Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

30. 9. 2025, svátek má Jeroným, zítra Igor

+ 39:49
Obrázek epizody What was the purpose of USAID?

Stuff You Should Know

What was the purpose of USAID?

3. 7. 2025

39 min

+ 1:04:31
Obrázek epizody O čem se mluví: Kolem jezera Milada by mohli v budoucnu žít nejen zubři, ale i sloni

Český rozhlas - Rozhovory

O čem se mluví: Kolem jezera Milada by mohli v budoucnu žít nejen zubři, ale i sloni

3. 7. 2025

24 min

+ 1:34:31
Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 03.07.2025.

České slovo (Češka reč)

České slovo (Češka reč) - 03.07.2025.

3. 7. 2025

30 min

+ 1:52:32
Obrázek epizody Kolem jezera Milada by mohli v budoucnu žít nejen zubři, ale i sloni

O čem se mluví

Kolem jezera Milada by mohli v budoucnu žít nejen zubři, ale i sloni

3. 7. 2025

18 min

+ 2:12:02
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Primární péče. Americké dodávky raket a munice Ukrajině. Česko a změny klimatu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Primární péče. Americké dodávky raket a munice Ukrajině. Česko a změny klimatu

3. 7. 2025

19 min

+ 2:38:16
Obrázek epizody Osobnost Plus: Hlasem toho dispečer zvládne strašně moc, tvrdí záchranáři

Osobnost Plus: Hlasem toho dispečer zvládne strašně moc, tvrdí záchranáři

3. 7. 2025

26 min

+ 3:41:09
Obrázek epizody Dan Tržil: Oblečení mě vyjadřuje: zvědavý, autentický a hledající rovnováhu

GS Talks

Dan Tržil: Oblečení mě vyjadřuje: zvědavý, autentický a hledající rovnováhu

3. 7. 2025

1 hod 2 min

+ 3:44:17
Obrázek epizody Alex a host: Pořád si chci něco dokazovat, říká zpěvák Michal David. Na hudební scéně je už 50 let

Alex a host: Pořád si chci něco dokazovat, říká zpěvák Michal David. Na hudební scéně je už 50 let

3. 7. 2025

3 min

+ 4:08:17
Obrázek epizody Pořád si chci něco dokazovat, říká zpěvák Michal David. Na hudební scéně je už 50 let

Alex a host

Pořád si chci něco dokazovat, říká zpěvák Michal David. Na hudební scéně je už 50 let

3. 7. 2025

24 min

+ 4:11:41
Obrázek epizody Hobby magazín: Proč si zamilovat slepice šumavanky? Spojují krásu, otužilost i užitkovost

Hobby magazín: Proč si zamilovat slepice šumavanky? Spojují krásu, otužilost i užitkovost

3. 7. 2025

3 min

+ 4:15:05
Obrázek epizody Hobby magazín: Proč si zamilovat slepice šumavanky? Spojují krásu, otužilost i užitkovost

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Proč si zamilovat slepice šumavanky? Spojují krásu, otužilost i užitkovost

3. 7. 2025

3 min

+ 4:39:27
Obrázek epizody Radioporadna: Urologické problémy žen i mužů. Přes močovou trubici se lékař dostane až do ledviny, říká uroložka

Radioporadna: Urologické problémy žen i mužů. Přes močovou trubici se lékař dostane až do ledviny, říká uroložka

3. 7. 2025

24 min

+ 5:04:24
Obrázek epizody Jan Hus - jak kněz a mučedník rozhořel husitskou revoluci | Historie

Nerdopolis

Jan Hus - jak kněz a mučedník rozhořel husitskou revoluci | Historie

3. 7. 2025

24 min

+ 5:54:22
Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Premiéra pro Bittnera, neoficiální šampionát sprinterů nebo show Pogačara? Startuje Tour de France

Kilometry Jiřího Ježka: Premiéra pro Bittnera, neoficiální šampionát sprinterů nebo show Pogačara? Startuje Tour de France

3. 7. 2025

49 min

+ 6:19:14
Obrázek epizody Lékárna: Vyvážená strava, letní dietní chyby a vliv výživy na zdraví

Lékárna: Vyvážená strava, letní dietní chyby a vliv výživy na zdraví

3. 7. 2025

24 min

+ 6:44:06
Obrázek epizody Lékárna: Vyvážená strava, letní dietní chyby a vliv výživy na zdraví

Lékárna: Vyvážená strava, letní dietní chyby a vliv výživy na zdraví

3. 7. 2025

24 min

+ 7:13:14
Obrázek epizody Ivana v Karibiku: Z Dominikány přes Saomu, Svatou Lucii, Barbados a Svatý Martin zaoceánskou lodí

Setkání u mikrofonu

Ivana v Karibiku: Z Dominikány přes Saomu, Svatou Lucii, Barbados a Svatý Martin zaoceánskou lodí

3. 7. 2025

29 min

+ 7:42:22
Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Ivana v Karibiku: Z Dominikány přes Saomu, Svatou Lucii, Barbados a Svatý Martin zaoceánskou lodí

Setkání u mikrofonu: Ivana v Karibiku: Z Dominikány přes Saomu, Svatou Lucii, Barbados a Svatý Martin zaoceánskou lodí

3. 7. 2025

29 min

+ 8:15:10
Obrázek epizody Vlna: Kanye West na slovenském festivalu. Logický byznysový tah, nebo nebezpečný cynismus organizátorů?

Vlna: Kanye West na slovenském festivalu. Logický byznysový tah, nebo nebezpečný cynismus organizátorů?

3. 7. 2025

32 min

+ 8:50:18
Obrázek epizody Balanc: Evoluce a láska: Rodiče stále ovlivňují naše vztahy, i když si to nemyslíme

Balanc: Evoluce a láska: Rodiče stále ovlivňují naše vztahy, i když si to nemyslíme

3. 7. 2025

35 min

+ 9:25:26
Obrázek epizody Balanc: Evoluce a láska: Rodiče stále ovlivňují naše vztahy, i když si to nemyslíme

Balanc: Evoluce a láska: Rodiče stále ovlivňují naše vztahy, i když si to nemyslíme

3. 7. 2025

35 min

+ 9:29:31
Obrázek epizody Prosím pomoc 😢😑🙂‍↔️

Antonie Postlerová's podcast

Prosím pomoc 😢😑🙂‍↔️

3. 7. 2025

4 min

+ 9:54:55
Obrázek epizody Pro a proti: Kohoutková voda zdarma? Úchylná debata, namítají podniky

Pro a proti: Kohoutková voda zdarma? Úchylná debata, namítají podniky

3. 7. 2025

25 min

+ 10:24:25
Obrázek epizody Michal Dlouhý: Slíbil jsem ženě, že se po seriálu O koních a lidech oholím. Aby mě měla zas mladýho

Blízká setkání

Michal Dlouhý: Slíbil jsem ženě, že se po seriálu O koních a lidech oholím. Aby mě měla zas mladýho

3. 7. 2025

29 min

+ 10:53:37
Obrázek epizody Blízká setkání: Michal Dlouhý: Slíbil jsem ženě, že se po seriálu O koních a lidech oholím. Aby mě měla zas mladýho

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Michal Dlouhý: Slíbil jsem ženě, že se po seriálu O koních a lidech oholím. Aby mě měla zas mladýho

3. 7. 2025

29 min