Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #114 Eliška ze SNVJ: Dřív jídlo zabíralo 95 % mé mysli, teď tak 10%.

#114 Eliška ze SNVJ: Dřív jídlo zabíralo 95 % mé mysli, teď tak 10%.

Obrázek epizody #114 Eliška ze SNVJ: Dřív jídlo zabíralo 95 % mé mysli, teď tak 10%.

Poslechněte si podcast

17. 12. 2025

11 min

Milujete příběhy se šťastným koncem? Takové ty, které vás chytnou za srdce? Takové, ve kterých se trochu poznáte? Takové, které vám dají naději a chuť změnit svůj život?

Pokud ano, tak jeden takový vám dnes přináším. Je to příběh Elišky, s kterou jsem spolupracovala posledních pár měsíců v rámci mého koučinku a mentoringu.

Eliška za mnou přišla zoufalá. Každý den se přejídala, zajídala emoce, přibírala a neustále začínala každý den znovu. Po pár měsících se její vztah k jídlu, sobě a svým emocím naprosto změnil...jak? To posuďte samy právě v dnešní epizodě, která je plná inspirace, motivace a naděje pro vás všechny, které se s jídlem právě trápíte.

INDIVIDUÁLNÍ SPOLUPRÁCE ( Pozor! Od ledna se cena koučinku zdražuje, takže neváhejte, pokud chcete změnu.)

Popis podcastu

Podcast o tom, jak přestat bojovat s jídlem, přejídat se a naučit se naslouchat svému tělu. Pojď se mnou znovuobjevit zdravý vztah k jídlu bez diet, přejídání a posedlostí jídlem. Vítejte v mém podcastu. Jsem Petra Valešová, certifikovaná koučka kompulzivního přejídání, lektorka intuitivního stravování a průvodkyně žen na jejich cestě za svobodou nejen v jídle, ale i v celém jejich životě. Těšit se můžete na epizody nejrůznějších témat, protože problémy s jídlem nejsou nikdy jen o jídle. Sledovat mě můžete na Instagramu @svobodnavjidle a více informací také najdete na www.petravalesova.cz