Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Odtajněné koncepty. Automobilové unikáty uvidíte v novém depozitáři Škoda Muzea

Odtajněné koncepty. Automobilové unikáty uvidíte v novém depozitáři Škoda Muzea

29. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody 50 vtipů o nakupování 1 - Pavel Kostka - PPKPP

50 vtipů o nakupování 1 - Pavel Kostka - PPKPP

29. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Ako vzkriesiť tigra

Ako vzkriesiť tigra

29. 3. 2026

45 min

Obrázek epizody Čau šťávo, kam tečeš? Večerní město očima žen

Čau šťávo, kam tečeš? Večerní město očima žen

29. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Vojta Náprstek: Vyhrůžky uškvařením, začátky kremace, spektakulární pohřeb na nádraží. S Pavlou Hubáčkovou z Náprstkova muzea.

Vojta Náprstek: Vyhrůžky uškvařením, začátky kremace, spektakulární pohřeb na nádraží. S Pavlou Hubáčkovou z Náprstkova muzea.

29. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Válka na Blízkém východě a cestování. Střídání času. Okupovaná území Ukrajiny. MS v krasobruslení

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Válka na Blízkém východě a cestování. Střídání času. Okupovaná území Ukrajiny. MS v krasobruslení

29. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Poutní místa jako dějiště zázraků? Lidé na ně umisťovali modely orgánů, vypráví církevní historik

Host Radiožurnálu: Poutní místa jako dějiště zázraků? Lidé na ně umisťovali modely orgánů, vypráví církevní historik

29. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Poutní místa jako dějiště zázraků? Lidé na ně umisťovali modely orgánů, vypráví církevní historik

Host Radiožurnálu: Poutní místa jako dějiště zázraků? Lidé na ně umisťovali modely orgánů, vypráví církevní historik

29. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: V kabelce jsem nosila placatici zabalenou do šátku, aby necinkala, vzpomíná Helena Harabinová

Až na dřeň: V kabelce jsem nosila placatici zabalenou do šátku, aby necinkala, vzpomíná Helena Harabinová

29. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Až na dřeň: V kabelce jsem nosila placatici zabalenou do šátku, aby necinkala, vzpomíná Helena Harabinová

Až na dřeň: V kabelce jsem nosila placatici zabalenou do šátku, aby necinkala, vzpomíná Helena Harabinová

29. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody V kabelce jsem nosila placatici zabalenou do šátku, aby necinkala, vzpomíná Helena Harabinová

V kabelce jsem nosila placatici zabalenou do šátku, aby necinkala, vzpomíná Helena Harabinová

29. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Revivalu jsem se vždy bránil, přiznává zpěvák Petr Bende. Pak ale udělal výjimku a je za to moc rád

Hudební kavárna Pavla Vítka: Revivalu jsem se vždy bránil, přiznává zpěvák Petr Bende. Pak ale udělal výjimku a je za to moc rád

29. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Změna času, uklízení s humorem a snadný recept na rybu na zelenině. Poslechněte si Jiřinku s Alenkou

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Změna času, uklízení s humorem a snadný recept na rybu na zelenině. Poslechněte si Jiřinku s Alenkou

29. 3. 2026

6 min

Obrázek epizody Pozdravy cestou

Pozdravy cestou

29. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Krize a AI: Bude čím dál těžší poznat, co je skutečnost

Leonardo Plus: Krize a AI: Bude čím dál těžší poznat, co je skutečnost

29. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Setkání se zajímavými osobnostmi, nejen z Libereckého kraje

Setkání u mikrofonu: Setkání se zajímavými osobnostmi, nejen z Libereckého kraje

29. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Setkání se zajímavými osobnostmi, nejen z Libereckého kraje

Setkání se zajímavými osobnostmi, nejen z Libereckého kraje

29. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Red flags. Můžeme mít kamarády opačného pohlaví? Neodepisuje hned = nezájem?

Red flags. Můžeme mít kamarády opačného pohlaví? Neodepisuje hned = nezájem?

29. 3. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #135 🌱

Zprávy z lesa #135 🌱

29. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody 50 vtipů o nakupování – Pavel Kostka – PPKPP

50 vtipů o nakupování – Pavel Kostka – PPKPP

29. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Rozchodem rodina nekončí. Společnost Aperio pomáhá rodičům řešit složité životní situace

Cesta k uzdravení: Rozchodem rodina nekončí. Společnost Aperio pomáhá rodičům řešit složité životní situace

29. 3. 2026

16 min

Obrázek epizody Od Morany k Velikonočnímu pondělí

Od Morany k Velikonočnímu pondělí

29. 3. 2026

51 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejstarší fotbalový klub ve Španělsku není z Madridu ani Barcelony – přivezli ho Britové

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejstarší fotbalový klub ve Španělsku není z Madridu ani Barcelony – přivezli ho Britové

29. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Nejstarší fotbalový klub ve Španělsku není z Madridu ani Barcelony – přivezli ho Britové

Nejstarší fotbalový klub ve Španělsku není z Madridu ani Barcelony – přivezli ho Britové

29. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Miroslav Keller, režisér žďárských pašijových her. Čím příběh inspiruje diváky v 21. století?

Jak to vidí...: Miroslav Keller, režisér žďárských pašijových her. Čím příběh inspiruje diváky v 21. století?

29. 3. 2026

25 min