Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

30. 9. 2025, svátek má Jeroným, zítra Igor

+ 25:24
Obrázek epizody Pro a proti: Kohoutková voda zdarma? Úchylná debata, namítají podniky

Český rozhlas - Rozhovory

Pro a proti: Kohoutková voda zdarma? Úchylná debata, namítají podniky

3. 7. 2025

25 min

+ 54:54
Obrázek epizody Michal Dlouhý: Slíbil jsem ženě, že se po seriálu O koních a lidech oholím. Aby mě měla zas mladýho

Blízká setkání

Michal Dlouhý: Slíbil jsem ženě, že se po seriálu O koních a lidech oholím. Aby mě měla zas mladýho

3. 7. 2025

29 min

+ 1:24:06
Obrázek epizody Blízká setkání: Michal Dlouhý: Slíbil jsem ženě, že se po seriálu O koních a lidech oholím. Aby mě měla zas mladýho

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Michal Dlouhý: Slíbil jsem ženě, že se po seriálu O koních a lidech oholím. Aby mě měla zas mladýho

3. 7. 2025

29 min

+ 1:34:53
Obrázek epizody Host ve studiu: Město plné pokladů! V Hradci Králové můžete spatřit vzácné mince z řady zdejších historických nálezů

Host ve studiu: Město plné pokladů! V Hradci Králové můžete spatřit vzácné mince z řady zdejších historických nálezů

3. 7. 2025

10 min

+ 1:59:58
Obrázek epizody Řečí peněz: Rod o konsolidaci: Míň, než bych chtěl, ale výsledky to má

Řečí peněz: Rod o konsolidaci: Míň, než bych chtěl, ale výsledky to má

3. 7. 2025

25 min

+ 3:05:38
Obrázek epizody Kuba Ryba zhubnul 10 kilo a přestal pít litr tvrdého před koncertem: Vypadám líp než ve dvaceti

Na kafeečko

Kuba Ryba zhubnul 10 kilo a přestal pít litr tvrdého před koncertem: Vypadám líp než ve dvaceti

3. 7. 2025

1 hod 5 min

+ 3:40:30
Obrázek epizody Rudy Linka: Všichni muzikanti byli na našem festivalu nadšení. Česko má nejlepší obecenstvo na světě

Host Lucie Výborné

Rudy Linka: Všichni muzikanti byli na našem festivalu nadšení. Česko má nejlepší obecenstvo na světě

3. 7. 2025

34 min

+ 4:15:22
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Rudy Linka: Všichni muzikanti byli na našem festivalu nadšení. Česko má nejlepší obecenstvo na světě

Host Lucie Výborné: Rudy Linka: Všichni muzikanti byli na našem festivalu nadšení. Česko má nejlepší obecenstvo na světě

3. 7. 2025

34 min

+ 4:50:14
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Rudy Linka: Všichni muzikanti byli na našem festivalu nadšení. Česko má nejlepší obecenstvo na světě

Host Lucie Výborné: Rudy Linka: Všichni muzikanti byli na našem festivalu nadšení. Česko má nejlepší obecenstvo na světě

3. 7. 2025

34 min

+ 5:07:21
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Botanická zahrada v Teplicích stojí za návštěvu i o prázdninách

Host Dopoledního expresu: Botanická zahrada v Teplicích stojí za návštěvu i o prázdninách

3. 7. 2025

17 min

+ 5:25:37
Obrázek epizody Radioporadna: Jak poznáme správný čas na sklízení česneku? A proč skladovat česnek s levandulí?

Radioporadna: Jak poznáme správný čas na sklízení česneku? A proč skladovat česnek s levandulí?

3. 7. 2025

18 min

+ 5:43:53
Obrázek epizody Radioporadna: Jak poznáme správný čas na sklízení česneku? A proč skladovat česnek s levandulí?

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Jak poznáme správný čas na sklízení česneku? A proč skladovat česnek s levandulí?

