Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 60. Sjednejte si hypotéku bez vlastních prostředků, ručte další nemovitostí!

60. Sjednejte si hypotéku bez vlastních prostředků, ručte další nemovitostí!

1. 8. 2024

7 min

Obrázek epizody #180 Léto jako okurková sezóna pro podnikání nebo přesný opak?

#180 Léto jako okurková sezóna pro podnikání nebo přesný opak?

1. 8. 2024

33 min

Obrázek epizody #55 Martin Hulík a David Pešek: Užívání drog se u většiny klientů ukazuje jako ten menší problém, potíží je samota a krok do neznáma

#55 Martin Hulík a David Pešek: Užívání drog se u většiny klientů ukazuje jako ten menší problém, potíží je samota a krok do neznáma

1. 8. 2024

57 min

Obrázek epizody #60 Martin Mesršmíd: Kdo chce u nás něčeho dosáhnout, musí si to vybojovat

#60 Martin Mesršmíd: Kdo chce u nás něčeho dosáhnout, musí si to vybojovat

1. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Právo k Ranní Kávě | Korespondenční volba. Když odjedu na služebku, budu moci volit dopisem? Odpovídají právníci

Právo k Ranní Kávě | Korespondenční volba. Když odjedu na služebku, budu moci volit dopisem? Odpovídají právníci

1. 8. 2024

33 min

Obrázek epizody Simona Babčáková | Aspoň jsem to zkusila.

Simona Babčáková | Aspoň jsem to zkusila.

1. 8. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Výsledková sezóna s XTB: Bude Meta AI do konca roka najpoužívanejšia umelá inteligencia na svete?

Výsledková sezóna s XTB: Bude Meta AI do konca roka najpoužívanejšia umelá inteligencia na svete?

1. 8. 2024

13 min

Obrázek epizody #59 LIVE PODCAST KVIFF Jakub Flek: Reprezentovat moji zemi je to nejkrásnější čeho jsem mohl v kariéře dosáhnout

#59 LIVE PODCAST KVIFF Jakub Flek: Reprezentovat moji zemi je to nejkrásnější čeho jsem mohl v kariéře dosáhnout

1. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody #58 LIVE PODCAST KVIFF Luboš Bečička: Od menstruačních kalíšků k TikTok senzaci a fotbalu

#58 LIVE PODCAST KVIFF Luboš Bečička: Od menstruačních kalíšků k TikTok senzaci a fotbalu

1. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody 50 Minutes of Marketing Strategy You Can Start to Use Today

50 Minutes of Marketing Strategy You Can Start to Use Today

1. 8. 2024

56 min

Obrázek epizody Forbes Byznys #230 - Nedostal jsem firmu na stříbrném podnose. To byla ta nejlepší škola, říká Matouš Syrový

Forbes Byznys #230 - Nedostal jsem firmu na stříbrném podnose. To byla ta nejlepší škola, říká Matouš Syrový

1. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Forbes Byznys #230 - Nedostal jsem firmu na stříbrném podnose. To byla ta nejlepší škola, říká Matouš Syrový

Forbes Byznys #230 - Nedostal jsem firmu na stříbrném podnose. To byla ta nejlepší škola, říká Matouš Syrový

1. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody 126: Honza Martínek – Jak využít potenciál AI na maximum

126: Honza Martínek – Jak využít potenciál AI na maximum

1. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Celoroční dovolená s vysokým platem? Učitel z Česka žije 14 let v Thajsku

Celoroční dovolená s vysokým platem? Učitel z Česka žije 14 let v Thajsku

1. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody #29 – Virtuální asistentka: kdo to je a s čím vám pomůže: Klára Robková

#29 – Virtuální asistentka: kdo to je a s čím vám pomůže: Klára Robková

1. 8. 2024

1 hod 21 min

Obrázek epizody (S3E6) Everything to do with branding and more with Sander Janssens

(S3E6) Everything to do with branding and more with Sander Janssens

1. 8. 2024

15 min

Obrázek epizody S9 Ep3: Jaromír Homolka | Pavilon Centrálního urgentního příjmu v Pardubicích

S9 Ep3: Jaromír Homolka | Pavilon Centrálního urgentního příjmu v Pardubicích

1. 8. 2024

14 min

Obrázek epizody Jak se píše... o závislosti na technologiích

Jak se píše... o závislosti na technologiích

1. 8. 2024

54 min

Obrázek epizody WebTop100 podcast 69 - Denisa Hrubešová, Forendors

WebTop100 podcast 69 - Denisa Hrubešová, Forendors

1. 8. 2024

45 min

Obrázek epizody WebTop100 podcast 69 - Denisa Hrubešová, Forendors

WebTop100 podcast 69 - Denisa Hrubešová, Forendors

1. 8. 2024

45 min

Obrázek epizody Former Netflix CEO: “They're Lying To You About Hard Work!” Building a $278 Billion Company Wasn’t Built On Hard Work!

Former Netflix CEO: “They're Lying To You About Hard Work!” Building a $278 Billion Company Wasn’t Built On Hard Work!

1. 8. 2024

1 hod 59 min

Obrázek epizody Co říká zákon na letní dovolené a brigády?

Co říká zákon na letní dovolené a brigády?

1. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody ESG legislativně i prakticky

ESG legislativně i prakticky

1. 8. 2024

42 min

Obrázek epizody AEE 2245: Do You Have a Sibling?

AEE 2245: Do You Have a Sibling?

1. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Škudlící důchodci, postrach ekonomiky. Ekonomka vysvětluje proč

Škudlící důchodci, postrach ekonomiky. Ekonomka vysvětluje proč

1. 8. 2024

41 min