Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody David Böhm: 16 let a 1600 jídel na menu, která se nezopakovala. Textura a kontrast hrají obrovskou roli

VisitChef Podcast

Ján Chovanec

Vzdělání

,

Gastro

,

Jak na to

,

Alternativní medicína

,

Zdraví

,

Umění

David Böhm: 16 let a 1600 jídel na menu, která se nezopakovala. Textura a kontrast hrají obrovskou roli

Obrázek epizody David Böhm: 16 let a 1600 jídel na menu, která se nezopakovala. Textura a kontrast hrají obrovskou roli

VisitChef Podcast

Poslechněte si podcast

Dnes

35 min

„Kladl jsem si otázku, co by bylo s El Camino Tapas, kdyby kreativita nebyla tak silná a myslím, že by to byl problém. Ve Španělsku jsem zjistil, že mám před sebou téma, které mě může živit do konce života. Zavést pouze degustační menu bylo pro restauraci otázkou přežití,“ říká David Böhm, majitel španělské restaurace El Camino Tapas, která v Praze nabízí špičkový tapas koncept.

Líbí se Vám tento díl? Napište nám o tom!

Popis podcastu

Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef.