![Obrázek podcastu Udržitelná kuchyně](https://i.actve.net/youradio_news/shows/4/7/47f2eadc38bcccb3f99708665aea4aacda59f7a2.png)
Podcast Udržitelná kuchyně
4 epizod
37 odběratelů
Jaká je budoucnost potravin? Jak mění naše stravovací návyky ekologickou stopu? Jak vybírat rostlinné produkty a zachrání nás superpotraviny?
Poslouchejte novou sérii podcastů Udržitelná kuchyně. Partnerem je Upfield, výrobce značek Rama, Flora, Hera a dalších. Exkluz
Řadit dle:
![Obrázek epizody Udržitelná kuchyně#1 Libor Pozníček – Rostlinně: Dostat do sebe půl kila zeleniny denně není jednoduché, do jídla ji musíte bušit](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/c/2/c24179a051acbaccf8b11c0dfcd5b8f99afadd81.png)
Udržitelná kuchyně#1 Libor Pozníček – Rostlinně: Dostat do sebe půl kila zeleniny denně není jednoduché, do jídla ji musíte bušit
10. 5. 2021
20 min
![Obrázek epizody Udržitelná kuchyně#2 Jan Pivoňka, potravinářský technolog: Potraviny si dnes už na 3D tiskárnách tiskneme, je to velmi zajímavé. Taková vytištěná jahoda z masa chutná prostě jako jahoda. Budoucnost potravin tím ale řešit nelze.](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/2/b/2b410ca2ca020f61007d1357ae23c030b2495de6.png)
Udržitelná kuchyně#2 Jan Pivoňka, potravinářský technolog: Potraviny si dnes už na 3D tiskárnách tiskneme, je to velmi zajímavé. Taková vytištěná jahoda z masa chutná prostě jako jahoda. Budoucnost potravin tím ale řešit nelze.
11. 5. 2021
24 min
![Obrázek epizody Udržitelná kuchyně#3 Soňa Vojtíšková, nutriční terapeutka: Tuky jsou důležitou součástí jídelníčku každý den. Nevyřazujeme je ani v rámci přísných redukčních diet. Do snídaně si přidejte oříšky, semínka, avokádo. Oříškům se ale vyhněte večer.](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/e/b/eb1b20e1349a71bdef3d76b77922a0ecd13d67d5.png)
Udržitelná kuchyně#3 Soňa Vojtíšková, nutriční terapeutka: Tuky jsou důležitou součástí jídelníčku každý den. Nevyřazujeme je ani v rámci přísných redukčních diet. Do snídaně si přidejte oříšky, semínka, avokádo. Oříškům se ale vyhněte večer.
12. 5. 2021
20 min
![Obrázek epizody Udržitelná kuchyně#4 Michal Lošťák, sociolog: U výroby potravin není ekologická stopa dána jen transportem, ale především způsobem výroby. Sezónní ovoce a zelenina, které jsou místní, nejsou pro ekologickou stopu rozhodující.](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/a/6/a6a93c38b65b8572610344ee005a5bb94115eb2b.png)
Udržitelná kuchyně#4 Michal Lošťák, sociolog: U výroby potravin není ekologická stopa dána jen transportem, ale především způsobem výroby. Sezónní ovoce a zelenina, které jsou místní, nejsou pro ekologickou stopu rozhodující.
13. 5. 2021
18 min