Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Najděte si:

Youradio Talk

Gastro

Podcast Udržitelná kuchyně

Jaká je budoucnost potravin? Jak mění naše stravovací návyky ekologickou stopu? Jak vybírat rostlinné produkty a zachrání nás superpotraviny? Poslouchejte novou sérii podcastů Udržitelná kuchyně. Partnerem je Upfield, výrobce značek Rama, Flora, Hera a dalších. Exkluzivně na Youradio Talk.

4 epizod

3 odběratelé

Udržitelná kuchyně#4 Michal Lošťák, sociolog: U výroby potravin není ekologická stopa dána jen transportem, ale především způsobem výroby. Sezónní ovoce a zelenina, které jsou místní, nejsou pro ekologickou stopu rozhodující.

13. 5. 2021

18 min

Udržitelná kuchyně#3 Soňa Vojtíšková, nutriční terapeutka: Tuky jsou důležitou součástí jídelníčku každý den. Nevyřazujeme je ani v rámci přísných redukčních diet. Do snídaně si přidejte oříšky, semínka, avokádo. Oříškům se ale vyhněte večer.

12. 5. 2021

20 min

Udržitelná kuchyně#2 Jan Pivoňka, potravinářský technolog: Potraviny si dnes už na 3D tiskárnách tiskneme, je to velmi zajímavé. Taková vytištěná jahoda z masa chutná prostě jako jahoda. Budoucnost potravin tím ale řešit nelze.

11. 5. 2021

24 min

Udržitelná kuchyně#1 Libor Pozníček – Rostlinně: Dostat do sebe půl kila zeleniny denně není jednoduché, do jídla ji musíte bušit

10. 5. 2021

20 min