Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Chlapci z The Rolling Stones se nepotkali náhodou, jsou to skutečně valící se šutry

Chlapci z The Rolling Stones se nepotkali náhodou, jsou to skutečně valící se šutry

10. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Je mi to líto, ale k Meghan a Harrymu sympatie nesdílím. Nepřijdou mi upřímní

Je mi to líto, ale k Meghan a Harrymu sympatie nesdílím. Nepřijdou mi upřímní

9. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Řidiči podléhají iluzi, že jim jízda bez dálniční známky projde. To se ale spletli

Řidiči podléhají iluzi, že jim jízda bez dálniční známky projde. To se ale spletli

9. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Není jednoduché poznat, jestli jsou covid testy pravé. Ale každou omluvu od policie vítáme

Není jednoduché poznat, jestli jsou covid testy pravé. Ale každou omluvu od policie vítáme

9. 6. 2021

55 sec

Obrázek epizody U nás si vrtulník neobjednáte, jak je rok dlouhý! Ale na Novém Zélandu to teda funguje

U nás si vrtulník neobjednáte, jak je rok dlouhý! Ale na Novém Zélandu to teda funguje

8. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Může to být zajímavé. Během karantény jsem objevil tolik nových filmů a některé mě velmi oslovily

Může to být zajímavé. Během karantény jsem objevil tolik nových filmů a některé mě velmi oslovily

8. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Elektromobil je výborný jen do doby než se vám vybije. Potom ale přijde otázka, jak ho v paneláku dobít

Elektromobil je výborný jen do doby než se vám vybije. Potom ale přijde otázka, jak ho v paneláku dobít

8. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Doufejme, že ten experiment dopadne dobře. Kdyby mě to zajímalo, tak bych šel taky

Doufejme, že ten experiment dopadne dobře. Kdyby mě to zajímalo, tak bych šel taky

7. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody To je ještě z dob komunismu. Ten zanedbal péči o všechno

To je ještě z dob komunismu. Ten zanedbal péči o všechno

7. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Řidičák si můžete pořídit on-line, to ano. Ale je to nepřehledné a doprovází to zmatky

Řidičák si můžete pořídit on-line, to ano. Ale je to nepřehledné a doprovází to zmatky

7. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Nevím, zda jsem schopný jadernou expertku Martu posoudit. Je to komplikovaný případ

Nevím, zda jsem schopný jadernou expertku Martu posoudit. Je to komplikovaný případ

4. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Autonomní tramvaj je logickým řešením. Díky kolejím se nemůže nikam nečekaně vypravit

Autonomní tramvaj je logickým řešením. Díky kolejím se nemůže nikam nečekaně vypravit

4. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody K tomu se těžko gratuluje, když ho 16 let nemohli najít. Určitě už zapomněl, že ten zločin spáchal

K tomu se těžko gratuluje, když ho 16 let nemohli najít. Určitě už zapomněl, že ten zločin spáchal

4. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Sport nám dneska nahrazuje válku. Zažíváme v něm své výhry a prohry

Sport nám dneska nahrazuje válku. Zažíváme v něm své výhry a prohry

3. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Poslanci se nějak bavit musí, tak snad jim to hlasování dobře dopadne

Poslanci se nějak bavit musí, tak snad jim to hlasování dobře dopadne

3. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Dobrá cena! Obrazy jsou atraktivní komoditou pro investice

Dobrá cena! Obrazy jsou atraktivní komoditou pro investice

2. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Já nepotřebuji vedro, já chci regulérní léto! Tak s dovolením, ať to někdo laskavě zvedne na 20 stupňů

Já nepotřebuji vedro, já chci regulérní léto! Tak s dovolením, ať to někdo laskavě zvedne na 20 stupňů

2. 6. 2021

48 sec

Obrázek epizody Vždycky se mi vybaví doba, kdy byl B. J. Thomas v plné síle. Přeji mu klidný spánek

Vždycky se mi vybaví doba, kdy byl B. J. Thomas v plné síle. Přeji mu klidný spánek

2. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody To se mi ulevilo a jsem rád, že tak zásadní problém kluci a holky vyřešili

To se mi ulevilo a jsem rád, že tak zásadní problém kluci a holky vyřešili

1. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody BBC je rozhodně pod velkým tlakem a ztratila důvěru

BBC je rozhodně pod velkým tlakem a ztratila důvěru

1. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Tohle je jedna drobnost do sbírky falzifikátů

Tohle je jedna drobnost do sbírky falzifikátů

1. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody V Národním muzeu jsem nikdy nebyl, ale budu tam mezi medvědy jednou jako exponát

V Národním muzeu jsem nikdy nebyl, ale budu tam mezi medvědy jednou jako exponát

31. 5. 2021

47 sec

Obrázek epizody Mě to neznervózňuje, ale třeba budu s Elonem Muskem majetkový kolega

Mě to neznervózňuje, ale třeba budu s Elonem Muskem majetkový kolega

31. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Vývoj v oblasti pošty je nepřehlédnutelný a má zvláštní tradici ve formě fronty

Vývoj v oblasti pošty je nepřehlédnutelný a má zvláštní tradici ve formě fronty

31. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Po té karanténě bude Noc kostelů oblíbenější více než kdy jindy

Po té karanténě bude Noc kostelů oblíbenější více než kdy jindy

28. 5. 2021

2 min