Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody To je něco strašného. To je hotový Hitchcock, ale trochu se svatebním charakterem

To je něco strašného. To je hotový Hitchcock, ale trochu se svatebním charakterem

5. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Kopu proti nerovnostem, které ženské považují za samozřejmost. My chlapi vás dáme do latě

Kopu proti nerovnostem, které ženské považují za samozřejmost. My chlapi vás dáme do latě

5. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Zimě bych nejraději řekl: Táhni k čertu, už toho bylo dost

Zimě bych nejraději řekl: Táhni k čertu, už toho bylo dost

5. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Vy jste typický sběrač, já lovec. Já jako lovec na vás koukám s takovým odcizením, co mi chcete sebrat

Vy jste typický sběrač, já lovec. Já jako lovec na vás koukám s takovým odcizením, co mi chcete sebrat

4. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Odborník na kyber zločin nejsem, to je dneska samostatný obor

Odborník na kyber zločin nejsem, to je dneska samostatný obor

4. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Jestliže makakovi řeknete, že je makak, bude to urážka. Tam ještě nejsme, máme čas se na to připravit

Jestliže makakovi řeknete, že je makak, bude to urážka. Tam ještě nejsme, máme čas se na to připravit

4. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Jsem znalec na krále Leara. Viděl jsem ho dvakrát, ten s Hopkinsem byl nejlepší

Jsem znalec na krále Leara. Viděl jsem ho dvakrát, ten s Hopkinsem byl nejlepší

3. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Administrace je problém. Pokud někdo 15 let nechodil do práce, žádné pracovní návyky už nemá

Administrace je problém. Pokud někdo 15 let nechodil do práce, žádné pracovní návyky už nemá

3. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Domácí násilí na mužích se zcela míjí. Ale je obrovské, ale skoro se o něm nemluví

Domácí násilí na mužích se zcela míjí. Ale je obrovské, ale skoro se o něm nemluví

3. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Yves Rénier jako komisař Moulin byl fešák. To byla zlatá doba francouzských detektivek

Yves Rénier jako komisař Moulin byl fešák. To byla zlatá doba francouzských detektivek

30. 4. 2021

48 sec

Obrázek epizody Jakmile jde o penisy, tak to rovnou přeskakuji, protože tam nečekám nic převratného

Jakmile jde o penisy, tak to rovnou přeskakuji, protože tam nečekám nic převratného

30. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Ve vesmíru je už jedenáct lidí. To je jedna z největších kanceláří dnešní doby

Ve vesmíru je už jedenáct lidí. To je jedna z největších kanceláří dnešní doby

30. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody To nějak patří k folkloru. Prostě se to zvrhlo a pomlátili se

To nějak patří k folkloru. Prostě se to zvrhlo a pomlátili se

29. 4. 2021

51 sec

Obrázek epizody Vypadá to, že cyklisté budou vládnout zeměkouli

Vypadá to, že cyklisté budou vládnout zeměkouli

29. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Ivan Havel byl veselý člověk, přestože to byl intelektuál

Ivan Havel byl veselý člověk, přestože to byl intelektuál

28. 4. 2021

58 sec

Obrázek epizody Zahrádky jsou dobrá věc. Lepší je, když je otevřeno všechno, ale od jara do podzimu jsou zahrádky úžasná věc

Zahrádky jsou dobrá věc. Lepší je, když je otevřeno všechno, ale od jara do podzimu jsou zahrádky úžasná věc

28. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Jediným důvodem, proč Zeman vyhrál ve volbách bylo, protože je to Čech. Jenže ono se zjistilo, že je to Rus, to se Čechům stává

Jediným důvodem, proč Zeman vyhrál ve volbách bylo, protože je to Čech. Jenže ono se zjistilo, že je to Rus, to se Čechům stává

28. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Helen McCroryo byla vynikající herečka, která svou nemoc tajila, aby se vyhnula projevům soucitu

Helen McCroryo byla vynikající herečka, která svou nemoc tajila, aby se vyhnula projevům soucitu

27. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Jestliže chceme vyhnat auta z města, dejme jízdenky zadarmo. A bude to fungovat

Jestliže chceme vyhnat auta z města, dejme jízdenky zadarmo. A bude to fungovat

27. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Když se podíváte na oblohu, uvidíte tam spoustu červených teček. Ale polovina z toho jsou satelity na internet

Když se podíváte na oblohu, uvidíte tam spoustu červených teček. Ale polovina z toho jsou satelity na internet

27. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Řada známých lidí má tendenci malovat, tančit, zpívat nebo stepovat. Mě tohle míjí

Řada známých lidí má tendenci malovat, tančit, zpívat nebo stepovat. Mě tohle míjí

26. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody To je pozoruhodná éra, v pozoruhodné zemi. Ale teď se tvrdí, že se stejně nic nezmění

To je pozoruhodná éra, v pozoruhodné zemi. Ale teď se tvrdí, že se stejně nic nezmění

23. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody O kryptoměnách uvažuje více zemí. Ale uvidíme, kdo to prolomí

O kryptoměnách uvažuje více zemí. Ale uvidíme, kdo to prolomí

23. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Asi si myslel, že když je granát v čepici, že je okolí v bezpečí

Asi si myslel, že když je granát v čepici, že je okolí v bezpečí

23. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody To bude hodně očekávané a milované. Já to ale sledovat nebudu

To bude hodně očekávané a milované. Já to ale sledovat nebudu

22. 4. 2021

1 min