Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Podcast na Okružní

Podcast na Okružní

Rozhovory se zajímavými lidmi z VŠTE.

79 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu PETR MÁRA PODCAST

PETR MÁRA PODCAST

Neměl jsem čas na setkání s kamarády a zajímavými lidmi, abych si s nimi mohl jen tak povídat o věcech, které mě baví a zajímají. Tak jsem si opět založil podcast. Teď jezdí za mnou a já mám dost času :) #technologie #podnikání #osobnírozvoj #mindset #budoucnost #zdraví

36 epizod

196 odběratelů

Obrázek podcastu Tomáš Bušek - Slova v Chýši

Tomáš Bušek - Slova v Chýši

V chýši firemního šamana Tomáše Buška se setkávají příběhy, rozhovory a meditace, které otevírají dveře do nevědomé mysli. Podcast pro vnější inspiraci i chvíle vnitřního ticha. 🎧 Meditace a transy pro spojení s vnitřním hlasem 🎙️ Rozhovory a vhledy pro nové pohledy

24 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu DEFINICE FOTBALU

DEFINICE FOTBALU

Marek Matějovský a Matěj Pulkrab společně vedou otevřené rozhovory s aktivními hráči, těmi, co už kopačky pověsili na hřebík, i s dalšími zajímavými hosty. Nejen o gólech a kariérách, ale i o zákulisních historkách a životě mimo fotbal. Originální povídání fotbalistů s

9 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu Chuť moci

Chuť moci

Jak chutná politikům moc, co dává a co bere a jací politici jsou? Co si myslí o velkých tématech současnosti, o svých spolustranících, souputnících i soupeřích? Proč se na politiku dát, co od ní čekat a čeho chtějí hybatelé společenského života dosáhnout? To vše a mnohe

133 epizod

111 odběratelů

Obrázek podcastu Další už se nevejde.

Další už se nevejde.

Občas ostré, občas jen lehce připečené. Komentáře k dnešní době, která si říká o poznámku pod čarou. Politika, sítě, každodenní divnosti. Můj mikrofon, moje pravidla. Erika.

30 epizod

20 odběratelů

Obrázek podcastu Zlámalová + Dědič

Zlámalová + Dědič

Hlavní komentátorka a analytička CNC v debatě s konzultantem, bývalým předsedou Rady České televize, moderátorem a ekonomickým novinářem Jaroslavem Dědičem. Příležitostně s hosty z řad inspirativních ekonomů a byznysmenů. Plnou verzi podcastu najdete na www.INFO.cz

46 epizod

16 odběratelů

Obrázek podcastu Jádro pudla

Jádro pudla

Dva hlasy, jeden rozhovor a všechno, co se nedá neříct. Katka a Honza se každý týden potkávají nad tím, co přinesl svět politiky, společnosti i kultury – a co internet vyplavil bizarního. Nenucené rozhovory, ostré hot takes a ironie. Zkrátka a dobře, odhalují jádro pudl

23 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu HovorcaSt

HovorcaSt

Hovorcast. Každý má svůj příběh. Autentické rozhovory s lidmi z různých oblastí života. Každá epizoda otevírá nové téma – od osobních příběhů a životních zlomů až po společenské otázky, které hýbou naším světem. Rozhovory vedeme otevřeně, poctivě a s respektem, aby nabí

32 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu Racci

Racci

Jmenuji se Jana, ale všichni mi říkají Jani nebo Racci (Rači). Jsem extrémní multitasker, mám milion koníčků, nadevše miluju svého syna Mikuláše a svojí rodinu. Podcasty Racci jsem začala nahrávat, abych svým posluchačům přiblížila témata o akné, zdraví, ale třeba i ces

36 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Galerie osobností

Galerie osobností

Rozhovory Jiřího Kubíka s významnými ženami a muži, úspěšnými v řadě oborů. Nechte se inspirovat jejich životem, dílem, názory a zlomy v kariéře.

