Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Aby se ještě nedivil. Možná stačilo prstenem otočit a smůla by byla tatam

Aby se ještě nedivil. Možná stačilo prstenem otočit a smůla by byla tatam

29. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Elektromobilita je hit doby. Hlavně pro výletníky to bude perfektní způsob cestování

Elektromobilita je hit doby. Hlavně pro výletníky to bude perfektní způsob cestování

29. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Tak tohle je úspěch a štěstí, že sošky neskončily na dně řeky

Tak tohle je úspěch a štěstí, že sošky neskončily na dně řeky

28. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Lázně nejsou můj svět. Vždycky ale musíme myslet na to, že to není jenom české bohatství

Lázně nejsou můj svět. Vždycky ale musíme myslet na to, že to není jenom české bohatství

28. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Mucha udělal lepší věci než je Epopej. Ale my se k této uctivé věci neumíme chovat

Mucha udělal lepší věci než je Epopej. Ale my se k této uctivé věci neumíme chovat

28. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Stačí, když si půjdete vyřídit jakékoliv stavební povolení a máte odpověď, proč Česko nestíhá

Stačí, když si půjdete vyřídit jakékoliv stavební povolení a máte odpověď, proč Česko nestíhá

27. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Dostal jsem ve 3D svoji postavu, kterou mi někdo přinesl, ale moc se to nepovedlo a nevypadá to dobře

Dostal jsem ve 3D svoji postavu, kterou mi někdo přinesl, ale moc se to nepovedlo a nevypadá to dobře

27. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Ochránit zvířata nejde, že zakážete lovit, ale že eliminujete ten černý trh

Ochránit zvířata nejde, že zakážete lovit, ale že eliminujete ten černý trh

27. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Může v tom hrát roli podkovy. Když mu dáte vysoké, je jasné, že bude mít o metr víc

Může v tom hrát roli podkovy. Když mu dáte vysoké, je jasné, že bude mít o metr víc

26. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Každý den někdo zpronevěří peníze. Že bych večer doma seděl a přepočítával to na koruny, to fakt ne

Každý den někdo zpronevěří peníze. Že bych večer doma seděl a přepočítával to na koruny, to fakt ne

26. 7. 2021

55 sec

Obrázek epizody Letní kino bude dneska přitažlivější, než kdy jindy. Lidé se nebudou bát nákazy

Letní kino bude dneska přitažlivější, než kdy jindy. Lidé se nebudou bát nákazy

26. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Tohle jsou historický cajky a patří do sběrny

Tohle jsou historický cajky a patří do sběrny

23. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Emiráty mají své ambice. Ale tím, že eliminují ženy, tak pro mě zábava končí

Emiráty mají své ambice. Ale tím, že eliminují ženy, tak pro mě zábava končí

23. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Ať si kometa lítá kam potřebuje. Hlavně ať mě nechá bejt

Ať si kometa lítá kam potřebuje. Hlavně ať mě nechá bejt

23. 7. 2021

47 sec

Obrázek epizody Občas se na záchodě otočím, jestli tam není napsané, že je to bio. A není

Občas se na záchodě otočím, jestli tam není napsané, že je to bio. A není

22. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Jako řádný kovboj, já jsme připravený vždy v pravé poledne

Jako řádný kovboj, já jsme připravený vždy v pravé poledne

22. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Kvůli izolaci máme občas pocit, že se to děje jenom v Česku. Není to tak, děje se to všude na světě

Kvůli izolaci máme občas pocit, že se to děje jenom v Česku. Není to tak, děje se to všude na světě

22. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Lidé sem jezdí z Rakouska či Německa poslouchat zvuk jedné lokomotivy

Lidé sem jezdí z Rakouska či Německa poslouchat zvuk jedné lokomotivy

21. 7. 2021

59 sec

Obrázek epizody Když jsem z dálky viděl, že má kluk futrál na kytaru, tak jsem ho chtěl poslat domů

Když jsem z dálky viděl, že má kluk futrál na kytaru, tak jsem ho chtěl poslat domů

21. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Dovedu si představit, že se to stane mě. Důkladně se na to připravíte a pak pokazíte ten nejjednodušší konec

Dovedu si představit, že se to stane mě. Důkladně se na to připravíte a pak pokazíte ten nejjednodušší konec

21. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Tohle pojmenovávání všeho mě fascinuje. Ale je to hezké a na tlakovou výši Janu se tedy těším

Tohle pojmenovávání všeho mě fascinuje. Ale je to hezké a na tlakovou výši Janu se tedy těším

20. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody To mě hodně sebralo. Lasicu jsem obdivoval a měl jsem příležitost s ním i spolupracovat

To mě hodně sebralo. Lasicu jsem obdivoval a měl jsem příležitost s ním i spolupracovat

20. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Je to katastrofa. Karlův most je historická památka a měly by být zavedeny obrovské pokuty

Je to katastrofa. Karlův most je historická památka a měly by být zavedeny obrovské pokuty

20. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Já si budu říkat "dámy a pánové", jak se mi zachce. A pokud se jim to nelíbí, tak se mohou oslovovat "soudruzi a soudružky"

Já si budu říkat "dámy a pánové", jak se mi zachce. A pokud se jim to nelíbí, tak se mohou oslovovat "soudruzi a soudružky"

19. 7. 2021

57 sec

Obrázek epizody To je super ochrana. Tomu rysovi se už nestane vůbec nic

To je super ochrana. Tomu rysovi se už nestane vůbec nic

19. 7. 2021

48 sec