Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody V Cambridge to jde dolů. Nevědí, co mají dělat a tak si hrají se zadky

V Cambridge to jde dolů. Nevědí, co mají dělat a tak si hrají se zadky

4. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Nemůžete ostatním zemím říkat, co mají dělat. Musí se hlídat, aby Německo nedominovalo

Nemůžete ostatním zemím říkat, co mají dělat. Musí se hlídat, aby Německo nedominovalo

3. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Maradona byl vesmírný člověk. Pro mě je větší zázrak, než Pražské Jezulátko

Maradona byl vesmírný člověk. Pro mě je větší zázrak, než Pražské Jezulátko

3. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Když se chtěl člověk trochu ponořit, nebylo kde. Zaplaťpánbůh, že ty padesátimetrové bazény budou

Když se chtěl člověk trochu ponořit, nebylo kde. Zaplaťpánbůh, že ty padesátimetrové bazény budou

3. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Máme tady nedostatek pravé mužnosti. Jsme daleko od toho, abychom bojovali za práva žen

Máme tady nedostatek pravé mužnosti. Jsme daleko od toho, abychom bojovali za práva žen

2. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody První péřovou bundu jsem měl v 90. letech. Když jsem si ji vzal, byl jsem dojatý, že je mi teplo

První péřovou bundu jsem měl v 90. letech. Když jsem si ji vzal, byl jsem dojatý, že je mi teplo

2. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Tradiční vlídnost české policie je mi sympatická. U nás se většina bojů odehrává slovně

Tradiční vlídnost české policie je mi sympatická. U nás se většina bojů odehrává slovně

2. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody No zatím bych ohledně toho byl opatrný, přeci jen to měřili čínskými přístroji

No zatím bych ohledně toho byl opatrný, přeci jen to měřili čínskými přístroji

1. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Já bych takhle dlouho nikdy nemohl čekat na žádné jídlo, to prostě nepřichází v úvahu

Já bych takhle dlouho nikdy nemohl čekat na žádné jídlo, to prostě nepřichází v úvahu

1. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Potřebujeme něco, co tu českou vědu posílí, a hlavně na to aspoň nebudu sám

Potřebujeme něco, co tu českou vědu posílí, a hlavně na to aspoň nebudu sám

1. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Jsou důležitější věci a kdybych si měl vybrat, tak bych šel k té sektě, kde už ty mimozemšťany objevili

Jsou důležitější věci a kdybych si měl vybrat, tak bych šel k té sektě, kde už ty mimozemšťany objevili

30. 11. 2020

2 min

Obrázek epizody Musk není takový ten spořádaneček, který pátrá jen po jedné věci. Je to prostě velká hlava

Musk není takový ten spořádaneček, který pátrá jen po jedné věci. Je to prostě velká hlava

30. 11. 2020

1 min

Obrázek epizody Nikomu nemůžeme poroučet, co má jíst. Takže proti gustu žádný dišputát

Nikomu nemůžeme poroučet, co má jíst. Takže proti gustu žádný dišputát

30. 11. 2020

1 min

Obrázek epizody Na trhu Pošta příležitost má. No a to propouštění bude nejspíš k ekonomickému zefektivnění

Na trhu Pošta příležitost má. No a to propouštění bude nejspíš k ekonomickému zefektivnění

26. 11. 2020

2 min

Obrázek epizody Z královské rodiny je to nejmenší ztráta, které se tam můžeme dočkat

Z královské rodiny je to nejmenší ztráta, které se tam můžeme dočkat

26. 11. 2020

2 min

Obrázek epizody To silniční značení v Česku je jak AZ magazín. Je to risk, ale rozhodni se

To silniční značení v Česku je jak AZ magazín. Je to risk, ale rozhodni se

26. 11. 2020

2 min

Obrázek epizody Turisti teď nejsou, takže si nejvyšší výtah na světě může jezdit nahoru dolů sám

Turisti teď nejsou, takže si nejvyšší výtah na světě může jezdit nahoru dolů sám

25. 11. 2020

1 min

Obrázek epizody Trump zlobil, ale čas ho semele a postupně si zvykne, že nevyhrál

Trump zlobil, ale čas ho semele a postupně si zvykne, že nevyhrál

25. 11. 2020

2 min

Obrázek epizody Řehůřek je už jménem předurčený jen pro domácí mistrovství

Řehůřek je už jménem předurčený jen pro domácí mistrovství

25. 11. 2020

1 min

Obrázek epizody Není divu, že to zvíře měl v koupelně. Je to fajnšmekr a tak ho tam měl připravené na poslední mytí

Není divu, že to zvíře měl v koupelně. Je to fajnšmekr a tak ho tam měl připravené na poslední mytí

24. 11. 2020

1 min

Obrázek epizody Nevěděl jsem že skřítci existují, ale posílat jim vzkazy mi přijde infantilní

Nevěděl jsem že skřítci existují, ale posílat jim vzkazy mi přijde infantilní

24. 11. 2020

1 min

Obrázek epizody Největší nedostatek Čechů je, že sledujeme jen sami sebe

Největší nedostatek Čechů je, že sledujeme jen sami sebe

24. 11. 2020

2 min

Obrázek epizody Tak to jsou povedení Češi. To musela být pěkná šmelina

Tak to jsou povedení Češi. To musela být pěkná šmelina

23. 11. 2020

1 min

Obrázek epizody Nemám zájem o žádné boty, natož o její střevíček