3. 7. 2025

18 min

+ 6:07:10
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Letní čtení pro malé i velké: Inspirace od Jany Kožichové

Dobré dopoledne: Letní čtení pro malé i velké: Inspirace od Jany Kožichové

3. 7. 2025

23 min

+ 6:22:21
Obrázek epizody Náš host: Tiskový mluvčí plzeňské zoologické zahrady jede na dovolenou do devíti zoo v Německu

Náš host: Tiskový mluvčí plzeňské zoologické zahrady jede na dovolenou do devíti zoo v Německu

3. 7. 2025

15 min

+ 7:04:47
Obrázek epizody O životě s ADHD, každodenních strategiích, které opravdu fungují, i o cestě k přijetí sebe sama – Matěj Kotala, průvodce neurodiverzitou

Pod Povrchem

O životě s ADHD, každodenních strategiích, které opravdu fungují, i o cestě k přijetí sebe sama – Matěj Kotala, průvodce neurodiverzitou

3. 7. 2025

42 min

+ 7:12:44
Obrázek epizody Křížem krajem: Lidovým regionálním oděvům se nově věnuje část muzejní expozice v Památníku Josefa Kaluse v Čeladné

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Lidovým regionálním oděvům se nově věnuje část muzejní expozice v Památníku Josefa Kaluse v Čeladné

3. 7. 2025

7 min

+ 7:38:14
Obrázek epizody Lékárna: Jaký vliv má výživa na naše zdraví?

Český rozhlas - Životní styl

Lékárna: Jaký vliv má výživa na naše zdraví?

3. 7. 2025

25 min

+ 8:32:23
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Kozák: Když mě trápilo zranění, tak jsem se v Aston Ville hodně trápil. Liberec mě zase nakopl

Desítka Pavla Horvátha: Kozák: Když mě trápilo zranění, tak jsem se v Aston Ville hodně trápil. Liberec mě zase nakopl

3. 7. 2025

54 min

+ 9:19:15
Obrázek epizody Vizitka: Dina Štěrbová: Horolezectví je můj minulý život, humanitární práce v horách má větší smysl

Vizitka: Dina Štěrbová: Horolezectví je můj minulý život, humanitární práce v horách má větší smysl

3. 7. 2025

46 min

+ 10:06:07
Obrázek epizody Dina Štěrbová: Horolezectví je můj minulý život, humanitární práce v horách má větší smysl

Vizitka

Dina Štěrbová: Horolezectví je můj minulý život, humanitární práce v horách má větší smysl

3. 7. 2025

46 min

+ 10:52:59
Obrázek epizody Vizitka: Dina Štěrbová: Horolezectví je můj minulý život, humanitární práce v horách má větší smysl

Vizitka: Dina Štěrbová: Horolezectví je můj minulý život, humanitární práce v horách má větší smysl

3. 7. 2025

46 min

+ 12:05:59
Obrázek epizody Daniel Hůlka: Draculu budu hrát tak dlouho, dokud tam dolezu

Trefa do Černé(ho)

Daniel Hůlka: Draculu budu hrát tak dlouho, dokud tam dolezu

3. 7. 2025

1 hod 13 min

+ 13:03:40
Obrázek epizody O Cyrilometodějské stezce

Na stole je téma

O Cyrilometodějské stezce

3. 7. 2025

57 min

+ 13:05:49
Obrázek epizody Pavel Pafko operoval i prezidenta Václava Havla. Dopis od čtyř dětí si nechal zarámovat

Středočeské příběhy

Pavel Pafko operoval i prezidenta Václava Havla. Dopis od čtyř dětí si nechal zarámovat

3. 7. 2025

2 min

+ 13:16:30
Obrázek epizody Máme hosty: Nejlepší mladí cyklisté jezdí v Opatovicích. Pomáhá jim důkladná dopravní výchova

Máme hosty: Nejlepší mladí cyklisté jezdí v Opatovicích. Pomáhá jim důkladná dopravní výchova

3. 7. 2025

10 min