Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Každé regionální muzeum vítám, protože ty místní dějiny bývají zábavnější

Každé regionální muzeum vítám, protože ty místní dějiny bývají zábavnější

6. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Nerozumím tomu, ale žasnu nad tím a těším se na ty vědecké výsledky

Nerozumím tomu, ale žasnu nad tím a těším se na ty vědecké výsledky

6. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Columbo byl vynikající postava a dnes tomuto žánru chybí to geniální pojetí

Columbo byl vynikající postava a dnes tomuto žánru chybí to geniální pojetí

6. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Důvěřuj, ale prověřuj! A tomu prověřuj, dávají západní země velký důraz

Důvěřuj, ale prověřuj! A tomu prověřuj, dávají západní země velký důraz

5. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Mrkvička byl výborný herec. Ale pro diváky, co ho mají rádi, určitě odešel jen částečně

Mrkvička byl výborný herec. Ale pro diváky, co ho mají rádi, určitě odešel jen částečně

5. 1. 2021

52 sec

Obrázek epizody Já nemám slovo roku, moto ani krédo. Žiju výborně bez tohoto haraburdí

Já nemám slovo roku, moto ani krédo. Žiju výborně bez tohoto haraburdí

5. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Dron je věc, která může být velmi nebezpečná. Lidé se musí podrobit nějaké regulaci

Dron je věc, která může být velmi nebezpečná. Lidé se musí podrobit nějaké regulaci

4. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Z asijské perspektivy to vypadá, že je v Evropě jakási tlupa, která chce lyžovat za každou cenu

Z asijské perspektivy to vypadá, že je v Evropě jakási tlupa, která chce lyžovat za každou cenu

4. 1. 2021

55 sec

Obrázek epizody Jak Evropská unie, tak Británie jsou z nejhoršího venku. Zaplaťpánbu, že to není větší drama

Jak Evropská unie, tak Británie jsou z nejhoršího venku. Zaplaťpánbu, že to není větší drama

4. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Nejvíce se ztotožňuji s českým Honzou. Až totiž přitáhnu princeznu jako on, tak lidi budou čumět

Nejvíce se ztotožňuji s českým Honzou. Až totiž přitáhnu princeznu jako on, tak lidi budou čumět

24. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Vysmívané zdravíčko se stalo největší hodnotou. To ostatní se dá zařídit

Vysmívané zdravíčko se stalo největší hodnotou. To ostatní se dá zařídit

23. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Možná se ukáže, že mám k mimozemšťanům blíž, než jiní

Možná se ukáže, že mám k mimozemšťanům blíž, než jiní

23. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody To půjde jenom o plnidlo a chuť to určitě mít nebude

To půjde jenom o plnidlo a chuť to určitě mít nebude

22. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Cokoli zdevastovat jde rychle. Ale nevím, zda ta elektromobilita zvítězí

Cokoli zdevastovat jde rychle. Ale nevím, zda ta elektromobilita zvítězí

22. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Jsem vyznavač umělohmotných stromků. Kupování živých stromků je zastaralé

Jsem vyznavač umělohmotných stromků. Kupování živých stromků je zastaralé

22. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Taky bych pustil žilou. Investoval bych hodně peněz do rozvoje vědy

Taky bych pustil žilou. Investoval bych hodně peněz do rozvoje vědy

21. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Vietnamci jsou velmi zdatní obchodníci a jsou disponování. Takže pochopili, že roušky mají zaručený odbyt

Vietnamci jsou velmi zdatní obchodníci a jsou disponování. Takže pochopili, že roušky mají zaručený odbyt

21. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Já bych udělal jesle v zavazadlovém prostoru. Děti by si hrály a my bychom měli klidný let

Já bych udělal jesle v zavazadlovém prostoru. Děti by si hrály a my bychom měli klidný let

21. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody To já musím brknout NASA. Oni totiž nevědí, že na Měsíci mám pozemek

To já musím brknout NASA. Oni totiž nevědí, že na Měsíci mám pozemek

18. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Pro lidi byl obchodník často zlodějem. Levněji koupil a pak to draze prodal

Pro lidi byl obchodník často zlodějem. Levněji koupil a pak to draze prodal

18. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Je otázka, zda si to otevřete než jdete na záchod nebo až na záchodě

Je otázka, zda si to otevřete než jdete na záchod nebo až na záchodě

18. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Když se lidé po rozvodu nenávidí, je to narušené

Když se lidé po rozvodu nenávidí, je to narušené

17. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Každá tradice, když se udržuje, tak je mi něčím sympatická

Každá tradice, když se udržuje, tak je mi něčím sympatická

17. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Trump prožívá nějaké zvláštní rozpoložení. Pokud nevyvolá nějaký problém, má na to právo

Trump prožívá nějaké zvláštní rozpoložení. Pokud nevyvolá nějaký problém, má na to právo

17. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody Není to tak hrozné, jak to vypadá. Někdy se ten zločin vyplatí

Není to tak hrozné, jak to vypadá. Někdy se ten zločin vyplatí

16. 12. 2020

1 min