5 epizod

44 odběratelů

Obrázek podcastu Mediální cirkus

Mediální cirkus

Podcast o dění na mediální scéně. Marie Bastlová si zve novinářské kolegy/ně k rozhovorům o roli a fungování médií, novinářů a žurnalistice jako takové v prudce se měnícím světě. Zajímá nás pohled do redakcí, za kulisy novinářské práce i to, jak se novináři potýkají s n

234 epizod

443 odběratelů

Obrázek podcastu DEEP TALKS [CZE]

DEEP TALKS [CZE]

Petr Ludwig, autor knihy Konec prokrastinace, si do podcastu DEEP TALKS zve hosty, se kterými se baví o tématech jako jsou hodnoty, smysl práce/života a tom, co dělat pro lepší českou společnost...

250 epizod

797 odběratelů

Obrázek podcastu Fight and Talk

Fight and Talk

Český podcast nejen o MMA a bojových sportech. Podcastem provází Patrik Kincl a Vojta Khol

137 epizod

78 odběratelů

Obrázek podcastu Baletky

Baletky

My jsme BALETKY! Nový podcast, kde Podvinho a Syky osobitě rozebírají vše, co se kolem Realu Madrid děje. S humorem (snad) a nadhledem sobě vlastním (snad).

39 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Vlastní cestou

Vlastní cestou

Do podcastu Vlastní cestou si zvu hosty, jenž mají příběhy s přesahem, kde hranice nic neznamená. Hosty budou všichni, kteří překonali strach a vydali se svou vlastní cestu. Nesuďte člověka na základě teorií a předsudků, zkuste svůj názor podle svých skutečných příběhů

46 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Podcast s Martinem Barnou

Podcast s Martinem Barnou

Podcast zaměřený na rozhovory s osobnostmi výživy a sportu a sdílení vědecky podložených informací. Pořadem provází Martin Barna. Martin Barna se ve světě zdravého životního stylu profesionálně pohybuje osmým rokem. Roky zkušeností doplňuje také certifikací poradce p

649 epizod

53 odběratelů

Obrázek podcastu BOMBY K TYČI

BOMBY K TYČI

BUĎTE S NÁMA VE HŘE! Hokejový podcast s Jakubem Koreisem a jeho hosty.

507 epizod

326 odběratelů

Obrázek podcastu Clickbait

Clickbait

Jirka a Petr Královi se spolu baví o životě, o životě v agentuře Socialpark a o tom, na čem zrovna pracují a co je baví.

42 epizod

45 odběratelů

Obrázek podcastu Petra Crhák Talks

Petra Crhák Talks

Život je skvělý! To je můj životní přístup, který ti s radostí v mém podcastu sdílím. Jsem Petra - koučka, mentorka a supervizorka a baví mě mluvit o zajímavých tématech z oblasti seberozvoje a koučinku. A pokud to bude bavit i tebe a odneseš si z mého vyprávění byť 1 m

35 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Kavárna Meziřečí

Kavárna Meziřečí

Zvukový podcast Adély Šoukalové a Petrose Martakidise (nejen) o Velkém Meziříčí, pro Velké Meziříčí a z Velkého Meziříčí. I v malé politice se denně odehrávají velké příběhy. Drama ve světle reflektorů jeviště ale není vůbec nic proti tomu, co se děje v zákulisí. Chcet

86 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Večerka

Večerka

Večerka je místo, kde najdete hodně věcí na malém prostoru. V té naší z dílny Reflexu se schází Panda (můžete znát z podcastu Mrzení) a hosté z československé socio-kulturní scény. Co pro nás znamená mikrokosmos, v němž se najdou věci poslední záchrany a všechny naše gu

26 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu Dvě Křupky

Dvě Křupky

My si na DÁMY NEHRAJEM😎 🎙️Skoro babský podcast *bez cenzury >Byznys, děti a to, o čem se nemluví🤫

27 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Behind The Net / BTN Podcast

Behind The Net / BTN Podcast

Behind The Net (BTN) – sportovní podcast. Rozbory zápasů, aktuální témata, reakce, názory a diskuze o tom, co se ve volejbale opravdu děje. Upřímně. Nahlas. Bez přetvářky.

5 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Arci Podcast

Arci Podcast

Podcast o všem, co vás zajímá nejen z prostředí pražské katolické církve. Rozhovory s inspirativními osobnostmi vede moderátorka Eva Čerešňáková.

31 epizod

2 odběratelé