Podcast Bican Talks

DEFINICE FOTBALU
Marek Matějovský a Matěj Pulkrab společně vedou otevřené rozhovory s aktivními hráči, těmi, co už kopačky pověsili na hřebík, i s dalšími zajímavými hosty. Nejen o gólech a kariérách, ale i o zákulisních historkách a životě mimo fotbal. Originální povídání fotbalistů s …
6 epizod
1 odběratel

Chuť moci
Jak chutná politikům moc, co dává a co bere a jací politici jsou? Co si myslí o velkých tématech současnosti, o svých spolustranících, souputnících i soupeřích? Proč se na politiku dát, co od ní čekat a čeho chtějí hybatelé společenského života dosáhnout? To vše a mnohe…
124 epizod
106 odběratelů

Další už se nevejde.
Občas ostré, občas jen lehce připečené. Komentáře k dnešní době, která si říká o poznámku pod čarou. Politika, sítě, každodenní divnosti. Můj mikrofon, moje pravidla. Erika.
22 epizod
13 odběratelů

Zlámalová + Dědič
Hlavní komentátorka a analytička CNC v debatě s konzultantem, bývalým předsedou Rady České televize, moderátorem a ekonomickým novinářem Jaroslavem Dědičem. Příležitostně s hosty z řad inspirativních ekonomů a byznysmenů. Plnou verzi podcastu najdete na www.INFO.cz
43 epizod
12 odběratelů

Jádro pudla
Dva hlasy, jeden rozhovor a všechno, co se nedá neříct. Katka a Honza se každý týden potkávají nad tím, co přinesl svět politiky, společnosti i kultury – a co internet vyplavil bizarního. Nenucené rozhovory, ostré hot takes a ironie. Zkrátka a dobře, odhalují jádro pudl…
15 epizod
0 odběratelů

HovorcaSt
Hovorcast přináší autentické rozhovory s lidmi z různých oblastí života. Každá epizoda otevírá nové téma — od osobních příběhů a životních zlomů až po společenské otázky, které hýbou naším světem. Rozhovory jsou vedené otevřeně, poctivě a s respektem, aby nabídly inspir…
27 epizod
4 odběratelé

KOLO na KOLO
Podcast Kolo na Kolo! Komentátor formule 1 Tomáš Richtr se svými kolegy a hosty o všem důležitém, co se ve světě F1 právě děje. Speciálním pořadem je "InstaPokec" po skončení velké ceny F1
250 epizod
197 odběratelů

Podcast Fotbal Praha
Jediný podcast z prostředí pražského fotbalu, ve kterém zpovídá Richard Valoušek své hosty v netradičním formátu s otázkami na tělo. Dozvíte se tak věci na rovinu, s hosty se vrátíte do přípravkových let a zažijete společně s nimi dramatický penaltový rozstřel.
78 epizod
3 odběratelé

Racci
Jmenuji se Jana, ale všichni mi říkají Jani nebo Racci (Rači). Jsem extrémní multitasker, mám milion koníčků, nadevše miluju svého syna Mikuláše a svojí rodinu. Podcasty Racci jsem začala nahrávat, abych svým posluchačům přiblížila témata o akné, zdraví, ale třeba i ces…
36 epizod
1 odběratel

Galerie osobností
Rozhovory Jiřího Kubíka s významnými ženami a muži, úspěšnými v řadě oborů. Nechte se inspirovat jejich životem, dílem, názory a zlomy v kariéře.
94 epizod
40 odběratelů

Mediální cirkus
Podcast o dění na mediální scéně. Marie Bastlová si zve novinářské kolegy/ně k rozhovorům o roli a fungování médií, novinářů a žurnalistice jako takové v prudce se měnícím světě. Zajímá nás pohled do redakcí, za kulisy novinářské práce i to, jak se novináři potýkají s n…
229 epizod
425 odběratelů
![Obrázek podcastu DEEP TALKS [CZE]](https://i.actve.net/youradio_news/shows/a/c/ace8137ed932589cd2361a7f9fc64e225de10327.png)
DEEP TALKS [CZE]
Petr Ludwig, autor knihy Konec prokrastinace, si do podcastu DEEP TALKS zve hosty, se kterými se baví o tématech jako jsou hodnoty, smysl práce/života a tom, co dělat pro lepší českou společnost...
248 epizod
791 odběratelů

