Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody To bych tady určitě neseděl. Byl bych v Teplicích na mejdanu a s touhle výhrou bych jim to všechno zaplatil

To bych tady určitě neseděl. Byl bych v Teplicích na mejdanu a s touhle výhrou bych jim to všechno zaplatil

29. 1. 2021

50 sec

Obrázek epizody Sedm statečných je pro herce a tvorbu vynikající dramaturgickou lekcí

Sedm statečných je pro herce a tvorbu vynikající dramaturgickou lekcí

29. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Produkce a produktivita poklesly a kdybychom přestali dělat úplně všechno, to by byl čistý vzdoušek

Produkce a produktivita poklesly a kdybychom přestali dělat úplně všechno, to by byl čistý vzdoušek

29. 1. 2021

49 sec

Obrázek epizody To známe, dáte si tam kameru, která pořád pípá a tak ji vypnete a zloděj vás následně vesele okrade

To známe, dáte si tam kameru, která pořád pípá a tak ji vypnete a zloděj vás následně vesele okrade

28. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Trump do poslední chvíle tvrdil, že vyhrál. Takže tam nemohl být, aby Bidenovi popřál k vítězství

Trump do poslední chvíle tvrdil, že vyhrál. Takže tam nemohl být, aby Bidenovi popřál k vítězství

28. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody To je jeden z českých fenoménu. Nedůvěřujeme okolí, ale máme přehnanou důvěru v sebe

To je jeden z českých fenoménu. Nedůvěřujeme okolí, ale máme přehnanou důvěru v sebe

28. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Na můj pozemek Číňani nemůžou. Hlídá mi ho totiž Elon Musk

Na můj pozemek Číňani nemůžou. Hlídá mi ho totiž Elon Musk

27. 1. 2021

59 sec

Obrázek epizody Lidé nemají z nařízení v době pandemie respekt. Anarchie se šíří a je jedno jestli od shora dolů nebo nahoru

Lidé nemají z nařízení v době pandemie respekt. Anarchie se šíří a je jedno jestli od shora dolů nebo nahoru

27. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody To je smutné a z hlediska hodspodské tradice je to tragédie

To je smutné a z hlediska hodspodské tradice je to tragédie

27. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Schválně jsem nechal Google, aby mě při dovolené sledoval a on mi udělal fantastický deník! Měl jsem tak pocit, že je mým dobrým bratrem

Schválně jsem nechal Google, aby mě při dovolené sledoval a on mi udělal fantastický deník! Měl jsem tak pocit, že je mým dobrým bratrem

26. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody V tom byli komunisté hodně zasnění a mysleli si, že ten systém nádherný systém implantují všude. Naštěstí se to nepovedlo

V tom byli komunisté hodně zasnění a mysleli si, že ten systém nádherný systém implantují všude. Naštěstí se to nepovedlo

26. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Už by to nikdy neměl zkoušet. Ale třeba přijde den, kdy si na heslo vzpomene

Už by to nikdy neměl zkoušet. Ale třeba přijde den, kdy si na heslo vzpomene

26. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Teď je stejně přestávka, ale řada umělců z toho žije. Takže chápu, že je to problém

Teď je stejně přestávka, ale řada umělců z toho žije. Takže chápu, že je to problém

25. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody To je půvab umění, že jeho hodnota je obrovská. Přesto je kultura brána jako nadhodnota

To je půvab umění, že jeho hodnota je obrovská. Přesto je kultura brána jako nadhodnota

25. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody I kdyby tady UFO bylo. Dokud u mě nezazvoní doma nebo se neobjeví v divadle, tak já se tím nehodlám zaobírat

I kdyby tady UFO bylo. Dokud u mě nezazvoní doma nebo se neobjeví v divadle, tak já se tím nehodlám zaobírat

25. 1. 2021

54 sec

Obrázek epizody Jo klobouček dolů nad každou dovedností a hlavně gratuluji, že to přežil

Jo klobouček dolů nad každou dovedností a hlavně gratuluji, že to přežil

22. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Ty auta to má samozřejmě vždycky svou cenu. Je to krásné a chápu lidi, co vlastní veterány

Ty auta to má samozřejmě vždycky svou cenu. Je to krásné a chápu lidi, co vlastní veterány

22. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody To je dobře, divadla rekonstrukce potřebují a o to mají pak širší repertoár

To je dobře, divadla rekonstrukce potřebují a o to mají pak širší repertoár

22. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Írán je nepřímým účastníkem a mistrem světa v ovlivňování. To je jeho velká tradice

Írán je nepřímým účastníkem a mistrem světa v ovlivňování. To je jeho velká tradice

21. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Ponížit chce vždycky někdo, kdo je sám dole. A to je tendence administrativy a úřednictva

Ponížit chce vždycky někdo, kdo je sám dole. A to je tendence administrativy a úřednictva

21. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Rozhodl se, že lidem dodá vesmír. Tak poletíte!

Rozhodl se, že lidem dodá vesmír. Tak poletíte!

21. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Sluha se může vzepřít jen tak, že odmítne poslouchat. Jinou svobodu nemá

Sluha se může vzepřít jen tak, že odmítne poslouchat. Jinou svobodu nemá

20. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Lady Gaga bude muset mít taky nějakou ochranu. V USA je to vážně podivná situace

Lady Gaga bude muset mít taky nějakou ochranu. V USA je to vážně podivná situace

20. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Je obdivuhodné, že to vydržel a jde vidět, že je to zaťatec

Je obdivuhodné, že to vydržel a jde vidět, že je to zaťatec

20. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Administrativa je jako koronáč, má tendenci se nekontrolovaně množit

Administrativa je jako koronáč, má tendenci se nekontrolovaně množit

19. 1. 2021

1 min