Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Varhan Orchestrovič Bauer: až mi bude 90., budu mít "sešnu" ve které bude 756 a půl stopy a operační paměť 300 tera mi nebude stačit

Varhan Orchestrovič Bauer: až mi bude 90., budu mít "sešnu" ve které bude 756 a půl stopy a operační paměť 300 tera mi nebude stačit

Obrázek epizody Varhan Orchestrovič Bauer: až mi bude 90., budu mít "sešnu" ve které bude 756 a půl stopy a operační paměť 300 tera mi nebude stačit

Poslechněte si podcast

9. 1. 2023

38 min

Skladatel, dirigent a tak trochu i studiový inženýr, který běžně používá 150 stop při práci v projektu. Varhan Orchestrovič Bauer má na svém pracovním kontě hudbu k filmům i reklamám. Víte na jaké nejbizarnější skladby tancují lidé, když  diriguje svůj Okamžitý filmový orchestr? Jak se mu pracovalo v londýnském Abbey Road a co oceňuje na anglických muzikantech? Co překonalo jeho filmovou tvorbu nad spoluprací s Milošem Formanem? Proč používá Cubase i Nuendo a jak probíhá práce na tvorbě not pro velký orchestr? Jaké jsou jeho oblíbené knihovny samplů?

Popis podcastu

Nejlepší místo pro nás, co se hudbou, zvukem a jeho zpracováním zabýváme, je na vrcholu pomyslného trojúhelníku mezi poslechovými monitory… místo označované také jako Sweetspot. A přesně o práci se zvukem, nahrávání, mixu, masteringu, zvučení živých koncertů, filmovém zvuku, ale také skládání hudby a její interpretaci – je i náš podcast. Pravidelně zde přinášíme rozhovory se zajímavými lidmi a profesionály z oboru o všem, co se zvukem souvisí. Tak najděte svůj Sweetspot, klikněte na PLAY a užijte si náš nový díl. Sweetspot vám přináší DISK Multimedia, tým profesionálů v oblasti zvuku.