Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Balanc: Dvacet minut denně, nebo roky v ústraní? Kdy má meditace smysl a jaké jsou její účinky

Balanc: Dvacet minut denně, nebo roky v ústraní? Kdy má meditace smysl a jaké jsou její účinky

13. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

Blízká setkání: Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

13. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onemocnění štítné žlázy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onemocnění štítné žlázy

12. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Aneta Krejčíková: Rozhodla jsem se zlomit rodinnou kletbu

Blízká setkání: Herečka Aneta Krejčíková: Rozhodla jsem se zlomit rodinnou kletbu

12. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Casablanca: 1,5milionkrát máchl pádlem. Milan Pachlopník plul na kajaku podél kanadských a aljašských břehů

Casablanca: 1,5milionkrát máchl pádlem. Milan Pachlopník plul na kajaku podél kanadských a aljašských břehů

12. 6. 2023

49 min

Obrázek epizody Šarm: Žena po padesátce nepatří do starého železa, ale musíte si ukočírovat stravu, tvrdí Hanka Kynychová

Šarm: Žena po padesátce nepatří do starého železa, ale musíte si ukočírovat stravu, tvrdí Hanka Kynychová

10. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rajská, Třeštíková, Soukup, Tolasz, Kreuzmannová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Rajská, Třeštíková, Soukup, Tolasz, Kreuzmannová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

10. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Škůdci na zahradě

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Škůdci na zahradě

9. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Básník František Novotný: Poezie nejsou rýmy, ale to, jak vidíme svět

Blízká setkání: Básník František Novotný: Poezie nejsou rýmy, ale to, jak vidíme svět

9. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Žena na svatbě podávala staré jídlo a v Brně řádila odpůrkyně slimáků. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Žena na svatbě podávala staré jídlo a v Brně řádila odpůrkyně slimáků. To jsou nej zprávy týdne

9. 6. 2023

12 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hledám zubního lékaře

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hledám zubního lékaře

8. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Být zpěvačkou je krásné, ale přišlo mi to málo. Mám velkou potřebu tvořit

Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Být zpěvačkou je krásné, ale přišlo mi to málo. Mám velkou potřebu tvořit

8. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Kolik stojí dítě? Přímé náklady jsou jasné, je potřeba počítat s těmi nepřímými, upozorňuje poradce

Houpačky: Kolik stojí dítě? Přímé náklady jsou jasné, je potřeba počítat s těmi nepřímými, upozorňuje poradce

7. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Slané pečení

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Slané pečení

7. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Yvona Kreuzmannová, ředitelka Tance Praha: Miluju dívat se na zralé tanečníky

Blízká setkání: Yvona Kreuzmannová, ředitelka Tance Praha: Miluju dívat se na zralé tanečníky

7. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Potřebuji řemeslníka aneb Paninko, takhle to dělám vždycky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Potřebuji řemeslníka aneb Paninko, takhle to dělám vždycky

6. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody Balanc: Ve snech žijeme úplně jiný život. Přinášejí pravdu, potlačené problémy i políbení múzou

Balanc: Ve snech žijeme úplně jiný život. Přinášejí pravdu, potlačené problémy i políbení múzou

6. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Klimatolog Radim Tolasz: Elektromobily planetě nepomůžou. Největší problém je v energetice

Blízká setkání: Klimatolog Radim Tolasz: Elektromobily planetě nepomůžou. Největší problém je v energetice

6. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Casablanca: Nejhorší byly náklaďáky v Guatemale, říká cyklocestovatel Tadeáš Šíma po návratu ze Střední Ameriky

Casablanca: Nejhorší byly náklaďáky v Guatemale, říká cyklocestovatel Tadeáš Šíma po návratu ze Střední Ameriky

6. 6. 2023

43 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Výměna kolenního a kyčelního kloubu

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Výměna kolenního a kyčelního kloubu

5. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kulturní antropolog Martin Soukup: Nová Guinea je pro mě laboratoří. Jezdím si tam pro nová témata

Blízká setkání: Kulturní antropolog Martin Soukup: Nová Guinea je pro mě laboratoří. Jezdím si tam pro nová témata

5. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Šarm: V nepraných přikrývkách může být až kilogram roztočů. Dodržujte interval praní po šesti týdnech

Šarm: V nepraných přikrývkách může být až kilogram roztočů. Dodržujte interval praní po šesti týdnech

3. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Procházka, Konášová, Vaňura, Suchan, Nushart. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Procházka, Konášová, Vaňura, Suchan, Nushart. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

3. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tropické a subtropické pokojové rostliny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tropické a subtropické pokojové rostliny

2. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Radka Třeštíková: Když má být v knize ostré slovo, tak ho použiju. Neberu si servítky

Blízká setkání: Spisovatelka Radka Třeštíková: Když má být v knize ostré slovo, tak ho použiju. Neberu si servítky

2. 6. 2023

27 min