Podcast Bican Talks

Malé rozhovory o velké hudbě
Rozhlasová publicistka Dagmar Misařová odkrývá osobité stránky, nevinné intimnosti a úsměvné příběhy osobností spojených s klasickým uměním a Mezinárodním hudebním festivalem L. Janáčka.
4 epizod
0 odběratelů

Zákulisí sociologie
Zákulisí sociologie, sociologický podcast o palčivých tématech s Martinem Buchtíkem a Klárou Zajíčkovou z výzkumné agentury STEM. Nezapomeňte nás ohodnotit na Českých podcastech!
59 epizod
160 odběratelů

Fotbal fokus
Nejrychlejší fotbalový podcast po ligovém kole. Automatismy i patičky seriózně. Previews, zákulisí, spekulace. Výhledy do Evropy i repre. Moderuje Ondřej Nováček, každý týden s jinými hosty od fochu.
430 epizod
19 odběratelů

Dopolední host
Zajímavá témata z různých oborů, moderátor a hosté, kteří musí dát odpověď. Všechny díly podcastu Dopolední host můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
811 epizod
53 odběratelů

The Tapes
Staň se placeným odběratelem: https://creators.spotify.com/pod/show/the-tapes/subscribe Někdy všední, jindy velice speciální. Někdy s hlubokou myšlenkou či dávkou informací, jindy spíše pro odreagování. Přesně takové jsou jednotlivé nahrávky, čti epizody, podcastu The …
143 epizod
156 odběratelů

Na dúšok s Petkom
Moje meno je Peter Opet, som hudobník, člen skupiny Polemic, spisovateľ a vášnivý milovník slovenského vína. Žijem v Limbachu, kde mám okolo seba skvelých učiteľov, od ktorých som sa o víne veľa naučil. V prvej sérii podcastu som sa v 24 epizódach o kráse vína rozpráv…
111 epizod
6 odběratelů

HIDDEN podcast
The dynamic duo of gallerist Filip Kartousek and curator Kamil Princ brings you a deep but unconventional insight into contemporary fine art, whether of well-renowned authors or outstanding young talents from art academies. The personal interviews combine complex esthet…
50 epizod
0 odběratelů

Čáry
🎙️ ČÁRY – Podcast o vztazích, životech a jiných katastrofách Tomáš a Kateřina. Dvě hlavy, jedna lavina slov. Zpočátku jsme si povídali hlavně o vztazích – protože co jiného taky dělat, když tě někdo zlomí nebo poblázní? Jenže pak jsme zjistili, že život je mnohem větš…
35 epizod
1 odběratel

Pohledy do hloubky
Jsem trenér, sdílím svoje poznatky a mluvím s lidmi, kteří mě zajímají.
235 epizod
31 odběratelů

Chytrý (jak) rádio
Rozhovory, které rezonují - z rádia rovnou do podcastu. Rozhovory, které byste v rádiu nestihli. Chytrý (jak) rádio. A někdy i chytřejší.
88 epizod
1 odběratel

Český zájem
„Jaký na tom má zájem Česko?“ 🇨🇿 Tuhle otázku si klademe každý týden v podcastu Český zájem. 🎙️ Společně s inspirativními a zasvěcenými hosty mluvím o světě kolem nás, o zahraniční politice, bezpečnosti i technologiích — o tématech, která formují naši budoucnost. Pt…
18 epizod
0 odběratelů

Grinitalks
Rozhovory s osobnostmi českého realitního trhu o aktuálních trendech, výzvách, názorech a jejich profesním i osobním rozvoji.
24 epizod
2 odběratelé

JÓGOVNA podcast
V našem podcastu, formou rozhovorů s učiteli našeho studia, zkoumáme do hloubky témata Jivamukti jógy, její základní pilíře, učitele a spousty dalšího. Zároveň sdílíme osobní zkušenosti z praxe, jógovou filozofii, typy a mnoho dalšího z prostředí jógy a její komunity.
11 epizod
2 odběratelé

Podcast plný života
Podcast plný života přináší rozhovory z prostředí univerzity o zajímavých tématech, projektech i akcích. S moderátorem Adamem Cardou.
87 epizod
0 odběratelů

Český gastronomický podcast
Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. Ve spolupráci s Mastercard. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast
113 epizod
56 odběratelů

V redakcii
Denné rozhovory Moniky Tódovej a ďalších členov redakcie Denníka N. Denne okrem nedele sa rozprávame s osobnosťami z politiky a spoločnosti na aktuálne témy, v sobotu komentujeme udalosti týždňa s ďalšími členmi redakcie, vrátane pravidelného hosťa Mariána Leška. Všet…
1338 epizod
34 odběratelů

Linka důvěry Rádia Junior
Rozhovory o malých i velkých trápeních se zajímavými osobnostmi a psychology. Zavolejte nám a podělte se o svůj příběh nebo problém.
13 epizod
0 odběratelů

Flamazing podcast
Tento podcast je pro všechny, co jsou na cestě sebepoznání, touží si plnit své sny a žít život podle vlastních pravidel. Sdílím s vámi svoje postřehy, uvědomění, ale i životní příběhy – ať už ty mé nebo mých hostů. Tento podcast je určený pro všechny, kdo jsou stejně j…
8 epizod
7 odběratelů

Podle skutečnosti
Tento podcast má nahlédnout do světa financí z pohledu poradců finančního plánování, ale také z pohledu hostů, kteří jako podnikatelé či majitelé firem řeší finance dnes a denně. Můžete se těšit na různá témata, která jdou s dobou! Zaslechnete zde informace o POJIŠTĚNÍ,…
57 epizod
2 odběratelé

Real talk: Reality bez filtru
Real Talk: Reality bez filtru je podcast pro všechny, kdo chtějí realitám opravdu porozumět – bez balastu, bez odborných kudrlinek, ale s respektem k realitní praxi, emocím i rozhodnutím, která mění život. Hostíme zde makléře, právníky, investory, odborníky na financová…
2 epizod
1 odběratel

Táto, už to vím!
Vítejte 🤗 u podcástu “Táto, už to vím!” Na místě, kde dětská zvědavost potkává dospělácké odpovědi. Společně s mojí dcerou si povídáme o fascinujících tématech a poznáváním celého světa 🌍 od bakterii, přes zvířata 🐴, stroje 🤖, technologie 🧑💻, fyziku 🧑🔬 až po v…
12 epizod
0 odběratelů

Čas kávičky
Jmenuji se Veronika. Mám ráda kávu, hudbu a nohy v teple. Jsem autorkou blogu Čas kávičky a knihy De(bil)níček. A proč jsem se rozhodla natáčet podcasty? Inu jsem žena a občas si ráda bezpoitně zaplkám o všem možném i nemožném. Aktuálně je moje hlavní téma mateřství. Ta…
114 epizod
101 odběratelů