Manche zdolal Cookovu úžinu. „Při dlouhých přeplavbách je mozek váš nepřítel,“ říká plavec

2. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Po La Manche zdolal Cookovu úžinu. „Při dlouhých přeplavbách je mozek váš nepřítel,“ říká plavec

Host Radiožurnálu: Po La Manche zdolal Cookovu úžinu. „Při dlouhých přeplavbách je mozek váš nepřítel,“ říká plavec

2. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Rada: V důležitých zápasech jsem cítil velkou nervozitu

Desítka Pavla Horvátha: Rada: V důležitých zápasech jsem cítil velkou nervozitu

2. 7. 2026

49 min

Obrázek epizody První československá architektka Milada Petříková-Pavlíková zanechala stopu i na Vysočině

První československá architektka Milada Petříková-Pavlíková zanechala stopu i na Vysočině

2. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Apatyka: Nohy nás nosí celý život, je proto důležité o ně pečovat

Apatyka: Nohy nás nosí celý život, je proto důležité o ně pečovat

2. 7. 2026

30 min

Obrázek epizody Na kafeečko Viktorie Mertová (Belladonna) final

Na kafeečko Viktorie Mertová (Belladonna) final

2. 7. 2026

45 min