Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 17.6.2025: Ceny surovin stoupají

17.6.2025: Ceny surovin stoupají

17. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Ivoš Křivka – Život podle křivky: Náhoda, nemoc, odvaha

Ivoš Křivka – Život podle křivky: Náhoda, nemoc, odvaha

17. 6. 2025

1 hod 49 min

Obrázek epizody Young Lions Podcast 19 - Ondřej Krátký

Young Lions Podcast 19 - Ondřej Krátký

17. 6. 2025

1 hod

Obrázek epizody #114 Iva Vacková - Jsem velký kritik současnýho školství.

#114 Iva Vacková - Jsem velký kritik současnýho školství.

17. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody 18: Jak využít dotace naplno s Ing. Jakubem Hrbkem

18: Jak využít dotace naplno s Ing. Jakubem Hrbkem

17. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Je projekt Panattoni Smart Park spasitel Karviné? #22 Pavel Sovička

Je projekt Panattoni Smart Park spasitel Karviné? #22 Pavel Sovička

17. 6. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody AI místo finančního poradce?! 10 způsobů, jak využít umělou inteligenci.

AI místo finančního poradce?! 10 způsobů, jak využít umělou inteligenci.

17. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody SPOKOJENOST U ZAMĚSTNANCŮ JE STEJNĚ DŮLEŽITÁ JAKO U ZÁKAZNÍKŮ; V OREA HOTELS JSME TOVÁRNA NA ŠTĚSTÍ

SPOKOJENOST U ZAMĚSTNANCŮ JE STEJNĚ DŮLEŽITÁ JAKO U ZÁKAZNÍKŮ; V OREA HOTELS JSME TOVÁRNA NA ŠTĚSTÍ

17. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Investoři mění akciové trhy za soukromé. Co je na investicích do private equity fondů tak láká a jaká to má rizika?

Investoři mění akciové trhy za soukromé. Co je na investicích do private equity fondů tak láká a jaká to má rizika?

17. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Ne kvůli dotacím, ale kvůli dětem. Proč firmy přecházejí na cirkulární ekonomiku

Ne kvůli dotacím, ale kvůli dětem. Proč firmy přecházejí na cirkulární ekonomiku

17. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Jak uspět s Reels na Instagramu?

Jak uspět s Reels na Instagramu?

17. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Nahoru, nebo dolů #17: Černé zlato a budoucnost investování

Nahoru, nebo dolů #17: Černé zlato a budoucnost investování

17. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody JAROSLAV BRANDEJS: Osobní příklad je pro mě základ každého vedení, bez něj to nejde | ÚSPĚŠNÍ.

JAROSLAV BRANDEJS: Osobní příklad je pro mě základ každého vedení, bez něj to nejde | ÚSPĚŠNÍ.

17. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Nahoru, nebo dolů #17: Černé zlato a budoucnost investování

Nahoru, nebo dolů #17: Černé zlato a budoucnost investování

17. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody 58: Mazlíček nebo pronajímatel: Kdo vyhraje?

58: Mazlíček nebo pronajímatel: Kdo vyhraje?

17. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Jak odpisovat fotovoltaiky po zrušení speciálního režimu?

Jak odpisovat fotovoltaiky po zrušení speciálního režimu?

17. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Petr Kubelík: Influenceři jsou minulost, budoucnost patří AI influencerům. To mě děsí

Petr Kubelík: Influenceři jsou minulost, budoucnost patří AI influencerům. To mě děsí

17. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Investiční podcast – Voda, bioplyn a výnosy s Jaroslavem Ďurišem z WERO ČSEF AQUA

Investiční podcast – Voda, bioplyn a výnosy s Jaroslavem Ďurišem z WERO ČSEF AQUA

17. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody #26 VIP: Jak se tvoří eventy pro VIP klienty

#26 VIP: Jak se tvoří eventy pro VIP klienty

17. 6. 2025

41 min

Obrázek epizody Barbora Brůžková: PŘEVZÍT ÚŠPĚŠNOU KANCELÁŘ PO MÁMĚ JSEM MUSELA ODMÍTNOUT. 🎙Realitní Pokec s Andělem

Barbora Brůžková: PŘEVZÍT ÚŠPĚŠNOU KANCELÁŘ PO MÁMĚ JSEM MUSELA ODMÍTNOUT. 🎙Realitní Pokec s Andělem

17. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody This One Mindset Shift Will Make You Unstoppable | The Liz Moody Podcast

This One Mindset Shift Will Make You Unstoppable | The Liz Moody Podcast

17. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody Trendy v udržitelnosti #34 – Petr Baudyš, vedoucí kvality a koordinace udržitelnosti Penny

Trendy v udržitelnosti #34 – Petr Baudyš, vedoucí kvality a koordinace udržitelnosti Penny

17. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Umění zjednodušovat

Umění zjednodušovat

17. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody We All Get Cancelled One Day with Somebody Feed Phil’s Phil Rosenthal

We All Get Cancelled One Day with Somebody Feed Phil’s Phil Rosenthal

17. 6. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Vzpínající se lev a Pavučina: dvě citelné rány pro Rusko a Írán, tvrdí analytik Bříza

Vzpínající se lev a Pavučina: dvě citelné rány pro Rusko a Írán, tvrdí analytik Bříza

17. 6. 2025

40 min