Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Zajímalo by mě jestli nemá teplotu. Hloubit doma studnu, to není jen tak

Zajímalo by mě jestli nemá teplotu. Hloubit doma studnu, to není jen tak

19. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Já teda letos nikam neletím. Ale až poletím, tak jedině daleko za hranici vesmíru

Já teda letos nikam neletím. Ale až poletím, tak jedině daleko za hranici vesmíru

16. 7. 2021

52 sec

Obrázek epizody Benátky jsou přetížené po všech stránkách. Mám radost, že tam nejsem starosta

Benátky jsou přetížené po všech stránkách. Mám radost, že tam nejsem starosta

16. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Ta chata stojí 12 milionů. To je asi hodnota i s duchem pana Hrabala

Ta chata stojí 12 milionů. To je asi hodnota i s duchem pana Hrabala

16. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Že ve vesmíru něco bzučí, to mi opravdu divný nepřijde

Že ve vesmíru něco bzučí, to mi opravdu divný nepřijde

15. 7. 2021

50 sec

Obrázek epizody To se nedá vyloučit. Myslím si, že lidi si pak organizují práci lépe a mohou více relaxovat

To se nedá vyloučit. Myslím si, že lidi si pak organizují práci lépe a mohou více relaxovat

15. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody AZ Kvíz je pilíř. Je na úrovni národní kulturní památky

AZ Kvíz je pilíř. Je na úrovni národní kulturní památky

15. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Co ten žralok je za kreaturu, že si umí počkat a chytit oběť v letu. Podle mě zjistil, že plno dobrého masa lítá nad mořem

Co ten žralok je za kreaturu, že si umí počkat a chytit oběť v letu. Podle mě zjistil, že plno dobrého masa lítá nad mořem

14. 7. 2021

45 sec

Obrázek epizody Tak tohle mě nepřekvapuje. Myslím, že se dělají větší podvody, než falešná potvrzení o bezinfekčnosti

Tak tohle mě nepřekvapuje. Myslím, že se dělají větší podvody, než falešná potvrzení o bezinfekčnosti

14. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Moje vodní radovánka je koupačka v rybníce. Staromodně se tam vykoupu a mě to vyhovuje

Moje vodní radovánka je koupačka v rybníce. Staromodně se tam vykoupu a mě to vyhovuje

14. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Když začlo podnikání v roce devadesát, tak já některé číslovky neuměl přečíst. Byl jsem ztracený

Když začlo podnikání v roce devadesát, tak já některé číslovky neuměl přečíst. Byl jsem ztracený

13. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Pro Harryho odhalení sochy Diany muselo být obrovským výkonem. Určitě byl před odletem z USA v psychologické poradně

Pro Harryho odhalení sochy Diany muselo být obrovským výkonem. Určitě byl před odletem z USA v psychologické poradně

13. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Ve filmu se vtip někdy nepovede, protože nemá autenticitu. Ale trošku mě mrzí, že jsem přitom nebyl

Ve filmu se vtip někdy nepovede, protože nemá autenticitu. Ale trošku mě mrzí, že jsem přitom nebyl

13. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Jim Morrison byl pojem. On byl něčím mystický a grandiózní, velká postava rockové hudby

Jim Morrison byl pojem. On byl něčím mystický a grandiózní, velká postava rockové hudby

12. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody On je nemocný a oni to ještě oslavují. Normální lidský organismus nemůže pozřít 76 hot dogů

On je nemocný a oni to ještě oslavují. Normální lidský organismus nemůže pozřít 76 hot dogů

12. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Já po předsedovi Senátu nic nechci. Nekoupil bych si po něm ani sako

Já po předsedovi Senátu nic nechci. Nekoupil bych si po něm ani sako

12. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Britové hráli doma, to je tak neregulérní. To je jak půl hráče navíc

Britové hráli doma, to je tak neregulérní. To je jak půl hráče navíc

9. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Donald Trump má to nejlepší za sebou. Psát knihu je něco jiného než tančit na tiskovkách

Donald Trump má to nejlepší za sebou. Psát knihu je něco jiného než tančit na tiskovkách

9. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Měl jsem dojem, že nejvíce je pětitisícovek. My máme doma všude jen tyhle bankovky

Měl jsem dojem, že nejvíce je pětitisícovek. My máme doma všude jen tyhle bankovky

9. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Že se někdo touží stát astronautem je jedna věc. Vybírání bude trošku jako s vakcínami

Že se někdo touží stát astronautem je jedna věc. Vybírání bude trošku jako s vakcínami

8. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Alan Turing není jen velká vědecká hvězda. Má velké zásluhy, ale jeho příběh byl tragický

Alan Turing není jen velká vědecká hvězda. Má velké zásluhy, ale jeho příběh byl tragický

8. 7. 2021

50 sec

Obrázek epizody Peru je něco jako dřív byl Prostějov. Globalizovali jsme se

Peru je něco jako dřív byl Prostějov. Globalizovali jsme se

8. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Novou scénu Národního divadla si s sebou intenzivně nese dobu. Vyluxoval bych tam a vymaloval

Novou scénu Národního divadla si s sebou intenzivně nese dobu. Vyluxoval bych tam a vymaloval

7. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Kdybych měl dcery, byl bych starostlivý otec. Nedržel bych je ve sklepě, ale musely by být doma

Kdybych měl dcery, byl bych starostlivý otec. Nedržel bych je ve sklepě, ale musely by být doma

7. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Létající automobil mě vzrušuje více než elektromobily. Myslím, že to má větší perspektivu

Létající automobil mě vzrušuje více než elektromobily. Myslím, že to má větší perspektivu

7. 7. 2021

2 min