Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Blízká setkání: Polák, Kovář, Dvořák, Schindlerová, Ruml. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Polák, Kovář, Dvořák, Schindlerová, Ruml. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

24. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Čarovná svatojánská noc

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Čarovná svatojánská noc

23. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Imunolog Jakub Abramson: Rád říkám, že imunita je jako Česká filharmonie – musí být vyladěná

Blízká setkání: Imunolog Jakub Abramson: Rád říkám, že imunita je jako Česká filharmonie – musí být vyladěná

23. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Japonci si oblíbili výraz „zžábovatět“ a octomilky deprimuje smrt. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Japonci si oblíbili výraz „zžábovatět“ a octomilky deprimuje smrt. To jsou zprávy minulého týdne

23. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: V hlavní roli zelenina

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: V hlavní roli zelenina

22. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Markéta Plánková: Chtěla jsem být herečkou, stát na jevišti a předávat energii

Blízká setkání: Herečka Markéta Plánková: Chtěla jsem být herečkou, stát na jevišti a předávat energii

22. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Holčička se nečekaně narodila s Downovým syndromem. Bála jsem se úplně všeho, říká její máma

Houpačky: Holčička se nečekaně narodila s Downovým syndromem. Bála jsem se úplně všeho, říká její máma

21. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Platíme na dovolené v zahraničí

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Platíme na dovolené v zahraničí

21. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Ondřej Ruml: Výšky zpívám rád, ale připadám si jako Trabant, který jede Formuli 1

Blízká setkání: Zpěvák Ondřej Ruml: Výšky zpívám rád, ale připadám si jako Trabant, který jede Formuli 1

21. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Dovolená v lázních

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Dovolená v lázních

20. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cestovatelka Tereza Schindlerová: Když hledáte levnou letenku, je dobré nevědět kam

Blízká setkání: Cestovatelka Tereza Schindlerová: Když hledáte levnou letenku, je dobré nevědět kam

20. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Balanc: Rekreace těla i vztahu. Jezdíte se na dovolenou hádat, nebo si ji umíte užít?

Balanc: Rekreace těla i vztahu. Jezdíte se na dovolenou hádat, nebo si ji umíte užít?

20. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pozor na oci!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pozor na oci!

19. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Casablanca: Sjeli nepálskou šestitisícovku na kole. Na strach nebyl čas, říkají bikeři Zejda a Novák

Casablanca: Sjeli nepálskou šestitisícovku na kole. Na strach nebyl čas, říkají bikeři Zejda a Novák

19. 6. 2023

45 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Viktor Dvořák: Role Václava Havla pro mě byl dar

Blízká setkání: Herec Viktor Dvořák: Role Václava Havla pro mě byl dar

19. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Šarm: Dobře popřemýšlejte nad cílem své dovolené, každého totiž dobíjí něco jiného, radí zkušená koučka

Šarm: Dobře popřemýšlejte nad cílem své dovolené, každého totiž dobíjí něco jiného, radí zkušená koučka

17. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bílá, Novotný, Krejčíková, Gebrian, Chilli Ta Thuy. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Bílá, Novotný, Krejčíková, Gebrian, Chilli Ta Thuy. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

17. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tekoucí voda v zahradě

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tekoucí voda v zahradě

16. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Neurolog Martin Kovář: Nejsem ten, který by pacientům doporučoval alternativní léčbu

Blízká setkání: Neurolog Martin Kovář: Nejsem ten, který by pacientům doporučoval alternativní léčbu

16. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Italové se bouří kvůli drahým špagetám a v Brně řádil onanista. To jsou top zprávy týdne

Mikrovlnky: Italové se bouří kvůli drahým špagetám a v Brně řádil onanista. To jsou top zprávy týdne

16. 6. 2023

9 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Jindra Polák z kapely Jelen: Smějeme se, že víc než hudební skupina jsme hudební hnutí

Blízká setkání: Zpěvák Jindra Polák z kapely Jelen: Smějeme se, že víc než hudební skupina jsme hudební hnutí

15. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Houpačky: „A vážně mě neopustíš, vážně mě máš ráda?“ Co je to bezpečná vazba, jak se buduje a jak ji opravit

Houpačky: „A vážně mě neopustíš, vážně mě máš ráda?“ Co je to bezpečná vazba, jak se buduje a jak ji opravit

14. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Posilování pánevního dna aneb Léčba pohybem

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Posilování pánevního dna aneb Léčba pohybem

14. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš

Blízká setkání: Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš

14. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Týrání chovem

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Týrání chovem

13. 6. 2023

32 min