Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Mikrovlnky: Děti papaly ve školce sedativa a Brňan házel na auto vejce. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Děti papaly ve školce sedativa a Brňan házel na auto vejce. To jsou top zprávy minulého týdne

7. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk

Blízká setkání: Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk

6. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Houpačky: Napsal mi, že svoje dítě zmlátí, kdykoli bude chtít. Potřebujeme zákon, který ochrání ty nejslabší

Houpačky: Napsal mi, že svoje dítě zmlátí, kdykoli bude chtít. Potřebujeme zákon, který ochrání ty nejslabší

5. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Petr Janda: Lidi mají Karla Gotta za slušňáka. Ale když se rozjel, lezli jsme smíchy po zemi

Blízká setkání: Zpěvák Petr Janda: Lidi mají Karla Gotta za slušňáka. Ale když se rozjel, lezli jsme smíchy po zemi

5. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinářka Eva Kubátová: Mexiko bez jídla by nebylo Mexikem a jídlo bez Mexika by nebylo jídlem

Blízká setkání: Novinářka Eva Kubátová: Mexiko bez jídla by nebylo Mexikem a jídlo bez Mexika by nebylo jídlem

4. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zkomoleniny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zkomoleniny

4. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody Balanc: Vždyť je to jenom placebo! Jak funguje mytický efekt a může proměnit medicínu?

Balanc: Vždyť je to jenom placebo! Jak funguje mytický efekt a může proměnit medicínu?

4. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když nás bolí duše

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když nás bolí duše

3. 7. 2023

34 min

Obrázek epizody Casablanca: Vietnam vás vyškolí hned první den. I když nejste „čajoví psychopati“ jako já, říká Jakub Seif

Casablanca: Vietnam vás vyškolí hned první den. I když nejste „čajoví psychopati“ jako já, říká Jakub Seif

3. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lukáš Kunst, kastelán hradu Karlštejn: Neuvažoval jsem o DAMU, tak jsem zůstal u hradů a zámků

Blízká setkání: Lukáš Kunst, kastelán hradu Karlštejn: Neuvažoval jsem o DAMU, tak jsem zůstal u hradů a zámků

3. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Šarm: Zdejší přírodu a klid potřebuji k životu, abych nabrala síly, směje se hradecká rodačka Iva Marešová

Šarm: Zdejší přírodu a klid potřebuji k životu, abych nabrala síly, směje se hradecká rodačka Iva Marešová

1. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Živé ploty

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Živé ploty

30. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tereza Bebarová: Moderování rozhovorů je pro mě výstup z komfortní zóny a moc se na to těším

Blízká setkání: Tereza Bebarová: Moderování rozhovorů je pro mě výstup z komfortní zóny a moc se na to těším

30. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Správce márnice prodával orgány na černém trhu a Brňan řádil s pepřákem. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Správce márnice prodával orgány na černém trhu a Brňan řádil s pepřákem. To jsou nej zprávy týdne

30. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Žíly a cestování

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Žíly a cestování

29. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vyhledávám věci, které život zpříjemní, dramat je v životě už tak dost, říká Paľo Habera

Blízká setkání: Vyhledávám věci, které život zpříjemní, dramat je v životě už tak dost, říká Paľo Habera

29. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Pro spoustu teenagerů je odpočinek sprosté slovo. Ale děti se potřebují i flákat, říká psycholožka

Houpačky: Pro spoustu teenagerů je odpočinek sprosté slovo. Ale děti se potřebují i flákat, říká psycholožka

28. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pokojové rostliny a naše dovolená

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pokojové rostliny a naše dovolená

28. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cestovatelka Pavlína Adam o dobrodružství na Great Himalaya Trail: Netušily jsme, jak moc může pršet

Blízká setkání: Cestovatelka Pavlína Adam o dobrodružství na Great Himalaya Trail: Netušily jsme, jak moc může pršet

28. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jedeme na hory

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jedeme na hory

27. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody Balanc: Chodíš se mnou, nebo s mojí peněženkou? Umět mluvit o penězích je pro vztahy důležité

Balanc: Chodíš se mnou, nebo s mojí peněženkou? Umět mluvit o penězích je pro vztahy důležité

27. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Neurovědkyně Marie Salomonová Hájek: Duševní zdraví by se mělo stát běžnou součástí komunikace

Blízká setkání: Neurovědkyně Marie Salomonová Hájek: Duševní zdraví by se mělo stát běžnou součástí komunikace

27. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zobrazovací metody

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zobrazovací metody

26. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Andrea Elsnerová: Baví mě hrát třeba hloupou herečku. Člověk to ze sebe trochu upustí

Blízká setkání: Andrea Elsnerová: Baví mě hrát třeba hloupou herečku. Člověk to ze sebe trochu upustí

26. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Šarm: V našem hrudníku čeká na správnou aktivaci celkem 90 kloubů, říká pohybová lektorka Jolana Novotná

Šarm: V našem hrudníku čeká na správnou aktivaci celkem 90 kloubů, říká pohybová lektorka Jolana Novotná

24. 6. 2023

24 min