
Doktorská rada: Při grilování se vyhněte připálenému masu. Je silně karcinogenní

Léto je čas ohníčků, grilování, opékání buřtů. Jakkoliv jsou tyto radovánky v našich představách spojené především s dobrým jídlem, pitím a zábavou, přináší i četná nebezpečí pro naše zdraví. Je totiž důležité, jak, co a na čem grilujeme, případně co opékám. Ze všeho nejdůležitější je čerstvost masa. Všechno z tématu Životní styl můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
O životě, cestování, módě, zdravém životním stylu a ještě něco navíc.
Všechno z tématu Životní styl můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Životní styl můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .