Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Mikrovlnky: Muzeum v Osvětimi kritizuje zmrzlinový stánek a Brňan ukradl kalhotky. To jsou top zprávy týdne

Mikrovlnky: Muzeum v Osvětimi kritizuje zmrzlinový stánek a Brňan ukradl kalhotky. To jsou top zprávy týdne

2. 6. 2023

11 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Rebarbora nejen na koláči

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Rebarbora nejen na koláči

1. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Návrhářka Beata Rajská: Když mi přišla první fotka paní Pavlové z korunovace, byl to krásný pocit

Blízká setkání: Návrhářka Beata Rajská: Když mi přišla první fotka paní Pavlové z korunovace, byl to krásný pocit

1. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Pocit identity je důležitý. Dětem říkáme, že je v pořádku ho řešit a klást otázky, popisuje lektorka

Houpačky: Pocit identity je důležitý. Dětem říkáme, že je v pořádku ho řešit a klást otázky, popisuje lektorka

31. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tohle je můj pozemek!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tohle je můj pozemek!

31. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psí trenér Tomáš Nushart: Základem úspěchu je odměňovat to, co se nám na psovi líbí. Jak trestat?

Blízká setkání: Psí trenér Tomáš Nushart: Základem úspěchu je odměňovat to, co se nám na psovi líbí. Jak trestat?

31. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravotní pojištění

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravotní pojištění

30. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Balanc: Vztahy vysoce citlivých. Jdou do hloubky, ale mohou mít tendenci k uzavřenosti

Balanc: Vztahy vysoce citlivých. Jdou do hloubky, ale mohou mít tendenci k uzavřenosti

30. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan: Zpravodajství je týmový sport a já mám skvělý tým

Blízká setkání: Šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan: Zpravodajství je týmový sport a já mám skvělý tým

30. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Urgentní příjem + první pomoc

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Urgentní příjem + první pomoc

29. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mirek Vaňura, autor Kriminálky: Kdybych se znovu narodil, chtěl bych pracovat jako operativec

Blízká setkání: Mirek Vaňura, autor Kriminálky: Kdybych se znovu narodil, chtěl bych pracovat jako operativec

29. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Malátný, Sobotka, Portych a Štrouf, Kunc, Kovařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Malátný, Sobotka, Portych a Štrouf, Kunc, Kovařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

27. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Invazní druhy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Invazní druhy

26. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Scenáristka Lucie Konášová: Scenáristi jedou na pochvalu

Blízká setkání: Scenáristka Lucie Konášová: Scenáristi jedou na pochvalu

26. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Miliardář si vyměnil krev se synem a prodavačky otrávila tráva. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Miliardář si vyměnil krev se synem a prodavačky otrávila tráva. To jsou nej zprávy týdne

26. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jak jíst v pubertě, těhotenství a menopauze

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jak jíst v pubertě, těhotenství a menopauze

25. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Aleš Procházka alias profesor Snape: Dabing je služba originálu. Je u mě na posledním místě

Blízká setkání: Herec Aleš Procházka alias profesor Snape: Dabing je služba originálu. Je u mě na posledním místě

25. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody Houpačky: Je zásadní, aby pozůstalý rodič byl objednavatelem pohřbu, říká máma, která ovdověla v 31 letech

Houpačky: Je zásadní, aby pozůstalý rodič byl objednavatelem pohřbu, říká máma, která ovdověla v 31 letech

24. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Senoseč může být i online

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Senoseč může být i online

24. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Jan Kovařík: Z lásky k rozhlasu se nedá vyléčit. To máte na furt

Blízká setkání: Moderátor Jan Kovařík: Z lásky k rozhlasu se nedá vyléčit. To máte na furt

24. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Není to náhodou váš majetek?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Není to náhodou váš majetek?

23. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchař Petr Kunc: Pokud chcete vařit první ligu, musíte se práci oddat. Všechno musí jít stranou

Blízká setkání: Šéfkuchař Petr Kunc: Pokud chcete vařit první ligu, musíte se práci oddat. Všechno musí jít stranou

23. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bolesti hlavy a migréna

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bolesti hlavy a migréna

22. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Architekti Petr Portych, Martin Štrouf: Největší nešvar? Co lidé nepotřebují, odvezou na chatu

Blízká setkání: Architekti Petr Portych, Martin Štrouf: Největší nešvar? Co lidé nepotřebují, odvezou na chatu

22. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody Šarm: Podle Elišky Balzerové je šarm půvab, přitažlivost a osobní kouzlo. A musíte si udržet dobrou náladu

Šarm: Podle Elišky Balzerové je šarm půvab, přitažlivost a osobní kouzlo. A musíte si udržet dobrou náladu

20. 5. 2023

24 min