Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Je pozoruhodné, že stíhačku získali. Aspoň nám pomůže udržet vzpomínku na naši historii

Je pozoruhodné, že stíhačku získali. Aspoň nám pomůže udržet vzpomínku na naši historii

22. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Steinbecka vydavatelé s jiným asi žánrem nechtěli, ale to se všechno zjistí

Steinbecka vydavatelé s jiným asi žánrem nechtěli, ale to se všechno zjistí

22. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Z pohledu Nigérie je to v pořádku. Otázkou je, zda přesun bude dobrý pro ty artefakty

Z pohledu Nigérie je to v pořádku. Otázkou je, zda přesun bude dobrý pro ty artefakty

21. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Klub českých turistů má u nás velkou tradici. Já ale od svých 18 let turistiku nepěstuji

Klub českých turistů má u nás velkou tradici. Já ale od svých 18 let turistiku nepěstuji

21. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Večerníček jsem asi 65 let neviděl, ale já na něj vlastně ani nekoukal

Večerníček jsem asi 65 let neviděl, ale já na něj vlastně ani nekoukal

21. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Bonni Tyler a Tom Jones je liga nesmrtelných. Malinko vlhké počasí je evidentně dost dobrý

Bonni Tyler a Tom Jones je liga nesmrtelných. Malinko vlhké počasí je evidentně dost dobrý

18. 6. 2021

43 sec

Obrázek epizody Kyselina do vody je vždycky dobrá akce, dělal jsem to v komunismu do vany. Akorát pak zmizela i ta vana

Kyselina do vody je vždycky dobrá akce, dělal jsem to v komunismu do vany. Akorát pak zmizela i ta vana

18. 6. 2021

50 sec

Obrázek epizody Podle mých tabulek je Praha v prvních deseti. Na Brno ale nesahejte, to je tenisová velmoc

Podle mých tabulek je Praha v prvních deseti. Na Brno ale nesahejte, to je tenisová velmoc

18. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Kdy jsem naposledy volal z telefonní budky, si nevzpomínám. Je to určitě déle než můj život

Kdy jsem naposledy volal z telefonní budky, si nevzpomínám. Je to určitě déle než můj život

17. 6. 2021

49 sec

Obrázek epizody Takový vliv hlupáků jako je dneska ještě dějiny nepamatují. Ale vy to musíte úkorně snášet

Takový vliv hlupáků jako je dneska ještě dějiny nepamatují. Ale vy to musíte úkorně snášet

17. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Pokud jde o štěstí, jsem pořád na příjmu. Můžete jít okolo automatu, kde na vás čeká spousta peněz

Pokud jde o štěstí, jsem pořád na příjmu. Můžete jít okolo automatu, kde na vás čeká spousta peněz

17. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Na oběžné dráze na sebe budou mít asi pět minut. Cena letenky mi přijde přiměřená

Na oběžné dráze na sebe budou mít asi pět minut. Cena letenky mi přijde přiměřená

16. 6. 2021

55 sec

Obrázek epizody Je jedno, kolik vám je. Výsledek Barbory Krejčíkové je bomba, ať je to v jakémkoliv věku

Je jedno, kolik vám je. Výsledek Barbory Krejčíkové je bomba, ať je to v jakémkoliv věku

16. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Na tropy jsme natrénovaný, víme o nich. Tak pojďte do nás. První dny mi nevadí, až ten desátý je to utrpení

Na tropy jsme natrénovaný, víme o nich. Tak pojďte do nás. První dny mi nevadí, až ten desátý je to utrpení

16. 6. 2021

59 sec

Obrázek epizody Je to krásné, že letce našli. Je to vzácná památka a RAF je ozdoba naší historie

Je to krásné, že letce našli. Je to vzácná památka a RAF je ozdoba naší historie

15. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Je ohromné, že se lebka zachovala. Ale nevypadá tak dobře, jelikož je to starší paní

Je ohromné, že se lebka zachovala. Ale nevypadá tak dobře, jelikož je to starší paní

15. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Co když to doopravdy bylo dřevěné uhlí a ten blb si myslí, že je to kokain

Co když to doopravdy bylo dřevěné uhlí a ten blb si myslí, že je to kokain

15. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Sinéad O'Connor je velmi svérázná, osobitá a některé písničky měla krásné. Pokud se tomu už nechce věnovat, nelze se divit

Sinéad O'Connor je velmi svérázná, osobitá a některé písničky měla krásné. Pokud se tomu už nechce věnovat, nelze se divit

14. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody V tak hlubokém bazénu bude fajn uklízet. Po zavíračce tam najde člověk věcí

V tak hlubokém bazénu bude fajn uklízet. Po zavíračce tam najde člověk věcí

14. 6. 2021

58 sec

Obrázek epizody Miluji včely. Jejich chov je jedno velké dobrodružství

Miluji včely. Jejich chov je jedno velké dobrodružství

14. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Češi chtějí byty vlastnit, ne v nich bydlet. Chtějí umřít s bytem v ruce, proto ceny rostou

Češi chtějí byty vlastnit, ne v nich bydlet. Chtějí umřít s bytem v ruce, proto ceny rostou

11. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Cena letu v nadzvukovém letadle bude taková, že se zase budete courat dva dny jako po staru

Cena letu v nadzvukovém letadle bude taková, že se zase budete courat dva dny jako po staru

11. 6. 2021

54 sec

Obrázek epizody Všechno je žurnalistika. Podle starých rovin je nic, podle nových rovin je všechno

Všechno je žurnalistika. Podle starých rovin je nic, podle nových rovin je všechno

11. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Ta zodpovědnost nebude tak jednoduchá. Čína se bude chovat vzdorovitě a mocensky

Ta zodpovědnost nebude tak jednoduchá. Čína se bude chovat vzdorovitě a mocensky

10. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Pokud máte titul z komunismu, tak je neplatný a v moderní společnosti se nepoužívá

Pokud máte titul z komunismu, tak je neplatný a v moderní společnosti se nepoužívá

10. 6. 2021

2 min