Podcast Realitní kuchařka

Speciál(y)
Podcasty o všem možném i nemožném. Pro všechny, kteří chtějí zůstat v obraze a mít přehled o všem důležitém co se děje na Expres FM.
117 epizod
2 odběratelé

EpiVýživa Podcast / Epigenetika
Nový přístup k výživě Vítejte na stránce EpiVýživa Podcast, která se snaží přinášet co nejširší spektrum informací o výživě s důrazem na epigenetické působení jednotlivých složek potravy, živin či bylin. Některé z nich byly po staletí využívány jako potraviny, koření č…
95 epizod
34 odběratelů

Hostina podcast
Pořadem Hostina se snažíme otevírat diskuzi mezi konvenčně a rostlinně se stravujícími lidmi a depolarizovat tak tuto běžně emocemi silně nabitou válečnou zónu. Odpovídat na otázky a reagovat na tvrzení z diskuzí pod články a jiných platforem a snažit se vysvětlit, pr…
61 epizod
12 odběratelů

JAKO HOST
Podívejte se se mnou do světa politiky a aktuálního dění. Jsem Jan Berki, poslanec Starostů za Liberecký kraj a jako host budu odpovídat na otázky svých moderatorů:ek. V každém díle podcastu přichází noví, kteří si na mě připravili otázky, které zajímají právě je. A co …
11 epizod
0 odběratelů

Řada je na tobě
Podcast Řada je na tobě se zaměřuje na posílení tvojí schopnosti přijmout osobní růst a transformující sílu manifestace. V tomto podcastu se s tebou podělím o svou vlastní cestu k mému nejlepšímu já na které se stále nacházím a provedu tě praktickými nástroji, inspirují…
57 epizod
2 odběratelé

pod kůží.
Vítej v pod kůží., jediném podcastu, který se dívá na atopický ekzém komplexně – bez filtrů a předsudků. Autentické rozhovory s lidmi, kteří s ekzémem a vzhledovými odlišnostmi žijí každý den. O tom, jak ovlivňuje běžné činnosti, vztahy, sebevědomí i sny. Zjistíš, jaké …
15 epizod
2 odběratelé

POTMĚ
Podcast POTMĚ vrhá světlo na každodennosti ze života nevidomých. Otázky, na které byste se možná ostýchali zeptat, za vás narovinu kladou známé osobnosti. Vychutnejte si kávu či běh s Podcastem POTMĚ v uších každé dva týdny na MujRozhlas.cz. Posvítit Světlušce můžete na…
48 epizod
3 odběratelé

Pitchuj by SIT Port
Inspirativní příběhy startupistů a rozhovory s odborníky na nejrůznější oblasti spojené s businessem - to je SIT Port podcast! Jsme tady pro vás, ať už hledáte pohodové povídání o inovativních začínajících podnikatelích nebo potřebujete sami radu do začátku. Nalaďte si …
116 epizod
0 odběratelů

Reklamština
Dodáme vám svobodu v rozhodování o utrácení a ušetříme spoustu peněz. Velká odhalení triků 💰, které se snaží dostat maximum z našich peněženek a prodat nám možné i nemožné! 💥 Boříme mýty, 🛠️ rozebíráme kampaně a 📚 přinášíme vzdělání, které vám pomůže bránit se marke…
27 epizod
5 odběratelů

Insta Crime Podcast
Insta Crime Podcast ve spolupráci s Blesk.cz se navrací do nedávné minulosti a přináší šokující a téměř zapomenuté kriminální případy z České republiky. Moderátorky Tereza a Petra Vám každý čtvrtek představí děsivý díl, odhalí životy a brutální činy pachatelů. Audiovi…
179 epizod
1016 odběratelů

Podcast o cestování
Podcast o cestování je určen pro ty, kteří rádi cestují, poznávají nová místa, kulturu, lidi, jídlo, ale přitom si musí vystačit se svými pár týdny dovolené. Mými hosty, které si budu do pořadu zvát jsou lidé, kteří mají cestování doslova v krvi. A cílem našeho povída…
71 epizod
24 odběratelů

