Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 1# - O výrobě piva – „Dělat stále stejné pivo je umění. Proti vám stojí jak parametry surovin z řemeslných sladoven, tak měnící se klimatické podmínky“, říká rytíř české chuti Petr Menšík. O záchraně tradičního Žateckého chmele i rostlinách ze zkumavky.

1# - O výrobě piva – „Dělat stále stejné pivo je umění. Proti vám stojí jak parametry surovin z řemeslných sladoven, tak měnící se klimatické podmínky“, říká rytíř české chuti Petr Menšík. O záchraně tradičního Žateckého chmele i rostlinách ze zkumavky.

Obrázek epizody 1# - O výrobě piva – „Dělat stále stejné pivo je umění. Proti vám stojí jak parametry surovin z řemeslných sladoven, tak měnící se klimatické podmínky“, říká rytíř české chuti Petr Menšík. O záchraně tradičního Žateckého chmele i rostlinách ze zkumavky.

Poslechněte si podcast

4. 6. 2021

13 min

Popis podcastu

Pojďte s námi na pivo s Pivovarem Svijany! Od roku 1564 se píše historie jednoho z nejlepších pivovarů v ČR. Podcast o výrobě, technologických postupech, tradičních i netradičních názorech na pivo, exkluzivně se sládkem Petrem Menšíkem.