Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

5. 3. 2026, svátek má Kazimír, zítra Miroslav

+ 16:20
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Kulturní dům Ostrov v Havlíčkově Brodě vstupuje do roku 2026 s mimořádně nabitým programem

Dobré dopoledne: Kulturní dům Ostrov v Havlíčkově Brodě vstupuje do roku 2026 s mimořádně nabitým programem

9. 1. 2026

16 min

+ 1:09:17
Obrázek epizody Jan Kult & Ondřej Ježek (Day1) - Pohyb, zdraví a longevity pod jednou střechou | BeyondHorizons #13

Jan Kult & Ondřej Ježek (Day1) - Pohyb, zdraví a longevity pod jednou střechou | BeyondHorizons #13

9. 1. 2026

52 min

+ 1:31:53
Obrázek epizody Radioporadna: Ageismus, předsudky z věku, staří vůči mladým a naopak, to známe odnepaměti, říká psycholog Lašek

Radioporadna: Ageismus, předsudky z věku, staří vůči mladým a naopak, to známe odnepaměti, říká psycholog Lašek

9. 1. 2026

22 min

+ 1:56:25
Obrázek epizody Pro a proti: Proč mít nový služební zákon? Debatují Vondráček a Stojanová

Pro a proti: Proč mít nový služební zákon? Debatují Vondráček a Stojanová

9. 1. 2026

24 min

+ 2:29:50
Obrázek epizody Petr Uzel – Provazování sfér – rozhovor s výtvarníkem

Petr Uzel – Provazování sfér – rozhovor s výtvarníkem

9. 1. 2026

33 min

+ 3:36:23
Obrázek epizody 86. NESPOUTANÁ POLITIKA: Venezuela, Írán a Okamura - politika „jen pro otrlé“

86. NESPOUTANÁ POLITIKA: Venezuela, Írán a Okamura - politika „jen pro otrlé“

9. 1. 2026

1 hod 6 min

+ 4:07:17
Obrázek epizody Zvěřinec: Veterinární a chovatelskou poradnu pro vás otevíráme s veterinárním lékařem Františkem Špručkem

Zvěřinec: Veterinární a chovatelskou poradnu pro vás otevíráme s veterinárním lékařem Františkem Špručkem

9. 1. 2026

30 min

+ 4:40:11
Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Lněnička o návratu k Markovičovi i pivu s kriminalisty: Mám kamarády na vraždách

Blízká setkání: Herec Petr Lněnička o návratu k Markovičovi i pivu s kriminalisty: Mám kamarády na vraždách

9. 1. 2026

32 min

+ 5:13:05
Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Lněnička o návratu k Markovičovi i pivu s kriminalisty: Mám kamarády na vraždách

Blízká setkání: Herec Petr Lněnička o návratu k Markovičovi i pivu s kriminalisty: Mám kamarády na vraždách

9. 1. 2026

32 min

+ 5:45:59
Obrázek epizody Herec Petr Lněnička o návratu k Markovičovi i pivu s kriminalisty: Mám kamarády na vraždách

Herec Petr Lněnička o návratu k Markovičovi i pivu s kriminalisty: Mám kamarády na vraždách

9. 1. 2026

32 min

+ 6:03:22
Obrázek epizody Cítila jsem bolest a neskutečnou zlost! Mary opustila Bachelora dobrovolně. Chování Míry ji zklamalo

Cítila jsem bolest a neskutečnou zlost! Mary opustila Bachelora dobrovolně. Chování Míry ji zklamalo

9. 1. 2026

17 min

+ 6:27:32
Obrázek epizody Online Plus: Zdravotnictví bez papírů? Koubský: eZdraví zatím nemá data

Online Plus: Zdravotnictví bez papírů? Koubský: eZdraví zatím nemá data

9. 1. 2026

24 min

+ 6:47:14
Obrázek epizody Radioporadna: Kurzy přežití jsou trendy. Je dobré umět vystoupit z komfortu

Radioporadna: Kurzy přežití jsou trendy. Je dobré umět vystoupit z komfortu

9. 1. 2026

19 min

+ 7:06:56
Obrázek epizody Radioporadna: Kurzy přežití jsou trendy. Je dobré umět vystoupit z komfortu

Radioporadna: Kurzy přežití jsou trendy. Je dobré umět vystoupit z komfortu

9. 1. 2026

19 min

+ 7:11:04
Obrázek epizody Ptačí hodinka: Jak si nejlépe užít sčítání ptáků, radí ornitolog Zdeněk Mrkáček

Ptačí hodinka: Jak si nejlépe užít sčítání ptáků, radí ornitolog Zdeněk Mrkáček

9. 1. 2026

4 min

+ 7:33:15
Obrázek epizody 10/12 - Nejistota před cestou

10/12 - Nejistota před cestou

9. 1. 2026

22 min

+ 7:59:05
Obrázek epizody Osobnost Plus: Kateřina Trávníček, mentorka, online tvůrkyně

Osobnost Plus: Kateřina Trávníček, mentorka, online tvůrkyně

9. 1. 2026

25 min

+ 8:54:55
Obrázek epizody „Gastronomie u nás hosty strhne!“ říká šéfkuchař Jan Knedla. Co naučil kuchaře v Hiltonu?

„Gastronomie u nás hosty strhne!“ říká šéfkuchař Jan Knedla. Co naučil kuchaře v Hiltonu?

9. 1. 2026

55 min

+ 9:50:29
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Gastronomie u nás hosty strhne!“ říká šéfkuchař Jan Knedla. Co naučil kuchaře v Hiltonu?

Host Lucie Výborné: „Gastronomie u nás hosty strhne!“ říká šéfkuchař Jan Knedla. Co naučil kuchaře v Hiltonu?

9. 1. 2026

55 min

+ 10:46:03
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Gastronomie u nás hosty strhne!“ říká šéfkuchař Jan Knedla. Co naučil kuchaře v Hiltonu?

Host Lucie Výborné: „Gastronomie u nás hosty strhne!“ říká šéfkuchař Jan Knedla. Co naučil kuchaře v Hiltonu?

9. 1. 2026

55 min

+ 11:41:37
Obrázek epizody „Gastronomie u nás hosty strhne!“ říká šéfkuchař Jan Knedla. Co naučil kuchaře v Hiltonu?

„Gastronomie u nás hosty strhne!“ říká šéfkuchař Jan Knedla. Co naučil kuchaře v Hiltonu?

9. 1. 2026

55 min

+ 12:26:47
Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Cink: Tour de France byla zlomová v tom, že jsem si uvědomil, jak moc miluji horská kola

Kilometry Jiřího Ježka: Cink: Tour de France byla zlomová v tom, že jsem si uvědomil, jak moc miluji horská kola

9. 1. 2026

45 min

+ 12:29:52
Obrázek epizody Novoveselští punčocháři vyráběli poctivé pevné valchované ponožky. Typickým vzorem byl proužek

Novoveselští punčocháři vyráběli poctivé pevné valchované ponožky. Typickým vzorem byl proužek

9. 1. 2026

3 min

+ 13:18:05
Obrázek epizody Vizitka: Zpěvačka a spisovatelka Cecílie Jílková: K umění je lepší se utíkat, než se jím živit

Vizitka: Zpěvačka a spisovatelka Cecílie Jílková: K umění je lepší se utíkat, než se jím živit

9. 1. 2026

48 min

+ 14:06:18
Obrázek epizody Zpěvačka a spisovatelka Cecílie Jílková: K umění je lepší se utíkat, než se jím živit

Zpěvačka a spisovatelka Cecílie Jílková: K umění je lepší se utíkat, než se jím živit

9. 1. 2026

48 min