Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Neumím si to představit. Pro mě pobyt na moři delší než 15 minut je nesnesitelný, je to strašně namáhavé

Neumím si to představit. Pro mě pobyt na moři delší než 15 minut je nesnesitelný, je to strašně namáhavé

8. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Hannu Mikkola bylo velké jméno. Patřil mezi ptáky, létal daleko

Hannu Mikkola bylo velké jméno. Patřil mezi ptáky, létal daleko

5. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Ekologie a epidemie mají jednu spojnici, a to tu, že jde o ty druhé

Ekologie a epidemie mají jednu spojnici, a to tu, že jde o ty druhé

5. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Dvanáciletou whisky jste za komunismu nesli v pokleku. Dneska mají v obchodech pětadvacetleté

Dvanáciletou whisky jste za komunismu nesli v pokleku. Dneska mají v obchodech pětadvacetleté

5. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Dobré je mít na paměti, že pravda a spravedlnost nejsou nikdy absolutní. Čím komplikovanější problém, tím menší pravděpodobnost, že máte úplnou pravdu

Dobré je mít na paměti, že pravda a spravedlnost nejsou nikdy absolutní. Čím komplikovanější problém, tím menší pravděpodobnost, že máte úplnou pravdu

4. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Pro některé lidi je úplně nesnesitelné a neakceptovatelné vydržet ty nařízení. Ale ta termokamera je pro Angličany velkou výstrahou

Pro některé lidi je úplně nesnesitelné a neakceptovatelné vydržet ty nařízení. Ale ta termokamera je pro Angličany velkou výstrahou

4. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody No konečně! Historikové budou z Přemyslovců zaskočení, hodně lidí si je romantizovalo

No konečně! Historikové budou z Přemyslovců zaskočení, hodně lidí si je romantizovalo

4. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Odchodů nám nenápadně přibývá, všichni víme proč. Pak jsou ti, kdo tvrdí, že se nic neděje

Odchodů nám nenápadně přibývá, všichni víme proč. Pak jsou ti, kdo tvrdí, že se nic neděje

3. 3. 2021

44 sec

Obrázek epizody Hřích může být pompézní a romantický, Las Vegas je ale patlanina

Hřích může být pompézní a romantický, Las Vegas je ale patlanina

3. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Ženská přítomnost byla velkým motorem pro experimenty s alkoholem

Ženská přítomnost byla velkým motorem pro experimenty s alkoholem

3. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Banksy není Cézanne. Nebude mít odezvu jako tradiční malíři

Banksy není Cézanne. Nebude mít odezvu jako tradiční malíři

2. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Můj bratr všechno nabije na 100 procent a pak to vypne, aby se to nevybilo

Můj bratr všechno nabije na 100 procent a pak to vypne, aby se to nevybilo

2. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Co mi dají za obal, ten vezmu a jdu. Spějeme k tomu pít z dlaně

Co mi dají za obal, ten vezmu a jdu. Spějeme k tomu pít z dlaně

2. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Jestliže dneska už začínáme považovat za normální, že lidi mají potomky připravené v lednici, tak jsme u vytváření lidí velmi blízko

Jestliže dneska už začínáme považovat za normální, že lidi mají potomky připravené v lednici, tak jsme u vytváření lidí velmi blízko

1. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Do hospod jsem chodil hlavně v komunismu. To vypadalo, že se čas zastavil ve všech

Do hospod jsem chodil hlavně v komunismu. To vypadalo, že se čas zastavil ve všech

1. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Hůl je teď korektnost

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Hůl je teď korektnost

1. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Vlachovka nebyl můj svět. Takže mě její zánik nepřivádí do nějakých bolestí

Vlachovka nebyl můj svět. Takže mě její zánik nepřivádí do nějakých bolestí

26. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak to měl štěstí, že tu perlu ten syn nesnědl. Jinak by měl smůlu nejen táta, ale i syn

Tak to měl štěstí, že tu perlu ten syn nesnědl. Jinak by měl smůlu nejen táta, ale i syn

26. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Oni byli propojení a najednou ze dne na den jsou v tradiční bramboračce. Tak to máme po legraci

Oni byli propojení a najednou ze dne na den jsou v tradiční bramboračce. Tak to máme po legraci

26. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak hlavní je že došla, i když se zpožděním. Ale Pán Bůh požehnej!

Tak hlavní je že došla, i když se zpožděním. Ale Pán Bůh požehnej!

25. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Já se nerad fotím, takže takovým místům se vyhýbám

Já se nerad fotím, takže takovým místům se vyhýbám

25. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Já byl v dětství vždycky na hranici debility, ale k tomu průměru jsem se později nějak doškrábal

Já byl v dětství vždycky na hranici debility, ale k tomu průměru jsem se později nějak doškrábal

25. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Ten produkt mě úplně vzrušuje. Je to takový fresh mozku

Ten produkt mě úplně vzrušuje. Je to takový fresh mozku

24. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody U nás jsou učenci, kteří kážou svoje víno. Ale podle mého učení respirátor má výrazný efekt

U nás jsou učenci, kteří kážou svoje víno. Ale podle mého učení respirátor má výrazný efekt

24. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Máme tu takovou malou přehlídku počasí, která mi rozhodně nevadí

Máme tu takovou malou přehlídku počasí, která mi rozhodně nevadí

24. 2. 2021

1 min