Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 🎤 [S.E.] Keynote speciál #2: Marketing můžeš dělat chytře, nejen tvrdě

🎤 [S.E.] Keynote speciál #2: Marketing můžeš dělat chytře, nejen tvrdě

9. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody 240 - Interview with Trever Yarrish

240 - Interview with Trever Yarrish

9. 1. 2023

1 hod 43 min

Obrázek epizody Výuka cizích jazyků podle metody TBL

Výuka cizích jazyků podle metody TBL

9. 1. 2023

17 min

Obrázek epizody Klára s Kapkou Naděje žije dál | Vendula Pizingerová o pomoci dětem s rakovinou

Klára s Kapkou Naděje žije dál | Vendula Pizingerová o pomoci dětem s rakovinou

9. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody 22. TÝDEN - Sebevědomí a odvážný fotky

22. TÝDEN - Sebevědomí a odvážný fotky

8. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody #7 Jak přežít souseda

#7 Jak přežít souseda

8. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Peca: Česko je na mě malé, tvořím pro sebe, v 18 jsem si založil s.r.o | STP podcast

Peca: Česko je na mě malé, tvořím pro sebe, v 18 jsem si založil s.r.o | STP podcast

8. 1. 2023

1 hod 25 min

Obrázek epizody V jakém odvětví má student šanci uspět | #018

V jakém odvětví má student šanci uspět | #018

8. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody #88 - MAGIE ŽIVOTA | JAK SI TVOŘIT VŠE, CO CHCEME | DŮLEŽITOST HODNOT V NAŠÍCH ŽIVOTECH | KOHERENCE SRDCE

#88 - MAGIE ŽIVOTA | JAK SI TVOŘIT VŠE, CO CHCEME | DŮLEŽITOST HODNOT V NAŠÍCH ŽIVOTECH | KOHERENCE SRDCE

8. 1. 2023

55 min

Obrázek epizody One Youth celebration | Nový začátek – Nový začátek – One Youth – Ondřej Píš

One Youth celebration | Nový začátek – Nový začátek – One Youth – Ondřej Píš

8. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody 5. Abhejali Bernardová: Meditace je jako ponor na dno moře, kde je ticho

5. Abhejali Bernardová: Meditace je jako ponor na dno moře, kde je ticho

8. 1. 2023

40 min

Obrázek epizody Nový začátek – Nový začátek – Daniel Skokan & Stacy Anderson

Nový začátek – Nový začátek – Daniel Skokan & Stacy Anderson

8. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody 12 věcí, které jsem od sebe nečekala. I Aura. #02.01

12 věcí, které jsem od sebe nečekala. I Aura. #02.01

8. 1. 2023

41 min

Obrázek epizody MÍT VŠE HOTOVO #8 Místo seznamu denních úkolů si veďte kalendář a seznamy dalších akcí

MÍT VŠE HOTOVO #8 Místo seznamu denních úkolů si veďte kalendář a seznamy dalších akcí

8. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody 30: Petr Skondrojanis. O AI, HR, budoucnosti práce a nejlepších pracovních vychytávkách.

30: Petr Skondrojanis. O AI, HR, budoucnosti práce a nejlepších pracovních vychytávkách.

8. 1. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody začínám

začínám

8. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Díl 55. Context a jeho rozvoj

Díl 55. Context a jeho rozvoj

8. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody MÍT VŠE HOTOVO #7 Plánování přirozeným způsobem objasňuje cíle a další konkrétní kroky vašich projektů

MÍT VŠE HOTOVO #7 Plánování přirozeným způsobem objasňuje cíle a další konkrétní kroky vašich projektů

7. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody ANGELIKA: Útěk z Ukrajiny byl horor, Rusko je zasypané propagandou, Válka mě změnila

ANGELIKA: Útěk z Ukrajiny byl horor, Rusko je zasypané propagandou, Válka mě změnila

7. 1. 2023

1 hod 38 min

Obrázek epizody O kreativitě a jak zůstat kreativní [SPEAKCAST #4]

O kreativitě a jak zůstat kreativní [SPEAKCAST #4]

6. 1. 2023

42 min

Obrázek epizody Přínosy chladu jsou dnes velmi dobře zdokumentované, říká otužilec Libor Mattuš

Přínosy chladu jsou dnes velmi dobře zdokumentované, říká otužilec Libor Mattuš

6. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody #16 Možná je to jinak | Manifestace v praxi | Proč většině lidí nefunguje, a jak to změnit?

#16 Možná je to jinak | Manifestace v praxi | Proč většině lidí nefunguje, a jak to změnit?

6. 1. 2023

33 min

Obrázek epizody MÍT VŠE HOTOVO #6 Pomocí seznamu projektů sledujte své aktuální projekty a vždy trvejte na jasných dalších krocích

MÍT VŠE HOTOVO #6 Pomocí seznamu projektů sledujte své aktuální projekty a vždy trvejte na jasných dalších krocích

6. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody #7 Jediný krok, který nás dělí od zcela jiného života

#7 Jediný krok, který nás dělí od zcela jiného života

6. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody To největší tabu je přimout sebe sama | Tereza Nagyová o Crohnově chorobě

To největší tabu je přimout sebe sama | Tereza Nagyová o Crohnově chorobě

6. 1. 2023

15 min