Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Tam musel velkou roli hrát kontext. Ale uvidíme, s čím přijde vyšetřovatelka Alžběta

Tam musel velkou roli hrát kontext. Ale uvidíme, s čím přijde vyšetřovatelka Alžběta

19. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Podvést Netflix, který o vás ví víc než vy, je bláznovství

Podvést Netflix, který o vás ví víc než vy, je bláznovství

18. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody To je počestné počínání. Když to není státu, tak ať to vrátí

To je počestné počínání. Když to není státu, tak ať to vrátí

18. 3. 2021

53 sec

Obrázek epizody Žigulik jsem měl, ale když pršelo nestartoval. Takže nechápu, že ho tak oslavují

Žigulik jsem měl, ale když pršelo nestartoval. Takže nechápu, že ho tak oslavují

18. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Vesmír je nekonečná studnice hledání a poznávání. Často se dozvíme hodně i o sobě

Vesmír je nekonečná studnice hledání a poznávání. Často se dozvíme hodně i o sobě

17. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Pokud se chcete postarat o rodiče, tak se o ně postaráte

Pokud se chcete postarat o rodiče, tak se o ně postaráte

17. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Nejdříve se zakážou mužské rody, pak se ty ženské rozdělí na více skupin

Nejdříve se zakážou mužské rody, pak se ty ženské rozdělí na více skupin

16. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Rychlá auta mě vůbec nezajímají

Rychlá auta mě vůbec nezajímají

16. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Když bude korona, budeme všichni sedět a koukat před sebe

Když bude korona, budeme všichni sedět a koukat před sebe

15. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Do českého fotbalu nikdo nevidí. Jen ti, co tam vaří tu korupční šmelinu

Do českého fotbalu nikdo nevidí. Jen ti, co tam vaří tu korupční šmelinu

15. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Jakmile řeknete "3D tiskárna vyrobila", tak já už čekám cokoli

Jakmile řeknete "3D tiskárna vyrobila", tak já už čekám cokoli

15. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Pánbůh nebo osud nechtěli, aby vyhrála. To se holka dozvěděla

Pánbůh nebo osud nechtěli, aby vyhrála. To se holka dozvěděla

12. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Divím se, že na Grammy budou zpívat. Zpěv je aktuálně největším minometem

Divím se, že na Grammy budou zpívat. Zpěv je aktuálně největším minometem

12. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Musk se tváří, že ten výbuch rakety k testování patří. Ale on se pohybuje v jiném finančním řádu, takže se tomu nemůžeme divit

Musk se tváří, že ten výbuch rakety k testování patří. Ale on se pohybuje v jiném finančním řádu, takže se tomu nemůžeme divit

12. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Ten nárůst není výrzaný, já do nafty neinvestuji. Takže to nepovažuji za vzrušující informaci

Ten nárůst není výrzaný, já do nafty neinvestuji. Takže to nepovažuji za vzrušující informaci

11. 3. 2021

51 sec

Obrázek epizody Tak to je pecka! Neučesaný Němec to je naprostá katastrofa

Tak to je pecka! Neučesaný Němec to je naprostá katastrofa

11. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody To je takové světýlko v tunelu. Ale prognózy dělat nebudu

To je takové světýlko v tunelu. Ale prognózy dělat nebudu

11. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Tento případ sleduji. Je to podle mě bomba! Počítám, že to bude mít ještě dohru

Tento případ sleduji. Je to podle mě bomba! Počítám, že to bude mít ještě dohru

10. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Pivní limitka z vraku má šmrnc. Chlapi budou mít možnost aspoň machrovat

Pivní limitka z vraku má šmrnc. Chlapi budou mít možnost aspoň machrovat

10. 3. 2021

51 sec

Obrázek epizody Tím se nenechám vyprovokovat. Bohužel holka končí, tak je vzteklá

Tím se nenechám vyprovokovat. Bohužel holka končí, tak je vzteklá

10. 3. 2021

46 sec

Obrázek epizody Marihuana má sama o sobě velké léčebné účinky. Pokud si ji lidé mohou pořídit legálně, tak proč ne

Marihuana má sama o sobě velké léčebné účinky. Pokud si ji lidé mohou pořídit legálně, tak proč ne

9. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Tak jestli to dobře lepí, tak to bude držet i v kosmu. U rakety bychom o lepidle neměli pochybovat

Tak jestli to dobře lepí, tak to bude držet i v kosmu. U rakety bychom o lepidle neměli pochybovat

9. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Vidíte, za co všechno jsou lidé schopni utratit peníze. Mě ty Giphy nebaví hledat, takže je nepoužívám

Vidíte, za co všechno jsou lidé schopni utratit peníze. Mě ty Giphy nebaví hledat, takže je nepoužívám

9. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Já k tomu už objev nemám. Podle mě, čím vyšší, tím nebezpečnější

Já k tomu už objev nemám. Podle mě, čím vyšší, tím nebezpečnější

8. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Člověk nemá představu, co všechno se v těch Pompejích ukrývá. Každý objev mě ale vždycky překvapí

Člověk nemá představu, co všechno se v těch Pompejích ukrývá. Každý objev mě ale vždycky překvapí

8. 3. 2021

1 min