Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Režisér Smyczek: Technologie dnes filmu dávají úplně jiné možnosti. Někdy jsou ale příliš bezbřehé

Host Lucie Výborné

Režisér Smyczek: Technologie dnes filmu dávají úplně jiné možnosti. Někdy jsou ale příliš bezbřehé

7. 8. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Režisér Smyczek: Technologie dnes filmu dávají úplně jiné možnosti. Někdy jsou ale příliš bezbřehé

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Režisér Smyczek: Technologie dnes filmu dávají úplně jiné možnosti. Někdy jsou ale příliš bezbřehé

7. 8. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Režisér Smyczek: Technologie dnes filmu dávají úplně jiné možnosti. Někdy jsou ale příliš bezbřehé

Český rozhlas - Rozhovory

Host Lucie Výborné: Režisér Smyczek: Technologie dnes filmu dávají úplně jiné možnosti. Někdy jsou ale příliš bezbřehé

7. 8. 2025

30 min

Obrázek epizody Jiří Mádl: Potřebuju cítit roli. Nejvíc mě baví, když je postava jiná než já, ale přitom jí rozumím.

Trefa do Černé(ho)

Jiří Mádl: Potřebuju cítit roli. Nejvíc mě baví, když je postava jiná než já, ale přitom jí rozumím.

7. 8. 2025

44 min

Obrázek epizody Tučňáci, velryby a divoké moře! Co se děje na Antarktidě?

BEZ HUMORU

Tučňáci, velryby a divoké moře! Co se děje na Antarktidě?

7. 8. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Kotulova dřevěnka patří k nejstarším roubeným lidovým stavbám na Těšínsku

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Kotulova dřevěnka patří k nejstarším roubeným lidovým stavbám na Těšínsku

7. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Daniel Roth a Anthony Stehlin představují luxusní italské zmrzliny Amorino Gelato

Live rozhovory

Daniel Roth a Anthony Stehlin představují luxusní italské zmrzliny Amorino Gelato

7. 8. 2025

14 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Přijít do práce a dělat ty nejšílenější věci. To je každodenní realita akrobatů z Cirku La Putyka

Dobré dopoledne: Přijít do práce a dělat ty nejšílenější věci. To je každodenní realita akrobatů z Cirku La Putyka

7. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Markéta Bartáková udržuje při životě tradiční řemeslo: pletení ze slámy. Stébla sklízí nůžkami

Středočeské příběhy: Markéta Bartáková udržuje při životě tradiční řemeslo: pletení ze slámy. Stébla sklízí nůžkami

7. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody B. Kafková: „Jsem vděčná, že po amputaci nohy chodím do hor, běhám. Sedět na gauči je nepřípustné.“

Stačí málo

B. Kafková: „Jsem vděčná, že po amputaci nohy chodím do hor, běhám. Sedět na gauči je nepřípustné.“

7. 8. 2025

39 min

Obrázek epizody Smrt a umírání v náboženských a etnických tradicích

Na stole je téma

Smrt a umírání v náboženských a etnických tradicích

7. 8. 2025

50 min

Obrázek epizody Česko 2025: Předvolební brífink: Kdo chce zvýšit daně?

Česko 2025: Předvolební brífink: Kdo chce zvýšit daně?

7. 8. 2025

9 min

Obrázek epizody Markéta Bartáková udržuje při životě tradiční řemeslo: pletení ze slámy. Stébla sklízí nůžkami

Středočeské příběhy

Markéta Bartáková udržuje při životě tradiční řemeslo: pletení ze slámy. Stébla sklízí nůžkami

7. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Majitelé rokokového zámku v Nových Hradech vsadili na zahrady. Návštěvníci se do nich rádi vracejí

Zámecké léto

Majitelé rokokového zámku v Nových Hradech vsadili na zahrady. Návštěvníci se do nich rádi vracejí

7. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Z Rakovníka až do Chicaga – příběh Kateřiny Kalčíkové

Hovory na dálku - Češi v zahraničí, příběhy bez hranic

Z Rakovníka až do Chicaga – příběh Kateřiny Kalčíkové

7. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Josef Chuchma: Změnili „dezoláti“ názor na válku? Dezinfo vs. realita filmu Velký vlastnecký výlet

Jak to vidí...: Josef Chuchma: Změnili „dezoláti“ názor na válku? Dezinfo vs. realita filmu Velký vlastnecký výlet

7. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Jan Štifter: Nikdy není brzy

Rozhlasový sloupek

Jan Štifter: Nikdy není brzy

7. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Markéta Pilátová: Deníková magie

Ranní úvaha

Markéta Pilátová: Deníková magie

7. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody Žaneta Janošková: remote nám umožnil dostat se ke kandidátům z celé republiky

Buduj značku

Žaneta Janošková: remote nám umožnil dostat se ke kandidátům z celé republiky

7. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody #977 - Dr Robert King - Why Does The Female Orgasm Exist?

Modern Wisdom

#977 - Dr Robert King - Why Does The Female Orgasm Exist?

7. 8. 2025

1 hod 32 min

Obrázek epizody Numizmatika

Minuta s encyklopedií

Numizmatika

7. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Důvěra

Med a peří

Důvěra

7. 8. 2025

31 min

Obrázek epizody Když trest nestačí: Tereza Řeháková o restorativní justici a programu ReSet

Hlas Heroine

Když trest nestačí: Tereza Řeháková o restorativní justici a programu ReSet

7. 8. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Oto Klempíř. Vyhazov z J.A.R. a vyrvané srdce, sexy Motoristé a naděje ve volbách, metody StB a proměna v hadr na zem

Čestmír Strakatý

Oto Klempíř. Vyhazov z J.A.R. a vyrvané srdce, sexy Motoristé a naděje ve volbách, metody StB a proměna v hadr na zem

7. 8. 2025

31 min

Obrázek epizody „Lidskost trenéra je pro mě důležitější než odbornost. Ve slalomu nerozhoduje vybavení “ – Martina Dubovská

Přes Příkop

„Lidskost trenéra je pro mě důležitější než odbornost. Ve slalomu nerozhoduje vybavení “ – Martina Dubovská

7. 8. 2025

45 min