Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Na svůj první počítač si dobře pamatuji. Všichni se mi posmívali za to, že jsem to neuměl naladit

Na svůj první počítač si dobře pamatuji. Všichni se mi posmívali za to, že jsem to neuměl naladit

23. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Plány s penězi musí být velmi opatrné, protože pánu Bohu to je úplně jedno

Plány s penězi musí být velmi opatrné, protože pánu Bohu to je úplně jedno

23. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Chick Corea byl bez diskuze velkou jazzovou legendou

Chick Corea byl bez diskuze velkou jazzovou legendou

22. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Vymyslel si ten koncept. Takže mu nezbývalo nic jiného, než tam vběhnout

Vymyslel si ten koncept. Takže mu nezbývalo nic jiného, než tam vběhnout

22. 2. 2021

58 sec

Obrázek epizody Není divu, lidé jsou vyhladovělí. Nesmíme ale ztrácet nervy, protože jinak se už nikdy nepobavíme

Není divu, lidé jsou vyhladovělí. Nesmíme ale ztrácet nervy, protože jinak se už nikdy nepobavíme

22. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Je přímo proti přirozenosti dítěte, aby nepomáhalo

Je přímo proti přirozenosti dítěte, aby nepomáhalo

19. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Greta Garbo byla neekologicky krásná

Greta Garbo byla neekologicky krásná

19. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Když má někdo náušničky se smrtkami, dělá se mi zle. Ale respektuji to

Když má někdo náušničky se smrtkami, dělá se mi zle. Ale respektuji to

19. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Pokud je ta rostlina nedostupná, tak není divu, že ten med je tak drahý

Pokud je ta rostlina nedostupná, tak není divu, že ten med je tak drahý

18. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody No přejme tomuto páru štěstí a zdravé miminko

No přejme tomuto páru štěstí a zdravé miminko

18. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Když klesne teplota, tak se zvýší spotřeba energií. Tím se nemusíme vzrušovat

Když klesne teplota, tak se zvýší spotřeba energií. Tím se nemusíme vzrušovat

18. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Uvidíme, zda ten web jen rychle nepřestěhovali. Ale povedlo se ho hezky znemožnit

Uvidíme, zda ten web jen rychle nepřestěhovali. Ale povedlo se ho hezky znemožnit

17. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody To je strašná škoda, ale tak to teď se zábavou je. Je limitovaná až zrušená

To je strašná škoda, ale tak to teď se zábavou je. Je limitovaná až zrušená

17. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody K jaru se teoreticky pomalu blížíme a to je dobře

K jaru se teoreticky pomalu blížíme a to je dobře

17. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Podle ekonomického rozboru, je pravda že bezdomovci někdy vyberou opravdu hodně peněz. Takže takové překvapení to není

Podle ekonomického rozboru, je pravda že bezdomovci někdy vyberou opravdu hodně peněz. Takže takové překvapení to není

16. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody No fujtajbl, ještě bych něco mohl chytit. Prostě Hitler vám štěstí nepřinese

No fujtajbl, ještě bych něco mohl chytit. Prostě Hitler vám štěstí nepřinese

16. 2. 2021

50 sec

Obrázek epizody Já jsem na to zvyklý, část mé rodiny jsou mimozemšťané

Já jsem na to zvyklý, část mé rodiny jsou mimozemšťané

16. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Máme tu zlatý věk chilli. Brzy si budeme dávat chilli do kalhot a bude nás to příjemně prokrvovat

Máme tu zlatý věk chilli. Brzy si budeme dávat chilli do kalhot a bude nás to příjemně prokrvovat

15. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Některé firmy odmítají spolupracovat s firmami, které podporovaly Trumpa. My proto máme krásný výraz normalizace

Některé firmy odmítají spolupracovat s firmami, které podporovaly Trumpa. My proto máme krásný výraz normalizace

15. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Hodinky jsem nikdy neměl na to, abych ukazoval, že na ně mám. Ty nejcennější mám doma ve stole

Hodinky jsem nikdy neměl na to, abych ukazoval, že na ně mám. Ty nejcennější mám doma ve stole

15. 2. 2021

4 min

Obrázek epizody Toho boxera si už vůbec nepamatuji. Ale asi měl teda nejlepší pecku

Toho boxera si už vůbec nepamatuji. Ale asi měl teda nejlepší pecku

12. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Je to krásné a k neuvěření. Tohle je výrazné štěstí, které se jen tak asi nepřihodí

Je to krásné a k neuvěření. Tohle je výrazné štěstí, které se jen tak asi nepřihodí

12. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Mě to nepřekvapuje. V minulosti měli všechno, dokonce celá jedna civilizace byla na vyšší úrovni než my

Mě to nepřekvapuje. V minulosti měli všechno, dokonce celá jedna civilizace byla na vyšší úrovni než my

12. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody To se mi teda ulevilo. Jde vidět, že některé druhy zvířat mají vysokou ambici se vrátit

To se mi teda ulevilo. Jde vidět, že některé druhy zvířat mají vysokou ambici se vrátit

11. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Je mi líto dětí i rodičů, ale uvidíme v březnu jestli půjdou do školy

Je mi líto dětí i rodičů, ale uvidíme v březnu jestli půjdou do školy

11. 2. 2021

1 min