Holky říkaly
Dvě kamarádky, které si vždycky mají co říct. Probíráme, co se děje ve světě i kolem nás – od aktuálních událostí a celebrit po nejzajímavější kauzy. Sdílíme tipy na knihy, dokumenty a podcasty, které nás zaujaly, ale i malé radosti, nákupy a věci, co nám zpříjemňují ži…
26 epizod
0 odběratelů

Poslouchej mě
Poslouchej mě! je nový podcast Hitrádia, ve kterém si spisovatelka a psycholožka Iva Hadj Moussa povídá s předními experty na dětskou duši a hledá s nimi cesty, jak je zbavit trápení a psychických obtíží.
81 epizod
13 odběratelů

Velká Žranice
Nový podcast Velká žranice Lukáše Hejlíka. Čtyři chody: drby ze scény (amuse bouche), gastro trendy (předkrm), hlavní téma (hlavní chod) a sladká pochvala (dezert) Od 4. 4 2022 vychází každý měsíc čtvrtého.
60 epizod
151 odběratelů

Polcast
Ekonom Dominik Stroukal a Jan Šimek, předseda představenstva inovativní české zemědělské skupiny JTZE, představují farmaření 🚜 v netradičních souvislostech i v tržním a ekonomickém kontextu 🚜 V pravidelném „Polcastu“ 🎙️ upozorňují na témata, která rezonují veřejnost…
39 epizod
4 odběratelé

Tvoříme Evropu
Chcete nahlédnout do zákulisí české evropské politiky a institucí Evropské unie? Zajímají Vás profese a kariérní možnosti v této oblasti? Podcast „Tvoříme Evropu“ poskytuje pohled a zkušenosti Čechů a Češek angažovaných v evropských záležitostech nejen v zahraničí, ale …
41 epizod
0 odběratelů

ABSTRAKT.
Proč města kolem nás vypadají tak, jak vypadají? Kdo může za současnou bytovou krizi? Jaká rozhodnutí stojí za tím, jak vypadá prostředí kolem nás? A kdo tato rozhodnutí dělá? Diskuse s hosty, kteří vidí do zákulisí těchto procesů. Podcast o městě, architektuře a všem, …
11 epizod
0 odběratelů

Psycholožky v županu
Psycholožky v županu, Karol a Tereza, přináší aktuální témata nejen z psychologie. Neformálně, s nadhledem a bez nesmyslů. Pohodový poslech po cestě do práce nebo při relaxu v županu. Kontaktovat nás můžete na: podcast@psycholozkyvzupanu.cz a sledovat na našem Facebooku…
34 epizod
329 odběratelů

Investories
Klub Investorů je studentský spolek s bohatou historií, který působí už ve třech městech dvou států. Kromě celé řady vzdělávacích akcí a přednášek, vám nyní představujeme náš vlastní podcast! Podcast Klubu Investorů vám bude pravidelně přinášet obsah týkající se investo…
97 epizod
38 odběratelů

Freestyle Talks
Moje hlava mi rodí různá témata. První díly podcastu se věnují mindsetu, další rozvíjejí jógová témata s odkazem na specializovaný Jóga Podcast, ke kterému vychází i kniha Jóga pro začátečníky a nakonec i rozhovory s odborníky na téma mimořádné nadání a vysokou intelige…
131 epizod
1 odběratel

BESTDIÁŘ
Podcast BESTDIÁŘ - otevřeně o podnikání, politice a tématech, která se nás všech týkají.
11 epizod
1 odběratel

Zeširoka
Vítám vás v podcastu Zeširoka. Jsem Terezie Tunková, půlku života jsem při těle a své místo ve světě občas stále hledám. Chci s vámi sdílet jaké to je být větší i širší a spolu s hostkami a hosty hledat odpovědi i otázky na tělo a duši. Pojďme se propojit tak nějak Zeši…
45 epizod
1 odběratel

Psí a knižní podcast
Podcast dvou milovnic zvířat a knih - Terky Markové a Irči Teplé. Vznikl na podporu Smečky z Knihánkova - domova důchodců starých a nemocných pejsků. Budeme se bavit o tom, jak život s více než dvaceti pejsky v jedné rodině funguje, jaké je to založit si dobročinný spol…
41 epizod
0 odběratelů