Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tohle už nemůžete!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tohle už nemůžete!

20. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Zlata Adamovská: Byla bych vděčná za nějakou roli, kde bych si mohla hrábnout do duše

Blízká setkání: Herečka Zlata Adamovská: Byla bych vděčná za nějakou roli, kde bych si mohla hrábnout do duše

20. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Svázat si pas, sníst chilli, škrtit sám sebe do bezvědomí. Online výzvy hledají slabé stránky dětí

Houpačky: Svázat si pas, sníst chilli, škrtit sám sebe do bezvědomí. Online výzvy hledají slabé stránky dětí

19. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pes na hlídání

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pes na hlídání

19. 7. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník Michal Prokop: Jsem rozhlasové dítě a cítím se být s rozhlasem svázán

Blízká setkání: Hudebník Michal Prokop: Jsem rozhlasové dítě a cítím se být s rozhlasem svázán

19. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pečení s ovocem

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pečení s ovocem

18. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody Balanc: Tělo se léčí samo, umí to i duše. Proč a jak funguje psychoterapie?

Balanc: Tělo se léčí samo, umí to i duše. Proč a jak funguje psychoterapie?

18. 7. 2023

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bývalý policista Zdeněk Macháček: „Potřeboval jsem se z toho vypovídat,“ říká o své knize

Blízká setkání: Bývalý policista Zdeněk Macháček: „Potřeboval jsem se z toho vypovídat,“ říká o své knize

18. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Mykózy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Mykózy

17. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psychiatrička Hana Papežová: Starost nám teď dělá patologická posedlost zdravou stravou

Blízká setkání: Psychiatrička Hana Papežová: Starost nám teď dělá patologická posedlost zdravou stravou

17. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Casablanca: Blízký východ poznáte líp sami nebo v malé skupině. Jen tak můžete splynout, radí Marek Čejka

Casablanca: Blízký východ poznáte líp sami nebo v malé skupině. Jen tak můžete splynout, radí Marek Čejka

16. 7. 2023

48 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pnoucí rostliny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pnoucí rostliny

14. 7. 2023

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kadeřník Libor Šula: České ženy patří k nejkrásnějším. Ale trochu na to hřeší,

Blízká setkání: Kadeřník Libor Šula: České ženy patří k nejkrásnějším. Ale trochu na to hřeší,

14. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Katalánská prsa se dočkala svobody a Brňanům vadil elán dělníků. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

Mikrovlnky: Katalánská prsa se dočkala svobody a Brňanům vadil elán dělníků. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

14. 7. 2023

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Moderní technologie v odívání

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Moderní technologie v odívání

13. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Igor Bareš načetl životopis Karla Gotta: Dozvěděl jsem se zajímavé věci. Jsou tam citlivá místa

Blízká setkání: Igor Bareš načetl životopis Karla Gotta: Dozvěděl jsem se zajímavé věci. Jsou tam citlivá místa

13. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Nebáli jsme se, spíš jsme čekali, co setkání přinese, říká Lucie, která hostí holčičku s autismem

Houpačky: Nebáli jsme se, spíš jsme čekali, co setkání přinese, říká Lucie, která hostí holčičku s autismem

12. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Chytrá krajina

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Chytrá krajina

12. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Peter Nagy: Meky Žbirka je příkladem toho, jak udělat dobrou popovou píseň

Blízká setkání: Zpěvák Peter Nagy: Meky Žbirka je příkladem toho, jak udělat dobrou popovou píseň

12. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cukety na slano i na sladko

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cukety na slano i na sladko

11. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

11. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Venkovský lékař

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Venkovský lékař

10. 7. 2023

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cukrářka  Iveta Fabešová: Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert

Blízká setkání: Cukrářka Iveta Fabešová: Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert

10. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zámecké zahrady

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zámecké zahrady

7. 7. 2023

38 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Záchranářka Tatiana Tatranská: Všichni jsme svým způsobem ujetí

Blízká setkání: Záchranářka Tatiana Tatranská: Všichni jsme svým způsobem ujetí

7. 7. 2023

31 min