Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 🏡 50_Delux podcast 🔴 Ucelený systém pro realitní developery ✅ Co pro vás všechno dokážeme zařídit❓

🏡 50_Delux podcast 🔴 Ucelený systém pro realitní developery ✅ Co pro vás všechno dokážeme zařídit❓

8. 5. 2023

39 min

Obrázek epizody VeeCon 2022 Opening Keynote | The Power of Practical Optimism

VeeCon 2022 Opening Keynote | The Power of Practical Optimism

8. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody S2 Ep88: Tomáš Bumbálek - Z přepážky v bance realitním investorem

S2 Ep88: Tomáš Bumbálek - Z přepážky v bance realitním investorem

8. 5. 2023

1 hod 15 min

Obrázek epizody Finanční produkty: Nemovitostní fondy

Finanční produkty: Nemovitostní fondy

8. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Ep.43 - Aplikace, které nám usnadňují život

Ep.43 - Aplikace, které nám usnadňují život

8. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody Začínal na Forexu, investuje do nemovitostí a stojí za největším trading portálem - Ondřej Hartman

Začínal na Forexu, investuje do nemovitostí a stojí za největším trading portálem - Ondřej Hartman

8. 5. 2023

1 hod 50 min

Obrázek epizody Jak vybrat mixér nebo kuchyňský robot

Jak vybrat mixér nebo kuchyňský robot

8. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody #businessPokec ep. 1

#businessPokec ep. 1

8. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody Překonává S&P 500 a spravuje přes 12 miliard korun. Pomáhá mu psychologie. - Mikuláš Splítek

Překonává S&P 500 a spravuje přes 12 miliard korun. Pomáhá mu psychologie. - Mikuláš Splítek

8. 5. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody Shopify President: How To Become A Millionaire For The Price Of A Starbucks Coffee!

Shopify President: How To Become A Millionaire For The Price Of A Starbucks Coffee!

8. 5. 2023

1 hod 47 min

Obrázek epizody AEE 1986: Love Is Worth It! Should You Have Weekly Meetings with Your Significant Other?

AEE 1986: Love Is Worth It! Should You Have Weekly Meetings with Your Significant Other?

8. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody 7. Péče o klienty - Byznys online akademie 2023

7. Péče o klienty - Byznys online akademie 2023

8. 5. 2023

12 min

Obrázek epizody Jozef Božík: Jan Antonín Baťa má v Partizánskom dnes svůj park, střední odbornou školu, Československou Baťovu společnost i městskou část.

Jozef Božík: Jan Antonín Baťa má v Partizánskom dnes svůj park, střední odbornou školu, Československou Baťovu společnost i městskou část.

8. 5. 2023

32 min

Obrázek epizody 36: Ilustrace vás odliší od konkurence, nabízí komerční ilustrátorka Bára Balgová

36: Ilustrace vás odliší od konkurence, nabízí komerční ilustrátorka Bára Balgová

8. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Rozhled na... #10 - K čemu jsou knižní veletrhy a jak fungují? Kde se nakupují knižní licence?

Rozhled na... #10 - K čemu jsou knižní veletrhy a jak fungují? Kde se nakupují knižní licence?

7. 5. 2023

14 min

Obrázek epizody The Airplane Project | Getting Real With GaryVee

The Airplane Project | Getting Real With GaryVee

7. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody Výsledková sezóna s XTB: Buffett oznamuje ďalší výborný kvartál pre Berkshire Hathaway

Výsledková sezóna s XTB: Buffett oznamuje ďalší výborný kvartál pre Berkshire Hathaway

7. 5. 2023

13 min

Obrázek epizody Forbes Jak být lepší #005 - Johana Sedláčková Vamberská (ELAI)

Forbes Jak být lepší #005 - Johana Sedláčková Vamberská (ELAI)

7. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody #BONUS: Proč marketingové poučky nestačí?

#BONUS: Proč marketingové poučky nestačí?

6. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody NEHNUTEĽNOSTI padajú – je už lacno? Kde? Chyby pri kúpe a prenájme BYTU. Investovanie s Roman Kružliak

NEHNUTEĽNOSTI padajú – je už lacno? Kde? Chyby pri kúpe a prenájme BYTU. Investovanie s Roman Kružliak

6. 5. 2023

51 min

Obrázek epizody Rakovina mi změnila život. Jsem vděčná za druhou šanci, říká fotografka a influencerka Lucie Levá

Rakovina mi změnila život. Jsem vděčná za druhou šanci, říká fotografka a influencerka Lucie Levá

6. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Embrace Your Fears and Swing the Bat | A Throwback Rant at 40,000 feet

Embrace Your Fears and Swing the Bat | A Throwback Rant at 40,000 feet

6. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody Rakovina mi změnila život. Jsem vděčná za druhou šanci, říká umělkyně - Eva Talks

Rakovina mi změnila život. Jsem vděčná za druhou šanci, říká umělkyně - Eva Talks

6. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Podcast pro neziskovky #31 S Michalem Rothem o umělé inteligenci a ChatGPT

Podcast pro neziskovky #31 S Michalem Rothem o umělé inteligenci a ChatGPT

5. 5. 2023

58 min

Obrázek epizody 59. Káva Odyssey Blend připomíná cestu plnou dobrodružství, říká coffee master Adina

59. Káva Odyssey Blend připomíná cestu plnou dobrodružství, říká coffee master Adina

5. 5. 2023

18 min