Podcast Starbucks jinak
74 epizod
8 odběratelů
72. Mámy si chodí do práce odpočinout, říká Store Manažerka Pavla Poustková
13. 11. 2024
29 min
71. O vášni ke kávě i létání s bývalou vedoucí kabiny Lucií Jindrovou
5. 8. 2024
36 min
70. O prvním roce v Reserve Store Jungmannova
22. 7. 2024
29 min
69. O Rwandě naživo - reportáž z Origin tripu 2024
17. 6. 2024
1 hod 13 min
68. Finále v Londýně i výlet do Amsterdamu, to zažili Barista Championi 2023, Hanka a Patrik
5. 4. 2024
43 min
67. Christmas Blend 2023 a jak si užít Vánoce ve Starbucks
15. 12. 2023
31 min
66. Delivery nám v covidu pomohlo zůstat na trhu, říká Tomáš Cebak, District Manager
14. 11. 2023
23 min
65. O podzimní kávě Zambie Reserve
14. 11. 2023
13 min
64. Někdy na nás koukají jako na zvířátka ze ZOO, říká táta dvojčat s dětskou mozkovou obrnou, Karel Pavec #HereYouBelong
12. 10. 2023
28 min
63. O Autumn Blend, kávě k pečené krůtě i skořicové rolce
26. 9. 2023
26 min
62. O kávě West Java Priangan, kávě s chutí léta
10. 8. 2023
17 min
61. O dekofeinizaci i letních Reserve promo kávách
7. 7. 2023
24 min
60. Nejvíce pyšný jsem na Starbucks byl po Rwanda Origin Tripu, říká Patrick Ninc, slovenský District Manager
22. 6. 2023
49 min
59. Káva Odyssey Blend připomíná cestu plnou dobrodružství, říká coffee master Adina
5. 5. 2023
18 min
58. I díky Starbucks se vloni vysázely stromy za 10 milionů korun, říká Anna Poledňáková z iniciativy Sázíme budoucnost
21. 4. 2023
35 min
57. Uhlí do kafe a kafe do skla aneb o Reserve kávě West Java s coffee masterem Richardem
7. 4. 2023
31 min
56. Spring Season Blend - o kávě s chutí jara s coffee masterem Karolínou
20. 3. 2023
29 min
55. O novém Reserve Store - místě, kde je káva opravdovým zážitkem
28. 2. 2023
39 min
54. "Rok 2022 byl rokem skvělých výsledků," říká regionální ředitel Grzegorz Kaźmierczak
10. 2. 2023
35 min
53. Tribute Blend - o kávě, která spojuje kontinenty
6. 2. 2023
22 min
52. Veganuary aneb o naší rostlinné nabídce s marketingovým manažerem Michalem Holotíkem
13. 1. 2023
31 min
51. O vánočních kávách s coffee masterem Terezou Hrdinovou
12. 12. 2022
25 min
50. epizoda a to nejlepší z našeho podcastu
5. 12. 2022
20 min
49. Kouzlo úspěchu je být dobrý v tom, co každý den děláme na kavárnách, říká Barista šampionka Vendy Panchartková
21. 11. 2022
46 min
48. Cílem tréninku je nejen umět reprezentovat značku, ale aby to byla i zábava, říká Pavol Slebodník z globálního training týmu
8. 11. 2022
47 min