Pořád si říkáš "od pondělí, od nového měsíce, od září...to začnu řešit"?
V téhle epizodě ti vysvětlím, proč ideální okamžik nikdy nepřijde - a proč léto může být naopak nejlepší čas udělat první krok.
Dozvíš se, co se skutečně děje, když péči o sebe pořád odkládáš, a proč tvůj nervový systém nepotřebuje dokonalé podmínky, ale jen jedno malé rozhodnutí.
A pokud chceš udělat ten první krok hned, mám pro tebe výzvu, která tě provede přesně tím, co potřebuješ - krok za krokem, bez tlaku, ve svém tempu.
21denní výzva OSVOBOĎ SE OD EMOČNÍHO PŘEJÍDÁNÍ
Podcast o tom, jak přestat bojovat s jídlem, přejídat se a naučit se naslouchat svému tělu. Pojď se mnou znovuobjevit zdravý vztah k jídlu bez diet, přejídání a posedlostí jídlem.
Vítejte v mém podcastu. Jsem Petra Valešová, certifikovaná koučka kompulzivního přejídání, lektorka intuitivního stravování a průvodkyně žen na jejich cestě za svobodou nejen v jídle, ale i v celém jejich životě. Těšit se můžete na epizody nejrůznějších témat, protože problémy s jídlem nejsou nikdy jen o jídle. Sledovat mě můžete na Instagramu @svobodnavjidle a více informací také najdete na www.petravalesova.cz