Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Siemens na MSV v Brně představuje nejnovější technologie, třeba digitální dvojče

Siemens na MSV v Brně představuje nejnovější technologie, třeba digitální dvojče

9. 11. 2021

20 min

Obrázek epizody Vzdělání mi vyneslo 31 000 procent, pak jsem přestal počítat...

Vzdělání mi vyneslo 31 000 procent, pak jsem přestal počítat...

9. 11. 2021

22 min

Obrázek epizody SharkTalk #2 - Lukáš Kovač (Qerko): "Nejsnazší způsob na světě, jak platit v restauraci? Qerko!"

SharkTalk #2 - Lukáš Kovač (Qerko): "Nejsnazší způsob na světě, jak platit v restauraci? Qerko!"

9. 11. 2021

37 min

Obrázek epizody Ranní komentář: Pozitivní nálada na akciových trzích nepolevuje, BTC i ETH navyšují maxima

Ranní komentář: Pozitivní nálada na akciových trzích nepolevuje, BTC i ETH navyšují maxima

9. 11. 2021

15 min

Obrázek epizody PH #47: Flipchart (2/3) Kdy (ne)mluvit, jak psát a kde stát?

PH #47: Flipchart (2/3) Kdy (ne)mluvit, jak psát a kde stát?

9. 11. 2021

12 min

Obrázek epizody AEE 1675: Do You Have a Poker Face When It Comes to Learning English?

AEE 1675: Do You Have a Poker Face When It Comes to Learning English?

9. 11. 2021

17 min

Obrázek epizody Michael Mareš: Češi mají miliardové nápady, často je ale neumí prodat

Michael Mareš: Češi mají miliardové nápady, často je ale neumí prodat

9. 11. 2021

16 min

Obrázek epizody 270:  Jan Svatoš: Využití low-code platforem poroste. Umožňuje to šetřit náklady a čas

270: Jan Svatoš: Využití low-code platforem poroste. Umožňuje to šetřit náklady a čas

9. 11. 2021

18 min

Obrázek epizody 96: Tomáš Rusňák: Hypotéka pro cizince

96: Tomáš Rusňák: Hypotéka pro cizince

9. 11. 2021

13 min

Obrázek epizody 45: Jsem magor do sportu, sportholik. Pokud chceš něco dokázat, musíš tomu dát maximum | Jiří Prskavec

45: Jsem magor do sportu, sportholik. Pokud chceš něco dokázat, musíš tomu dát maximum | Jiří Prskavec

9. 11. 2021

45 min

Obrázek epizody Najde se aspoň jedna funkce pro Karla Havlíčka? Jak Jiří Písařík plakal a na koho pak zaútočil

Najde se aspoň jedna funkce pro Karla Havlíčka? Jak Jiří Písařík plakal a na koho pak zaútočil

9. 11. 2021

11 min

Obrázek epizody Najde se aspoň jedna funkce pro Karla Havlíčka? Jak Jiří Písařík plakal a na koho pak zaútočil

Najde se aspoň jedna funkce pro Karla Havlíčka? Jak Jiří Písařík plakal a na koho pak zaútočil

9. 11. 2021

11 min

Obrázek epizody NRoP 67: Nemáte biznis plán? Prichádzate o peniaze

NRoP 67: Nemáte biznis plán? Prichádzate o peniaze

9. 11. 2021

52 min

Obrázek epizody Karolína Presová: Učíme používat lidi digitální technologie zdravě, s kritickým odstupem

Karolína Presová: Učíme používat lidi digitální technologie zdravě, s kritickým odstupem

9. 11. 2021

1 hod 1 min

Obrázek epizody Stáří a peníze: Jak se zajistit na důchod? | Marek Odehnal

Stáří a peníze: Jak se zajistit na důchod? | Marek Odehnal

9. 11. 2021

28 min

Obrázek epizody 19: Podcast #19 Karolína Šimůnková & Erik Nikerle & Martin Dvořák - Klub přátel účetnictví

19: Podcast #19 Karolína Šimůnková & Erik Nikerle & Martin Dvořák - Klub přátel účetnictví

9. 11. 2021

35 min

Obrázek epizody International volunteering

International volunteering

8. 11. 2021

26 min

Obrázek epizody 17: Radovan Vávra - první vyjádření k obvinění v kauze Union banky

17: Radovan Vávra - první vyjádření k obvinění v kauze Union banky

8. 11. 2021

1 hod 49 min

Obrázek epizody The Probability of Human Existence Is Infinitesimally Small

The Probability of Human Existence Is Infinitesimally Small

8. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Michael Mareš: Když startup získá obří investici, je to úspěch Česka, jako když vyhrají hokejisti

Michael Mareš: Když startup získá obří investici, je to úspěch Česka, jako když vyhrají hokejisti

8. 11. 2021

38 min

Obrázek epizody Forbes Funny Money #035 - Špendlík sem, špendlík tam. Nenápadná sociální se může v portfoliu zajímavě zhodnotit

Forbes Funny Money #035 - Špendlík sem, špendlík tam. Nenápadná sociální se může v portfoliu zajímavě zhodnotit

8. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody Vzdělání mi vyneslo 31 000 procent, pak jsem přestal počítat...

Vzdělání mi vyneslo 31 000 procent, pak jsem přestal počítat...

8. 11. 2021

22 min

Obrázek epizody Alena Schillerová: Je nereálné, aby škrty v rozpočtu nové vlády nedopadly na českou ekonomiku

Alena Schillerová: Je nereálné, aby škrty v rozpočtu nové vlády nedopadly na českou ekonomiku

8. 11. 2021

11 min

Obrázek epizody Jak na zdražující energie

Jak na zdražující energie

8. 11. 2021

30 min

Obrázek epizody Trendy ve spotřebním chování v budoucnu budou zdraví životní styl a ekologie, očekává Lukáš Matějka

Trendy ve spotřebním chování v budoucnu budou zdraví životní styl a ekologie, očekává Lukáš Matějka

8. 11. 2021

20 min