Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody K čemu vám budou obchody, když mrtví nic nekupují

K čemu vám budou obchody, když mrtví nic nekupují

16. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Nejlepší dárek je, že se sejdete u stolu s testem v kapse

Nejlepší dárek je, že se sejdete u stolu s testem v kapse

16. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Prohibice zvedala jen cenu alkoholu. Takže kdo ho chtěl prodávat a pít, tak ho měl

Prohibice zvedala jen cenu alkoholu. Takže kdo ho chtěl prodávat a pít, tak ho měl

15. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Drogy jsou sice zakázané, ale všichni je mají. Tak bych všechny legalizoval a byl by klid

Drogy jsou sice zakázané, ale všichni je mají. Tak bych všechny legalizoval a byl by klid

15. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Létání prořídne a letenky budou stát násobky. Takže budete ráda, když poletíte aspoň na dvůr

Létání prořídne a letenky budou stát násobky. Takže budete ráda, když poletíte aspoň na dvůr

15. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Je to požehnaný věk, ale záleží samozřejmě v jakém stavu odcházíte

Je to požehnaný věk, ale záleží samozřejmě v jakém stavu odcházíte

14. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Tak Dylan to je kolos. Objem jeho práce je obrovský

Tak Dylan to je kolos. Objem jeho práce je obrovský

14. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Během soudu si odskočit a ještě stihnout něco vykrást. Tak to je teda drzost

Během soudu si odskočit a ještě stihnout něco vykrást. Tak to je teda drzost

14. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Pokud budeme vycházet z Blanky, tak nás se to určitě netýká

Pokud budeme vycházet z Blanky, tak nás se to určitě netýká

11. 12. 2020

57 sec

Obrázek epizody Pro EU je to svým způsobem nadlidský úkol vyjednat dohodu s Británii. Oni jsou ale zvyklí a pomůžou si sami

Pro EU je to svým způsobem nadlidský úkol vyjednat dohodu s Británii. Oni jsou ale zvyklí a pomůžou si sami

11. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Popcorn nesnášíme a nenecháme se amerikanizovat. Ale jitrnici dostat můžu a pak jsem velmi spokojený

Popcorn nesnášíme a nenecháme se amerikanizovat. Ale jitrnici dostat můžu a pak jsem velmi spokojený

11. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Máme být očkovaní všichni tři. Královna, princ i já

Máme být očkovaní všichni tři. Královna, princ i já

10. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Můj soused by mi odkázal leda cyankáli a já jemu zrovna tak

Můj soused by mi odkázal leda cyankáli a já jemu zrovna tak

10. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Můj soused by mi odkázal leda cyankáli a já jemu nápodobně

Můj soused by mi odkázal leda cyankáli a já jemu nápodobně

10. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Je to velký umělec a skladatel české hudby. Byl velmi produktivní a nadaný

Je to velký umělec a skladatel české hudby. Byl velmi produktivní a nadaný

9. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody To bude Karel ještě muset zabrat. Já zatím nemůžu a raději si počkám

To bude Karel ještě muset zabrat. Já zatím nemůžu a raději si počkám

9. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody My jsme hop nebo trop. Buď máme zavřeno nebo rozkopneme vrata a vletíme dovnitř ve velkém stylu

My jsme hop nebo trop. Buď máme zavřeno nebo rozkopneme vrata a vletíme dovnitř ve velkém stylu

9. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Předtím máslo bylo největším jedem, pak to padlo a teď je přítel. Takže stravovací trendy mají opravdu velký význam

Předtím máslo bylo největším jedem, pak to padlo a teď je přítel. Takže stravovací trendy mají opravdu velký význam

8. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Já nejsem takový frankofil. Já mám radši to anglické, ale Notre-Dame je evropský klenot

Já nejsem takový frankofil. Já mám radši to anglické, ale Notre-Dame je evropský klenot

8. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Plejtvák plýtvá časem a penězi. Tak zas mě to tolik nepřekvapuje

Plejtvák plýtvá časem a penězi. Tak zas mě to tolik nepřekvapuje

8. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Lidi se bojí chodit k doktorům, tak se nehlásí do porodnic. Počet dětí zjistíme až podle narozených

Lidi se bojí chodit k doktorům, tak se nehlásí do porodnic. Počet dětí zjistíme až podle narozených

7. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Fucking jsem nestihl a do Fugingu už mě nikdo nedostane

Fucking jsem nestihl a do Fugingu už mě nikdo nedostane

7. 12. 2020

46 sec

Obrázek epizody Párkrát se mi stalo, že jsem omylem snědl chilli. Většinou jídlo nedojím a snažím se zachovat si holý život

Párkrát se mi stalo, že jsem omylem snědl chilli. Většinou jídlo nedojím a snažím se zachovat si holý život

7. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody To je skutečně zázrak a velké štěstí

To je skutečně zázrak a velké štěstí

4. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Počkám 14 dní, jak dopadnou po očkování ti první. Pokud pak někoho nebudeme moct najít, tak bych očkování odložil

Počkám 14 dní, jak dopadnou po očkování ti první. Pokud pak někoho nebudeme moct najít, tak bych očkování odložil

4. 12. 2020

1 min