Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Dnes je spotřební způsob k hudbě. My měli obřadný a ten vinyl k tomu patřil

Dnes je spotřební způsob k hudbě. My měli obřadný a ten vinyl k tomu patřil

2. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Karlův most je krásný. Ale ten je tak turisticky provařený, že už se k němu nemůžu hlásit

Karlův most je krásný. Ale ten je tak turisticky provařený, že už se k němu nemůžu hlásit

2. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Vidět zadek v takové nadmořské výšce, že ten sex je tam druhořadý. Poutavý podívaná

Vidět zadek v takové nadmořské výšce, že ten sex je tam druhořadý. Poutavý podívaná

2. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Planetku mít nechci. Nechci, aby se mluvilo o tom, že Kraus zastíní Slunce

Planetku mít nechci. Nechci, aby se mluvilo o tom, že Kraus zastíní Slunce

1. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Když se v novinách píše, že někdo něco chce, uvědomte si, že novináři jsou kasičky, kam nikdo nic nehází

Když se v novinách píše, že někdo něco chce, uvědomte si, že novináři jsou kasičky, kam nikdo nic nehází

1. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody To, co my jsme dělali s auty, si kluci dělají s holkama. Tuní si je, naštěstí ne sami

To, co my jsme dělali s auty, si kluci dělají s holkama. Tuní si je, naštěstí ne sami

1. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Jediné, co vám zbývá je jet při jízdě na kole poslední. To znamená, že budete poslední

Jediné, co vám zbývá je jet při jízdě na kole poslední. To znamená, že budete poslední

30. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Zatím jsem se k soudu ještě nedoškrabali. Bylo by hezký, abychom si své soudy nechávali pro sebe

Zatím jsem se k soudu ještě nedoškrabali. Bylo by hezký, abychom si své soudy nechávali pro sebe

30. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Spousta lidí si dá zadarmo cokoliv. I kdyby měli jíst starý šlupky od banánů

Spousta lidí si dá zadarmo cokoliv. I kdyby měli jíst starý šlupky od banánů

30. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Takovýhle kolos to je ohromná výhra. Pojmenovat ho bude nejmenší problém, druhá věc je jak diamant skončí

Takovýhle kolos to je ohromná výhra. Pojmenovat ho bude nejmenší problém, druhá věc je jak diamant skončí

29. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody To je jeden z proudu, který nechávám plout mimo mě. Jelikož jsem ze zeměpisu propadl u maturity

To je jeden z proudu, který nechávám plout mimo mě. Jelikož jsem ze zeměpisu propadl u maturity

29. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody To se Česko drží na poměrně černém místě. Podle mě to bude klesat, ale kouření má u nás velkou tradici

To se Česko drží na poměrně černém místě. Podle mě to bude klesat, ale kouření má u nás velkou tradici

29. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Poklady Vikingů je třeba zmapovat, protože je možný, že za dalších 50 let zase zamrznou

Poklady Vikingů je třeba zmapovat, protože je možný, že za dalších 50 let zase zamrznou

28. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Automobilový průmysl bude takovým zrcadlem zvláštního technologického dovádění v budoucnosti

Automobilový průmysl bude takovým zrcadlem zvláštního technologického dovádění v budoucnosti

28. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Kopie za 74 milionů mi nepřijde drahá. Když ji dělal, ostatní si mysleli, že to prodá za 3 tisíce a takhle to dopadlo

Kopie za 74 milionů mi nepřijde drahá. Když ji dělal, ostatní si mysleli, že to prodá za 3 tisíce a takhle to dopadlo

28. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Libušku Šafránkovou velká část veřejnosti milovala. Byla to herečka se zlatou hvězdou na čele

Libušku Šafránkovou velká část veřejnosti milovala. Byla to herečka se zlatou hvězdou na čele

25. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Měli jsme jako jedni z prvních aerolinky. Jsme velmi technicky zdatný národ

Měli jsme jako jedni z prvních aerolinky. Jsme velmi technicky zdatný národ

25. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Po téhle zprávě nevím, co bych já na olympiádě dělal

Po téhle zprávě nevím, co bych já na olympiádě dělal

25. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Ten tam patří jako nikdo. Kdo všechno přistál na řece Hudson? Jenom on

Ten tam patří jako nikdo. Kdo všechno přistál na řece Hudson? Jenom on

24. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Pokud měl nějaký zahraniční prezident letní sídlo, padly na něj bomby. To se u nás nestalo

Pokud měl nějaký zahraniční prezident letní sídlo, padly na něj bomby. To se u nás nestalo

24. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Chodím si pro balíky do hospody. Mám tam výdejnu pro různý zásilky, což je perfektní

Chodím si pro balíky do hospody. Mám tam výdejnu pro různý zásilky, což je perfektní

24. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Ta trať má cenu a posiluje národní vědomí. Toho není nikdy dost

Ta trať má cenu a posiluje národní vědomí. Toho není nikdy dost

23. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Záleží, v jakém věku tu módu razí. Ti nad šedesát to jako módní puntík nemají

Záleží, v jakém věku tu módu razí. Ti nad šedesát to jako módní puntík nemají

23. 6. 2021

54 sec

Obrázek epizody Paní Pavlátová je opravdu nadaná. Proto získává jednu cenu za druhou

Paní Pavlátová je opravdu nadaná. Proto získává jednu cenu za druhou

23. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Takové historky si schovejte na Vánoce. Je to moc pěkná pohádka

Takové historky si schovejte na Vánoce. Je to moc pěkná pohádka

22. 6. 2021

1 min