Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Máchovo jezero patřilo mezi romantické symboly, touha po páření to ale změnila

Máchovo jezero patřilo mezi romantické symboly, touha po páření to ale změnila

13. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Je to nebezpečné a zdraví to lidem nevrátí. Takže to odškodnění je na místě

Je to nebezpečné a zdraví to lidem nevrátí. Takže to odškodnění je na místě

12. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Nerad bych učil Putina řídit Rusko. On je takový blázínek

Nerad bych učil Putina řídit Rusko. On je takový blázínek

12. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Pokud ovládal jen rodinu, tak je to ještě hodný chlapec

Pokud ovládal jen rodinu, tak je to ještě hodný chlapec

12. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Ten vrak má dobrodružství a půvab. To nelze nepochopit

Ten vrak má dobrodružství a půvab. To nelze nepochopit

9. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Kultura bude ve všech zemích vyprahlá a vyhladovělá. Podpora bude potřeba

Kultura bude ve všech zemích vyprahlá a vyhladovělá. Podpora bude potřeba

9. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Na záda si z toho nelehám. Není třeba se hroutit, Facebook prostě o soukromí není

Na záda si z toho nelehám. Není třeba se hroutit, Facebook prostě o soukromí není

9. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Godzillu bych nechtěl vidět ani doma, ani v kině. Chápu, že to lidi baví, ale můj svět to není 

Godzillu bych nechtěl vidět ani doma, ani v kině. Chápu, že to lidi baví, ale můj svět to není 

8. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Ceny chalup rostou kvůli dětem. Když je máte doma v bytě, uvažujete o adopci 

Ceny chalup rostou kvůli dětem. Když je máte doma v bytě, uvažujete o adopci 

8. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Nejhorší na sázení je to očekávání, kdy si říkáte, co by kdyby. Já nesázím, takže nemám štěstí ani smůlu

Nejhorší na sázení je to očekávání, kdy si říkáte, co by kdyby. Já nesázím, takže nemám štěstí ani smůlu

8. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Česká justice není katastrofa, ale není bezchybná. Ale ona žádná justice není precizní

Česká justice není katastrofa, ale není bezchybná. Ale ona žádná justice není precizní

7. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Zima je vzteky bez sebe, předvádí, co ještě dovede. Ale to ti holka neprojde! 

Zima je vzteky bez sebe, předvádí, co ještě dovede. Ale to ti holka neprojde! 

7. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Jde vidět, že umění je pro lidi důležité. Ale já se za znalce umění nepovažuji

Jde vidět, že umění je pro lidi důležité. Ale já se za znalce umění nepovažuji

6. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Ptáci, které krmím mi připomínají rodinu. Nažerou se a vypadnou

Ptáci, které krmím mi připomínají rodinu. Nažerou se a vypadnou

6. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Kvůli sporům vznikla spousta věcí. S bratry jsem se přel často o čokoládu, ale vždycky se to vyřešilo

Kvůli sporům vznikla spousta věcí. S bratry jsem se přel často o čokoládu, ale vždycky se to vyřešilo

6. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Třeba taky najdu zkamenělinu, prodám ji a už mě tady nikdo neuvidí

Třeba taky najdu zkamenělinu, prodám ji a už mě tady nikdo neuvidí

5. 4. 2021

57 sec

Obrázek epizody Vodík by mohl být v automobilismu dobrým řešením. Ale to se teprve ukáže

Vodík by mohl být v automobilismu dobrým řešením. Ale to se teprve ukáže

5. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Jsou horší věci. Když jde o život, tak Velikonoce počkají

Jsou horší věci. Když jde o život, tak Velikonoce počkají

5. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Tohle je mi úplně jedno, já se na žádnou planetu nechystám. Ale jsem rád, že ten vítr tak pěkně proudí

Tohle je mi úplně jedno, já se na žádnou planetu nechystám. Ale jsem rád, že ten vítr tak pěkně proudí

2. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Hana Hegerová byla velká dáma. Čest její práci a její památce, ale ve familiárním vztahu jsem s ní nebyl

Hana Hegerová byla velká dáma. Čest její práci a její památce, ale ve familiárním vztahu jsem s ní nebyl

2. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody To Gréta nemá ze své hlavy. Není to nic pro mě a já ji jako objektivní zdroj neberu

To Gréta nemá ze své hlavy. Není to nic pro mě a já ji jako objektivní zdroj neberu

2. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Ať už jsem na Moravě nebo v Praze, tak já piju pouze francouzské víno

Ať už jsem na Moravě nebo v Praze, tak já piju pouze francouzské víno

1. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Já nevěřím, že jelen tu kulovnici sebral. Myslím si, že zprávu uměle vytvořili novináři

Já nevěřím, že jelen tu kulovnici sebral. Myslím si, že zprávu uměle vytvořili novináři

1. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Je to oblíbené a lidi se na to dívají. Možná se nakonec na to taky podívám

Je to oblíbené a lidi se na to dívají. Možná se nakonec na to taky podívám

1. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody To je taková Slovenská čtverylka. Jsou krátce po volbách a mají to tam krapet rozbouřené

To je taková Slovenská čtverylka. Jsou krátce po volbách a mají to tam krapet rozbouřené

31. 3. 2021

1 min