CZ BASKETBALL
Oficiální podcast České basketbalové federace o aktuálních tématech rezonujících basketbalovou komunitou i rozhovory se zajímavými osobnostmi scény pod bezednými koši u nás i v zahraničí s moderátorem Kubou Eichlerem.
22 epizod
2 odběratelé

Fight and Talk
Český podcast nejen o MMA a bojových sportech. Podcastem provází Patrik Kincl a Vojta Khol
137 epizod
78 odběratelů

NEEDo TALKs
Neobyčejné příběhy ‚‚obyčejných’’ lidí. Rozhovory o vážných tématech spojených s hendikepem, podávané s lehkostí a na rovinu. Chceme mluvit, inspirovat a také sdílet, že ‚‚v tom’’ nejsme (nejste) sami.
134 epizod
23 odběratelů

Baletky
My jsme BALETKY! Nový podcast, kde Podvinho a Syky osobitě rozebírají vše, co se kolem Realu Madrid děje. S humorem (snad) a nadhledem sobě vlastním (snad).
32 epizod
0 odběratelů

Vlastní cestou
Do podcastu Vlastní cestou si zvu hosty, jenž mají příběhy s přesahem, kde hranice nic neznamená. Hosty budou všichni, kteří překonali strach a vydali se svou vlastní cestu. Nesuďte člověka na základě teorií a předsudků, zkuste svůj názor podle svých skutečných příběhů…
44 epizod
4 odběratelé

Podcast s Martinem Barnou
Podcast zaměřený na rozhovory s osobnostmi výživy a sportu a sdílení vědecky podložených informací. Pořadem provází Martin Barna. Martin Barna se ve světě zdravého životního stylu profesionálně pohybuje osmým rokem. Roky zkušeností doplňuje také certifikací poradce p…
648 epizod
53 odběratelů

BOMBY K TYČI
BUĎTE S NÁMA VE HŘE! Hokejový podcast s Jakubem Koreisem a jeho hosty.
477 epizod
321 odběratelů

Táta talk
Dva tátové. Čtyři děti. Jeden podcast. Mudrování o rodičovství a o všem, co se nám v souvislosti s ním honí hlavou. Bez servítek.
54 epizod
1 odběratel

Petra Crhák Talks
Život je skvělý! To je můj životní přístup, který ti s radostí v mém podcastu sdílím. Jsem Petra - koučka, mentorka a supervizorka a baví mě mluvit o zajímavých tématech z oblasti seberozvoje a koučinku. A pokud to bude bavit i tebe a odneseš si z mého vyprávění byť 1 m…
33 epizod
6 odběratelů

Kavárna Meziřečí
Zvukový podcast Adély Šoukalové a Petrose Martakidise (nejen) o Velkém Meziříčí, pro Velké Meziříčí a z Velkého Meziříčí. I v malé politice se denně odehrávají velké příběhy. Drama ve světle reflektorů jeviště ale není vůbec nic proti tomu, co se děje v zákulisí. Chcet…
85 epizod
1 odběratel

Večerka
Večerka je místo, kde najdete hodně věcí na malém prostoru. V té naší z dílny Reflexu se schází Panda (můžete znát z podcastu Mrzení) a hosté z československé socio-kulturní scény. Co pro nás znamená mikrokosmos, v němž se najdou věci poslední záchrany a všechny naše gu…
25 epizod
3 odběratelé

Dvě Křupky
My si na DÁMY NEHRAJEM😎 🎙️Skoro babský podcast *bez cenzury >Byznys, děti a to, o čem se nemluví🤫
22 epizod
1 odběratel

Arci Podcast
Podcast o všem, co vás zajímá nejen z prostředí pražské katolické církve. Rozhovory s inspirativními osobnostmi vede moderátorka Eva Čerešňáková.
28 epizod
2 odběratelé