Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody U té distanční výuky bych měl i já roupy. Je to velký nápor na učitele, žáky i rodiče

U té distanční výuky bych měl i já roupy. Je to velký nápor na učitele, žáky i rodiče

19. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Tak to stojí za ocenění. Bravo, Škoda!

Tak to stojí za ocenění. Bravo, Škoda!

19. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody V AZ kvízu obdivuji ty, co vědí všechno, i ty, co nevědí nic

V AZ kvízu obdivuji ty, co vědí všechno, i ty, co nevědí nic

18. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Můj recept na kocovinu je nemít ji

Můj recept na kocovinu je nemít ji

18. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Tak historicky rozporuplnou figuru jako byl Stalin nemáme

Tak historicky rozporuplnou figuru jako byl Stalin nemáme

18. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Pořád jsme ale nejpomalejší zemí a za to může hlavně ta byrokracie

Pořád jsme ale nejpomalejší zemí a za to může hlavně ta byrokracie

15. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Kim Rakeťák není úplně ready. Ale má šanci být velmi nebezpečný

Kim Rakeťák není úplně ready. Ale má šanci být velmi nebezpečný

15. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Když jste v Česku řekla Black Sabbath, tak se každý trošku pokřižoval

Když jste v Česku řekla Black Sabbath, tak se každý trošku pokřižoval

15. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Veterány jsou čím dál  cennější, takže stojí za to je hledat pořád

Veterány jsou čím dál cennější, takže stojí za to je hledat pořád

14. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Z celého vývoje Brexitu bylo patrné, že to Skotsko bude vnímat jako příležitost pokusit se získat nezávislost

Z celého vývoje Brexitu bylo patrné, že to Skotsko bude vnímat jako příležitost pokusit se získat nezávislost

14. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Vědecká expedice má vědeckou hodnotu. Nemůžete říct, že se bude jmenovat Jára Cimrman, protože tím devastujete to poslání

Vědecká expedice má vědeckou hodnotu. Nemůžete říct, že se bude jmenovat Jára Cimrman, protože tím devastujete to poslání

14. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Je mi to jedno. Prostě až Olympiáda bude, budu se dívat a nebudu to do té doby nějak prožívat

Je mi to jedno. Prostě až Olympiáda bude, budu se dívat a nebudu to do té doby nějak prožívat

13. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Takový gentleman už není. Dneska jsou ti co mají ofiny, fialový kalhoty a kdyby přišla laň, tak ji raději snědí

Takový gentleman už není. Dneska jsou ti co mají ofiny, fialový kalhoty a kdyby přišla laň, tak ji raději snědí

13. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody No zas takové překvapení to není a lidi v opilosti mají daleko horší nápady

No zas takové překvapení to není a lidi v opilosti mají daleko horší nápady

13. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Trump je svým počínáním skutečně nebezpečný. Ideální by bylo, kdyby ho zbavili funkce

Trump je svým počínáním skutečně nebezpečný. Ideální by bylo, kdyby ho zbavili funkce

12. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Být vytřeštěný v zimě z toho, že bude zima, to mi přijde trošku úchylný

Být vytřeštěný v zimě z toho, že bude zima, to mi přijde trošku úchylný

12. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Hraji raději na Playstationu. Mám tam krásnou atmosféru, plné stadiony, zelenou trávu a pěkné počasí

Hraji raději na Playstationu. Mám tam krásnou atmosféru, plné stadiony, zelenou trávu a pěkné počasí

12. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Chápu, že muži mají také touhu po eleganci. Ale já jsem vyznavačem nedbalé elegance

Chápu, že muži mají také touhu po eleganci. Ale já jsem vyznavačem nedbalé elegance

11. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Žasnu. Jsem hrdý na to, že jsem Čech

Žasnu. Jsem hrdý na to, že jsem Čech

11. 1. 2021

49 sec

Obrázek epizody Vždycky chtějí prince. Ale pak zjistí, že takový život prostě nechtějí

Vždycky chtějí prince. Ale pak zjistí, že takový život prostě nechtějí

11. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Že policie dokázala dvakrát zastavit stejného opilce, to je kuriózní z obou stran

Že policie dokázala dvakrát zastavit stejného opilce, to je kuriózní z obou stran

8. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Mám pocit, že za deset let budeme všichni povinně vegani, ať už budeme chtít, nebo ne

Mám pocit, že za deset let budeme všichni povinně vegani, ať už budeme chtít, nebo ne

8. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody První by měly zmizet daňové ráje. Jsou nepřijatelným a neregulérním zločinem

První by měly zmizet daňové ráje. Jsou nepřijatelným a neregulérním zločinem

7. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Někdo má doma pět let hamburger a nikdy mu nezplesniví. To je ale tou moderní technologií

Někdo má doma pět let hamburger a nikdy mu nezplesniví. To je ale tou moderní technologií

7. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Nejde, aby nařídili povinné očkování. Ale já na to nemám žádné řešení

Nejde, aby nařídili povinné očkování. Ale já na to nemám žádné řešení

7. 1. 2021

1 min