Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Byl bych prostě Honza u nádraží. Pro nádraží je to zajímavá událost, že jde Honza okolo

Byl bych prostě Honza u nádraží. Pro nádraží je to zajímavá událost, že jde Honza okolo

9. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Já mám větší nosík a udělal jsem si z něj přednost. Smrkám do padáku, ale to už je moje věc

Já mám větší nosík a udělal jsem si z něj přednost. Smrkám do padáku, ale to už je moje věc

6. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak to mají po legraci a možná ani nebudou stavět

Tak to mají po legraci a možná ani nebudou stavět

6. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Tady se letos neopravuje jen dálnice, ale i všechny cesty po kterých jezdím já

Tady se letos neopravuje jen dálnice, ale i všechny cesty po kterých jezdím já

6. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Je to skutečně neregulérní. Měla by být transgender olympiáda

Je to skutečně neregulérní. Měla by být transgender olympiáda

5. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Tuhle idiotštinu jsme si vymohli. V Americe tohle neznají, a tak dostali pokutu

Tuhle idiotštinu jsme si vymohli. V Americe tohle neznají, a tak dostali pokutu

5. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Restaurace není nic, co musíte absolvovat povinně. Ale já hospůdky v okolí podporuji

Restaurace není nic, co musíte absolvovat povinně. Ale já hospůdky v okolí podporuji

5. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Lidstvo blbne a čím dál méně chápe počasí. To si prostě dělá, co chce a my ho nezměníme

Lidstvo blbne a čím dál méně chápe počasí. To si prostě dělá, co chce a my ho nezměníme

4. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Umění cestuje světem podle toho, kde jsou peníze

Umění cestuje světem podle toho, kde jsou peníze

4. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Ten krpál stojí uprostřed Londýna a to je na opováženou

Ten krpál stojí uprostřed Londýna a to je na opováženou

4. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Je dobře, že to bude kulturní památka. Alespoň to bude chránit proti lidem, kteří to chtějí poničit

Je dobře, že to bude kulturní památka. Alespoň to bude chránit proti lidem, kteří to chtějí poničit

3. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Vody je hodně, dokonce někde až více než je zdrávo. Vody jsem ale nikdy nejel

Vody je hodně, dokonce někde až více než je zdrávo. Vody jsem ale nikdy nejel

3. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody The Rolling Stones mají před koncertem zátěžové zkoušky, chodí na lékařské testy, aby vůbec mohli jet

The Rolling Stones mají před koncertem zátěžové zkoušky, chodí na lékařské testy, aby vůbec mohli jet

2. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak tady je potřeba mít opravdu velké prsa a malé mobily

Tak tady je potřeba mít opravdu velké prsa a malé mobily

2. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Pokud bude zářit a hlavně držet v závěsu, tak to je krásný

Pokud bude zářit a hlavně držet v závěsu, tak to je krásný

2. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Já měl Lennona moc rád. Ta zeď je sypatickým počinem

Já měl Lennona moc rád. Ta zeď je sypatickým počinem

30. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Ať si ty angličáky dělá, když ho to baví. Je to obdivuhodné

Ať si ty angličáky dělá, když ho to baví. Je to obdivuhodné

30. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak ten je teda v tom spánku ještě lepší než já

Tak ten je teda v tom spánku ještě lepší než já

30. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Já Jackieho Masona neznal. Viděl jsem jen jeho fotografii

Já Jackieho Masona neznal. Viděl jsem jen jeho fotografii

29. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Aby se ještě nedivil. Možná stačilo prstenem otočit a smůla by byla tatam

Aby se ještě nedivil. Možná stačilo prstenem otočit a smůla by byla tatam

29. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Elektromobilita je hit doby. Hlavně pro výletníky to bude perfektní způsob cestování

Elektromobilita je hit doby. Hlavně pro výletníky to bude perfektní způsob cestování

29. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Tak tohle je úspěch a štěstí, že sošky neskončily na dně řeky

Tak tohle je úspěch a štěstí, že sošky neskončily na dně řeky

28. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Lázně nejsou můj svět. Vždycky ale musíme myslet na to, že to není jenom české bohatství

Lázně nejsou můj svět. Vždycky ale musíme myslet na to, že to není jenom české bohatství

28. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Mucha udělal lepší věci než je Epopej. Ale my se k této uctivé věci neumíme chovat

Mucha udělal lepší věci než je Epopej. Ale my se k této uctivé věci neumíme chovat

28. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Stačí, když si půjdete vyřídit jakékoliv stavební povolení a máte odpověď, proč Česko nestíhá

Stačí, když si půjdete vyřídit jakékoliv stavební povolení a máte odpověď, proč Česko nestíhá

27. 7. 2021

2 min