Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #104 Proč o tomhle výživáři nemluví?

Svoboda (nejen) v jídle

Petra Valešová

Výživa

,

Zdraví

#104 Proč o tomhle výživáři nemluví?

Obrázek epizody #104 Proč o tomhle výživáři nemluví?

Svoboda (nejen) v jídle

Poslechněte si podcast

Dnes

13 min

O tomhle se nemluví.

Za tohle se lidi stydí.

O čem je řeč? O přejídání a emočním jedení, které jídelníčkem na míru nevyřešíš.

Stále je to ve společnosti velké tabu, což má za následek to, že spoustu lidí tiše trpí v přesvědčení, že jsou neschopní. Přitom jim jen chybí ty správné informace, kterých je ale jako šafránu.

Jak z toho ven? Poslechni si nejnovější epizodu mého podcastu.

-----------------------

Spolupráce

1:1 spolupráce

Akademie stravování srdcem

Klub jídlo už mě neovládá

Popis podcastu

Podcast o tom, jak přestat bojovat s jídlem, přejídat se a naučit se naslouchat svému tělu. Pojď se mnou znovuobjevit zdravý vztah k jídlu bez diet, přejídání a posedlostí jídlem. Vítejte v mém podcastu. Jsem Petra Valešová, certifikovaná koučka kompulzivního přejídání, lektorka intuitivního stravování a průvodkyně žen na jejich cestě za svobodou nejen v jídle, ale i v celém jejich životě. Těšit se můžete na epizody nejrůznějších témat, protože problémy s jídlem nejsou nikdy jen o jídle. Sledovat mě můžete na Instagramu @svobodnavjidle a více informací také najdete na www.petravalesova.cz