Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Valentino Rossi vyhrával od dvou let. Má zkažený život, vůbec neví, co je to prohra

Valentino Rossi vyhrával od dvou let. Má zkažený život, vůbec neví, co je to prohra

19. 8. 2021

52 sec

Obrázek epizody Jednu dobu jsem sudoku taky propadl. Nechal jsem si to vysvětlit a hrál jsem to, je to velmi zábavné

Jednu dobu jsem sudoku taky propadl. Nechal jsem si to vysvětlit a hrál jsem to, je to velmi zábavné

19. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Jezděte po Česku, je to nádherná země. Všechno funguje výborně a já nestačím žasnout

Jezděte po Česku, je to nádherná země. Všechno funguje výborně a já nestačím žasnout

19. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Robert Hartford byl vynikající představitel různých filmových rolí a má moje sympatie

Robert Hartford byl vynikající představitel různých filmových rolí a má moje sympatie

18. 8. 2021

56 sec

Obrázek epizody Připravte se, že se objeví zelení fanatici a rozpoutají ještě větší teplo

Připravte se, že se objeví zelení fanatici a rozpoutají ještě větší teplo

18. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Já se nedivím, že tady někdo bydlel už před námi. Naše země je krásná a máme bohatou historii

Já se nedivím, že tady někdo bydlel už před námi. Naše země je krásná a máme bohatou historii

18. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Když zjistí, že to lidem chutná, tak to zastaví. Zvláštní počínání, jak všem vyhovět

Když zjistí, že to lidem chutná, tak to zastaví. Zvláštní počínání, jak všem vyhovět

17. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Kdysi jsem sázení zkoumal, abych si neříkal, že jsem to nezkusil. Udělal jsem to a nevyhrál jsem

Kdysi jsem sázení zkoumal, abych si neříkal, že jsem to nezkusil. Udělal jsem to a nevyhrál jsem

17. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody To je teď celosvětový trend. Mít vysokou školu dnes neznamená nic

To je teď celosvětový trend. Mít vysokou školu dnes neznamená nic

16. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Pátrání po UFO má všude velké zázemí, ale v Česku bych řekl, že je až horečnatý

Pátrání po UFO má všude velké zázemí, ale v Česku bych řekl, že je až horečnatý

16. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Šejkové milují velké objednávky. Pomalu ale tuší, že tahle doba končí

Šejkové milují velké objednávky. Pomalu ale tuší, že tahle doba končí

16. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody To je nespravedlivé, i když je to podle zákona

To je nespravedlivé, i když je to podle zákona

13. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Vemte příště ten jeden milion s sebou. Společně se na něj podíváme

Vemte příště ten jeden milion s sebou. Společně se na něj podíváme

13. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak berte nebo nechte být a můžete jít klidně pěšky

Tak berte nebo nechte být a můžete jít klidně pěšky

13. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Dnešní doba přináší to, že kdokoliv zemře, tak se to dozvíme. Působí to tak, že lidstvo vymírá

Dnešní doba přináší to, že kdokoliv zemře, tak se to dozvíme. Působí to tak, že lidstvo vymírá

12. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Messi byl ochotný jít s platem na polovinu. Já bych šel i na čtvrtku. Mně by stačily dva měsíce a šel bych do penze

Messi byl ochotný jít s platem na polovinu. Já bych šel i na čtvrtku. Mně by stačily dva měsíce a šel bych do penze

12. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Češi jsou v létě daleko lepší než v zimě

Češi jsou v létě daleko lepší než v zimě

12. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody To už vůbec není v dnešní době bomba. Všechno jde dneska udělat elektronicky

To už vůbec není v dnešní době bomba. Všechno jde dneska udělat elektronicky

11. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Na mě funguje i ta fotka policajta s dalekohledem a moc bych ji chtěl postavit do zahrady

Na mě funguje i ta fotka policajta s dalekohledem a moc bych ji chtěl postavit do zahrady

11. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Ken byl vždycky za Babrie 100 kilometrů daleko. Ona byla vždycky jednoznačná hvězda

Ken byl vždycky za Babrie 100 kilometrů daleko. Ona byla vždycky jednoznačná hvězda

11. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Já si počkám, až bude na nějaké streamovací službě, tam si ho rád pustím. Do kina na to ale nepůjdu

Já si počkám, až bude na nějaké streamovací službě, tam si ho rád pustím. Do kina na to ale nepůjdu

10. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Chápu nějaký krátký let, že si chce člověk zadovádět. Ale proč oblítavat zeměkouli

Chápu nějaký krátký let, že si chce člověk zadovádět. Ale proč oblítavat zeměkouli

10. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Mě by teda spíše zajímalo, kolik stáli ti potápěči

Mě by teda spíše zajímalo, kolik stáli ti potápěči

10. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Díky lodí se země jako Dánsko či Holandsko zmocnilo celého světa. My jsme tady zatím šili na kolovrátku

Díky lodí se země jako Dánsko či Holandsko zmocnilo celého světa. My jsme tady zatím šili na kolovrátku

9. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Dotáhněte karavan Toma Hankse do Prahy, udělejte z toho muzeum a budete mít konečně stálou práci

Dotáhněte karavan Toma Hankse do Prahy, udělejte z toho muzeum a budete mít konečně stálou práci

9. 8. 2021

1 min