Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Najděte si:

Youradio Talk

Společnost

Podcast Na pivo!

Pojďte s námi na pivo s Pivovarem Svijany! Od roku 1564 se píše historie jednoho z nejlepších pivovarů v ČR. Podcast o výrobě, technologických postupech, tradičních i netradičních názorech na pivo, exkluzivně se sládkem Petrem Menšíkem.

4 epizod

0 odběratelů

Obrázek epizody 4# - Práce sládka – Petr Menšík: „Degustací se účastním stále, ale už nestíhám, musíme se střídat.“ Proč na degustační soutěže speciálně piva nepřipravuje a proč ho na pivo už kamarádi nezvou?

4# - Práce sládka – Petr Menšík: „Degustací se účastním stále, ale už nestíhám, musíme se střídat.“ Proč na degustační soutěže speciálně piva nepřipravuje a proč ho na pivo už kamarádi nezvou?

16. 7. 2021

5 min

Obrázek epizody 3# - Historie a novinky pivovaru Svijany – „Na každou investici jsme si museli vydělat. Ale české ručičky si poradí,“ říká Petr Menšík. Jak se staví k prodeji v řetězcích a co pozitivního přinesla pandemie koronaviru?

3# - Historie a novinky pivovaru Svijany – „Na každou investici jsme si museli vydělat. Ale české ručičky si poradí,“ říká Petr Menšík. Jak se staví k prodeji v řetězcích a co pozitivního přinesla pandemie koronaviru?

2. 7. 2021

10 min

Obrázek epizody 2# - Nepasterované pivo – Poznáte rozdíl mezi pasterací a pasterizací? Co patří a nepatří do piva? Otestujte a poměřte své znalosti s profesionálním sládkem Petrem Menšíkem.

2# - Nepasterované pivo – Poznáte rozdíl mezi pasterací a pasterizací? Co patří a nepatří do piva? Otestujte a poměřte své znalosti s profesionálním sládkem Petrem Menšíkem.

18. 6. 2021

14 min

Obrázek epizody 1# - O výrobě piva – „Dělat stále stejné pivo je umění. Proti vám stojí jak parametry surovin z řemeslných sladoven, tak měnící se klimatické podmínky“, říká rytíř české chuti Petr Menšík. O záchraně tradičního Žateckého chmele i rostlinách ze zkumavky.

1# - O výrobě piva – „Dělat stále stejné pivo je umění. Proti vám stojí jak parametry surovin z řemeslných sladoven, tak měnící se klimatické podmínky“, říká rytíř české chuti Petr Menšík. O záchraně tradičního Žateckého chmele i rostlinách ze zkumavky.

4. 6. 2021

13 min